Bédana sareng téknologi bantosan pendengar tradisional, tiasa dicaskeun deui ngamungkinkeun anjeun pikeun ngagunakeun deui batré anu sami ngan saukur ku ngecas deui alat pamariksaan ku pangecas. Langkung seueur lingkungan tibatan bantu dédéngéan. Pasokan kakuatanna tiasa tina bank listrik, komputer, adaptor, batré AA sareng saterasna, anu ngamungkinkeun anjeun nyandak éta ka luar pikeun waktos anu lami, saengga bisa diasuh deui ku bantuan panguat ceuli pangantenan poténsial hébat di pasar.

Jinis bantuan pamariksaan anu tiasa dicas deui deui:
Urang tiasa nyusun pangisian garis USB, adaptor adaptor, sareng kasus ngecas ku catu daya.

Alat pamariksaan USB ngecas, éta tiasa disayogikeun ku bank listrik, komputer, laptop sareng kaluaran ku panganteur USB. Jiga urang JH-338, JH-339, JH-351, JH-351O, JH-351R, JH-909;

Adapter Ngecas alat pamariksaan, aranjeunna dituduh ku adaptor, sareng colokan adaptor tiasa AS, UK, EU, AU sareng saterasna. Alat bantu dengar jenis ieu sapertos JH-905 sareng JH-337 kami. JH-337 kami ogé tiasa dieusi ku batré AA.

Kasus ngecas bantuan pendengaran portabel sareng sadaya asesoris tiasa dipasang dina kasus ieu. Alat bantu dédéngéan ieu dituduhkeun ku kasus sareng kasus éta ogé tiasa diukur ulang, pasokan listrik ku adaptor, USB atanapi batré AA. Sapertos JH-361, JH-335 pitulung dédéngéan.

Kauntunganana alat pamariksaan anu tiasa dicas deui
1. Batrén anu tiasa dipasang deui, ramah écoosi, aranjeunna bakal ngirangan ngagunakeun batré anu saé pikeun lingkungan urang;
2. Alus pikeun ngarambat, saé pisan pikeun nampi kakuatan upami bantosan dédéngéan anjeun pareum, sedengkeun upami anjeun nganggo bantu nguping batré, anjeun henteu gampang mendakan tempat mésér batré;

Kusabab poténsi hébat dina pasar, panguat nguping ulang tiasa langkung seueur deui réncang pamariksaan. Aranjeunna panas di toko online khususna sapertos Amazon.

Dédéngéan Aula FAQ tiasa dicasabkeun deui

Sabaraha lami bantosan nguping diisi deui?

Upami alat bantu dengar anu tiasa diisi deui anjeun teu gaduh panto batre, éta ngandung batré tiasa diisi ulang Lithium-Ion. Batré ieu ngabutuhkeun sekitar 3-4 jam pikeun ngeusi batre sareng tiasa nguatkeun daya anjeun alat dédéngéan sakitar 24 jam per muatan. Batréna nyalira kedahna salami-lami hirupna alat bantu dengar, biasana 4-5 taun.

Naha anjeun tiasa nyandak batré bantuan pendaptaran anu tiasa dicas deui?

Cocog kanggo seueur bantuan dédéngéan jenis, unggal pak batré bantuan pendaptaran anu tiasa dicas deui hadir sareng dua sél, nyaéta bebas merkuri, ramah lingkungan, sareng bisa dipasang deui dina jero dua jam. Dina waktos hayatna, masing-masing aki batré anu tiasa diisi deui berpotensi ngagantikeun dugi ka standar 57 batré bantosan pendengaran.

Kumaha cara kuring ngabantosan bantuan nguping anu tiasa dicas ulang dina carjer?

tempat anu alat dédéngéan dina palabuhan ngecas janten LED (lampu) dina alat dédéngéan nyanghareupan cara anu sami sareng LED (lampu) dina carjer. Pastikeun éta alat dédéngéan mimiti ngecas (LED dina unggal alat bantu dengar berwarna beureum padet). Upami alat bantu dengar diposisikan lepat, éta moal ditagih.

Kumaha carana abdi tiasa ningal bantuan pendengaran kuring dieusi pinuh?

Upami batréna sapinuhna lemes, peryogi sakitar tilu jam kanggo ngeusi batre anjeun sapinuhna alat dédéngéan.
Nalika ngecas batré litium-ion, éta ngeusi gancang deui mimiti. Janten saatos menit 30, batréna bakal dieusi 25%, sareng saatos sajam batréna bakal aya di kapasitas 50%.

Naon sumber kakuatan anu tiasa dianggo pikeun carjer kuring?

Pangecas didukung ku colok listrik kanggo soket listrik. Bisa dimungkinkeun pikeun ngecas pangecas ti sumber-sumber sanés nganggo port USB. Mastikeun sumber daya mangrupikeun patuh USB 2.0, kaluaran minimal 500mA. Conto sumber: Bank listrik, PC, Car. Salawasna kontrol ngecas dimimitian pikeun mastikeun sumber listrik ngahasilkeun kaluaran anu cukup pikeun pangecas anjeun.
My alat dédéngéan anu kedip-kedip beureum nalika disimpen dina carjer?
Ieu nunjukkeun kasalahan sistem. Punten wartosan ahli perawatan dédéngéan anjeun.

Naon batré litium-ion?

Batré litium-ion populér pisan ayeuna. Anjeun tiasa mendakanana dina laptop, PDA, telepon sélulér sareng iPods. Aranjeunna umum pisan sabab, pon pikeun pound, éta mangrupikeun batré anu tiasa diisi ulang paling enerji anu sayogi.

Batré litium-ion ogé parantos aya dina warta akhir-akhir ieu. Éta sabab aki-aki ieu ngagaduhan kamampuan pikeun nyebrot seuneu kadang-kadang. Éta henteu umum - ngan ukur dua atanapi tilu bungkus batré per juta ngagaduhan masalah - tapi nalika éta kajantenan, éta ekstrim. Dina sababaraha kaayaan, tingkat kagagalan tiasa naék, sareng nalika éta kajantenan anjeun tungtungna nganggo pangémutan batré sadunya anu tiasa ngarugikeun produsen jutaan dolar.

Bahan bantu pangénging tiasa dicandak deui?

Nilai sistem batré anu tiasa diisi deui tiasa dibandingkeun sareng nilai 100 accu alat bantu dengar tradisional. Jalma anu peryogi alat dédéngéan dina kadua Ceuli bakal ngaliwat 100 batré pakai unggal taun, anu artos antara $ 100 sareng $ 150.

Némbongkeun sakabéh hasil 16

Tampilkeun sidebar