Bébas komprési komprési, réduksi sora: Fitur 4 saluran pamrosésan sinyal, sareng ogé ku 4 saluran komprési mandiri, sora anu dikumpulkeun dibagi kana daérah frékuénsi anu béda pikeun analisis anu dipisahkeun, ngolah sareng ngulang deui, ogé ngagaduhan optimasi deteksi sinkronisasi noise noise, pangurangan noise layered pikeun ngirangan noise tukang, pembatalan eupan balik akustik. Aya modeu anu béda pikeun suasana anu béda, standar, modeu pangurangan sora & tele coil.

Némbongkeun sakabéh hasil 2

Tampilkeun sidebar