Bantuan pamariksaan mangrupikeun alat éléktronik anu tiasa nampi sareng ngagedékeun sora pikeun jalma anu cacad dédéngéan pikeun tujuanana pangertosan sora anu langkung hadé ngaliwatan amplifikasi anu leres.

Ieu kumaha damel:

  1. Mikropon nyokot sora di sakitar anjeun.
  2. Panguat ngajantenkeun sora langkung tarik.
  3. Hiji panarima ngirimkeun sora anu digedékeun kana ceuli anjeun.

Henteu sadayana anu kaleungitan dédéngéan tiasa nguntungkeun tina alat bantu nguping. Tapi ngan ukur 1 ti 5 urang anu tiasa gaduh paningkatan pikeun ngagem aranjeunna. Kaseueuran waktos, éta pikeun jalma anu ngarusak Ceuli jero na saraf anu ngahubungkeun Ceuli sareng uteuk. Karuksakanana tiasa sumping tina:

  1. panyakit
  2. sepuh
  3. Gandéng aya sora
  4. pangobatan

Naon anu kuring ngarepkeun tina alat bantu nguping kuring?

Beda sareng kacamata, alat bantu nguping henteu ngabenerkeun nguping anjeun deui normal. Sabalikna, alat bantu nguping fungsina pikeun nguatkeun sora dina kisaran nada tinangtu - kisaran tempat leungitna pangrungu. Kalebet kana sora-sora éta tiasa janten sora atanapi sora lingkungan sapertos bél disada, manuk nyanyi, paguneman ti méja caketna di réstoran atanapi rame rame patalimarga.

Sedengkeun téknologi alat bantu dengar ayeuna saé pisan, alat-alatna tetep janten "bantosan" sareng henteu tiasa misahkeun sinyal ucapan anu dipikahoyong tina noise tukang ogé otak urang sareng dua ceuli anu normal tiasa. Maka, penting pikeun ngagunakeun strategi komunikasi nalika nganggo alat bantu nguping dina lingkungan nguping anu sesah.

Naha kuring peryogi hiji atanapi dua alat bantu dengar?

Upami kaleungitan dédéngéan aya dina kadua Ceuli, aya manpaat anu langkung ageung pikeun ngagunakeun alat dina unggal ceuli - sami sareng nganggo kacamata sareng dua lensa. Sok aya pengecualian kana aturan umum sareng éta bakal dibahas sareng audiologis anjeun. Mangpaat tina alat bantu nguping dina unggal ceuli kalebet:

  1. Ngaronjatkeun kamampuan pikeun ngartos pidato dina latar tukang
  2. Kirang ngagedéan dina unggal alat bantu dengar ngirangan kamungkinan tanggapan (banting nguping)
  3. Usaha kirang pendengaran janten anjeun kirang capé dina akhir dinten
  4. Ngaronjatkeun kamampuan pikeun milarian sumber sora

Némbongkeun 1-24 hasil 52

Tampilkeun sidebar

Alat bantu nguping JH-W3 TWS Bluetooth BTE kalayan Rechargeable OTC Dédéngéan Amplifier Smart App

$899.99

JH-D59 Rechargeable Digital BTE Alat Dédéngéan

JH-D58 super power alat rechargeable BTE digital rechargeable

JH-A39 Deui Bisa Diomongkeun deui ITE ku Bantuan Pamariksaan bodas

JH-D30 pitulung dédéngéan ITE leutik (Hercules)

JH-A39 Bantuan RÉTOPRÉKEUN ITE

$99.00

JH-D19 Bantuan Pendengaran anti cai

JH-D26 Bantuan Béja Sing Bisa Diyogikeun deui

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Bantuan Alat Pangrungu Digital kanggo Nyambungkeun Telepon

Laku
warna beigi
hideung
perak
bodas

JH-D36-00F / 4FA BTE bantuan pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

JH-D31 pitulung dédéngéan mini BTE

Cyber ​​Sonic BTE Alat Pang nguping JH-113

JH-115 BTE Alat Bantuan Pamariksaan Dibantosan Alat anu Ngabantosan

JH-116 Alat Ngadalikeun Pirang Tukangeun Bantuan Pangrungu Ceuli

JH-117 Analog Béta Pendengaran Pamariksaan / Pangrungu Pejuang

JH-125 Analog BTE RIC Alat Alat nguping Alat

JH-233 Kakuatan Daya Kuasa Tinggi Wadi Bantuan Bantuan Dédéngéan

JH-238 Kakuatan Daya Kuasa Tinggi Wadi Bantuan Bantuan Dédéngéan

JH-337 BTE Bantuan Pangrédén Anu Diasuh deui

JH-338 BTE Bantuan Pamariksaan Rechargeable with USB 5V base base

JH-351 BTE FM Bantuan Rapat Parantos Diakses deui sareng port ngecas USB

JH-351O BTE FM Buka Bantuan Géngingkeun Pamariksaan Rechargeable sareng kabel USB

JH-900a Bantuan Pamariksaan ITE / Amplifier mini Pangrungu

JH-905 ITE Rechargeable ITE Hearing Aid sareng kantong perjalanan ti pabrik OEM China