Kusabab parepatan UU Bantuan Kaédah Langkung Ngadalikeun 2017 Pentadbiran Pangan sareng Narkoba (FDA) parantos nyiptakeun régulasi ngeunaan kategori pendengaran anyar ieu. Alat OTC khusus pikeun jalma anu rugi ngadangu henteu acan di pasar. Upami anjeun ningal mésér alat anu nyatakeun dina kategori anyar ieu, Waspada ngagaleuh. Léngkah salajengna bakal aya Béja anu Usul Nyiptakeun Aturan (NPRM) anu dikaluarkeun ku FDA, dituturkeun ku periode koméntar kabuka teras aturan akhir. Saatos aturan ahir aya tempatna, anjeun masih kedah janten konsumen anu dididik: Diajarkeun sagala anu anjeun tiasa ngeunaan alat sateuacan anjeun ngagaleuh éta.

Tafsiran tagihan dédéngéan FDA OTC-naon engkéna pendengaran OTC?

Anyar-anyar ieu, "KTT Industri Pangrungu Audiovisual Anyar 2019", disponsoran ku Asosiasi Élmu Téhnologi sareng Beijing sareng ko-dikelompokkeun ku Komite Industri Jasa Pendengaran, hasil disimpulkeun di Suzhou. Jumlahna aya langkung ti 200 alat bantu dengar, operator toko, manajer pabrik sareng distributor luar negeri sareng distributor ti sakumna nagara anu ngiringan kana konperénsi éta. Konperénsi lumangsung 3 dinten. Konperénsi éta kalebet rapat anggota alit, tuangeun, konperénsi pers penting, 4 forum téma, studi kasus, 2 forum méja buleud, sareng 2 kunjungan perusahaan. Jumlahna aya 20 topik Pembicara sareng 10 tamu forum méja buleud ngabagi saé.

Dina énjing tanggal 16 Nopémber, dina forum téma "Konsép Jasa" dina KTT Industri Pendengar Baru Pemirsa Anyar, Adnan Shennib ngabagi pidato utama anu judulna "Kumaha kahareup OTC alat dédéngéan angkat? "
Hususna kalebet: tren sareng kawijakan bantosan nguping OTC / DTC AS, halangan pangageungna anu mangaruhan penjualan alat bantu dengar, penafsiran UU 2017 OTC, kaayaan pasar OTC / DTC AS ayeuna, kumaha audiologis / fitters ngabales pasar OTC generasi saterusna OTC alat dédéngéan, jsb. .

Mimiti Pak Adnan ngajelaskeun konsép OTC sareng DTC. DTC: Langsung-Pikeun-Konsumén. Éta kagolong kana kategori alat dédéngéan, sareng pangguna kedah nandatanganan waiver médis (Medical waver) sateuacan aranjeunna tiasa mésér langsung dina Internét, apoték sareng saluran sanés. OTC: Over-The-Counter. Alat bantu dengar dina kategori ieu tiasa dipésér langsung tina Internét, apoték sareng saluran sanésna tanpa dibébaskeun médis.
Kabijakan Bantuan Pendengaran AS
Alat dédéngéan mangrupikeun alat médis anu diatur ku FDA. Kaseueuran bantuan pangéngingna dijual ku audiologist / audiolog. Pangguna anu hoyong mésér bantu pamariksaan ti pamirsa / juruaudit online, apoték, sareng sajabana kedah nandatanganan pengabaran médis. Kusabab model penjualan bertudung ieu, pamekaran saluran jual langsung henteu pikaresepeun.
Anjeunna Chuanpu nandatanganan RUU anu aya hubunganana sareng alat bantu dengar OTC di 2017, tapi FDA henteu ngumumkeun kategori bantuan pendengaran OTC, janten para padagang tacan tiasa ngajual dina nami "alat bantu nguping OTC".

Halangan pangbadagna pikeun penjualan bantuan dédéngéan

Harga ritel bantuan pendengaran di Amérika Serikat nyaéta $ 2400, sareng tingkat penembusan pangéngingna pangéngingna pangéngingna ngan ukur 14-20%. Faktor ieu anu nyababkeun pangguna milih mésér PSAPs kanggo ngadangukeun produk nguping pribadi. (Amplitudo Sora Pribadi Cina ngarujuk kana PSAP salaku amplifier sora)

Tafsiran UU OTC 2017

Naon hartosna OTC Act 2017?

Bantuan pendengaran kelas médis bakal dijual langsung pikeun ngeureunkeun pangguna. FDA bakal ngamekarkeun klasifikasi produk énggal sareng nyetél standar produk pikeun alat pamariksaan OTC.

Naha bil OTC bisa ditandatanganan?

Alat bantu dengar OTC tiasa ngirangan biaya pikeun konsumén kéngingkeun alat bantu nguping; ningkatkeun saluran konsumén pikeun ngagaleuh alat bantu nguping; ngarangsang lahirna produk sareng jasa énggal.

Iraha tagihanana dianggo?

Undang-undang ieu ditandatanganan dina bulan Agustus 2017, sareng FDA bakal ngalengkepan sadaya padamelan anu aya hubunganana pikeun efektivitas alat bantu nguping OTC dina taun 2020. Industri alat bantu dengar parantos négatip pisan, tapi aranjeunna henteu tiasa masihan solusi anu langkung saé, janten tagihanana lulus lancar.

Status pasar OTC / DTC AS

"OTC alat dédéngéan”Teu acan kabuka di pasar AS, tapi pangecér hoyong pisan ngalih di pikahareupeun. Di hiji sisi, pangecér online damel pikeun ningkatkeun sareng nyayogikeun PSAP anu langkung lengkep. Sababaraha produk parantos tiasa ngadukung téknologi muncul populér sapertos pas jauh. Di sisi séjén, CVS, COSTCO - sapertos prédator apoték Amérika parantos ngenalkeun penjualan PSAP. OTC alat dédéngéan bakal diwanohkeun ka hareup.
Pengecer kabel / Online ngalaporkeun pertumbuhan taunan 46%. Poténsi pasar berkembang ieu masih ageung, sareng diperkirakeun yén pertumbuhan taunan ayeuna 20-30%.

Pamuter gedé dina pasar OTC / DTC

CVS sareng Beurer, NANO alat dédéngéan tiasa nyayogikeun téknologi anyar anu luhur sareng produk pikeun pasar OTC / DTC. Pamaén ageung dina industri éléktronik konsumén, sapertos Bose, ogé ngumumkeun asupna ka pasar OTC / DTC.

Dampak pasar OTC / DTC

Pasar OTC bakal mangaruhan pisan kana industri sareng konsumén, sareng sababaraha parobihan bakal ngajantenkeun poténsi pinuh ku OTC / DTC. Dampak anu paling jelas nyaéta yén konsumén tiasa kéngingkeun harga anu langkung handap alat dédéngéan, sareng langkung seueur produk alat bantu dengar anu berkualitas tinggi bakal banjir kana saluran sareng pasar anu muncul.

Présidén AS Trump parantos nandatanganan UU Réautisisasi Administrasi Pangan sareng Narkoba 2017, anu kalebet OTC OTC Undian Bantosan Dédéngéan anu bakal kalebet alat dédéngéan dina produk OTC OTC. Saatos undang-undang diberlakukeun, jalma déwasa anu leungiteun nguping hampang sedeng tiasa mésér OTC alat dédéngéan langsung.
Sateuacanna, penderita cacad pendengaran di Amérika Serikat kedah dipilih sareng dibantu ku alat pamariksaan ku profésional perawatan dédéngéan.
Ieu ogé hartosna bantosan dédéngéan parantos dirobih ti déwi-hawa dérén luhur / déwi insulated ti masarakat umum pikeun babaturan anu ramah sareng ramah palebah. Langkung seueur deui jalma biasa bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nguping bantuan pamariksaan sareng diajar kumaha éta tiasa ngabantosan babaturan cacad pendengaran ngatasi kasulitan dina kahirupan sareng ningkatkeun kualitas hirup!

Tanggepan industri pikeun Oft dédéngéan

Pikaresepeun. Kusabab OTC alat dédéngéan gaduh saluran penjualan anu langkung lega, ieu ngandung hartos yén langkung seueur calon konsumén bakal mikawanoh kaleungitan dédéngéan, sareng sacara teu langsung, éta ogé bakal ngadorong persépsi alat bantu dengar / nguping. Sareng ahli dédéngéan / bantuan dédéngéan pas ahli propésional anu ngagaduhan latar tukang propésional bakal ngagaduhan sora utami dina ngembangkeun produk énggal dina saluran OTC.

Kumaha cara nungkulan pasar OTC?

Ledakan pasar OTC ngandung harti yén pamirsa / fitters tiasa nganggo pangaweruh profésional sareng pangalaman beunghar pikeun milu dina pamekaran sareng produksi produk OTC, dina waktos anu sami milu dina panalungtikan uji klinis pre-pasar, atanapi nyayogikeun produk OTC profésional. Konsultasi Layanan Konsultasi.


Nyanghareupan pasar OTC, merek bantuan pendengaran henteu acan siap. Produk anu aya henteu leres cocog pikeun pasar OTC. Sanaos rupa-rupa inovasi parantos muncul dina industri bantuan pamariksaan salami 5 taun katukang, inovasi téknologi ieu henteu tiasa ngamajukeun ledakan industri bantuan pendengaran. Konsumén pamenta produk sareng inovasi énggal.
Teu aya hubunganana sareng harga, saluran sareng téknologi, tapi éta asalna tina stereotip masarakat ngeunaan alat dédéngéan. Pangguna alat bantu nguping dihartikeun sepuh sareng gangguan pendengaran, anu seueur ngabatesan pamekaran éksternal tina alat dédéngéan. Ku alatan éta, pamilik mérek kedah mimitian ku kabutuhan pangguna sareng ngenalkeun desain anyar, desain fungsional anu béda, atanapi nyayogikeun fungsi tambahan saluareun "ngupingkeun."
Mr. Adnan, ngagunakeun produk anu tiasa dianggo salaku conto, ngajelaskeun yén ngajantenkeun pangguna lami-lami pikeun kapamilikan langkung penting tibatan kedah gaduhna. Kumaha carana ngadamel alat dédéngéan nyingkirkeun stereotip sareng janten langkung "high-tech" sareng "langkung séhat" pantes dipertimbangkeun ku mérek bantosan.

Kamampuan pangembangan pamariksaan pendengar OTC generasi saterusna

Téknologi inti anu aya alat dédéngéan teu acan tiasa ngadukung kabutuhan pangembangan OTC énggal alat dédéngéan; téknologi anu aya ngajawabkeun "kabutuhan nguping" sareng teu malire "ngupingkeun nguping"; nambihan fungsi anu sanés (sapertos monitoring kaséhatan)) Épéktip tiasa ngarobah stereotip konsumén ngeunaan alat dédéngéan.

Pembekal bantuan pendengaran OTC pangsaéna di Cina

Huizhou Jinghao Téhnologi Médis CO., LTD. nyaéta tunggal didaptarkeun alat dédéngéanProdusén panguat / nguping di Cina, kasohor nyayogikeun kualitas anu saé sareng harga anu saé alat dédéngéan/ panguat pangdéngé.
Jinghao Médis lulus BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH jsb Inok, sareng sadaya produk nganggo sertipikat CE, RoHS, FDA. Kalayan langkung ti 30 insinyur ngalaman departemén R&D, Jinghao ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun proyék ODM & OEM.
OTC has Alat nguping Konsumén kalebet CVS HEALTH, BEURER, AEON (JEPANG), jst.

Jumlahna

Poténsi pasar OTC / DTC badag. Industri manufaktur bantuan dédéngéan masih tacan mendakan produk anu leres-leres ngabales. Ngabéréskeun stereotaip konsumen mangrupikeun prasyarat pikeun pertumbuhan pasar anu tinggi. Ngan terobosan dina téknologi inti tiasa ngadamel produk inovatif sareng muka konci pasar OTC.

Némbongkeun sakabéh hasil 10

Tampilkeun sidebar