Alat pamariksaan digital tiasa diprogram ngagunakeun pemprosesan sora digitized, atanapi DSP. DSP ngarobih gelombang sora janten sinyal digital. Aya chip komputer dina pitulung éta. Chip ieu mutuskeun upami sora aya sora atanapi pidato. Kitu teras ngajadikeun parobihan pikeun bantosan kanggo masihan anjeun sinyal anu jelas, nyaring.

Alat bantu dédéngéan digital nyaluyukeun diri. Alat-alat bantuan ieu tiasa ngarobih sora pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Jinis dédéngéan jinis ieu mahal. Tapi, éta tiasa ngabantosan anjeun ku sababaraha cara, kalebet

program anu gampang;
leuwih pas;
ngajaga sora supaya teu tarik teuing;
kurang tanggepan; jeung
kirang bising.
Sababaraha pitulung tiasa nyimpen program anu béda. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih setélan anjeun nyalira. Aya setélan kanggo nalika anjeun dina telepon. Setélan sanésna pikeun nalika anjeun di tempat anu rame. Anjeun tiasa nyorong tombol dina bantosan atanapi nganggo kadali jauh pikeun ngarobih setélan. Ahli pendengar anjeun tiasa program jinis pitulung deui upami dédéngéan anjeun robih. Éta ogé tahan langkung lami tibatan jinis bantuan anu sanés.

Némbongkeun hasil single

Tampilkeun sidebar