[tp_accordion style = "akordion-style-2 ″ active_section =" 1 ″]

OEM singkatan pikeun Produsén Peralatan Asli. Kalayan kecap séjén, perusahaan anu ngarancang sareng ngadamel anjeun alat dédéngéan alat asalna.
Mésér OEM / OEM alat dédéngéan hartosna urang tiasa ngahasilkeun produk unik numutkeun logo merek anjeun atanapi desain industri.

  • Bagéan pabrikan asli mangrupikeun desain sareng kualitas anu langkung saé
  • Nyewa jasa manufaktur asli nyayogikeun anjeun tiasa fokus
  • Konsultasi jasa produsén peralatan asli ngahemat artos anjeun

Desain & Tata Letak

Masing-masing ahli anu nyusun damel spésifikasi sareng desain, tata letak sareng modél anu cocog sareng kabutuhan customer.

Wangunan Plastik

Cengkéh alus ngajadikeun produk anu berkualitas luhur. Pangalaman umum ngeunaan ngecapan plastik. Cetakan dilakukeun tepat kana tata perenah.

fabrikasi

Urang ngahasilkeun produk-produk presisi anu luhur nganggo unit 48 unit-komputer anu pangawalana dikendali panganyarna.

Palapis, Cetak

Éta ningkatkeun kualitas produk sareng nambihan nilai. Kami ogé nyadiakeun palapis UV ogé.

papanggihan

Saatos lamaran, palapis, percetakan layar. Urang ngumpul sababaraha bagian sareng manufaktur produk precision anu luhur.

[/ tp_accordion]
Langkung 100+ nagara konsumén percanten ka kami alat dédéngéan produk sareng jasa

Kasus OEM

Acustika

Salah sahiji toko ranté apoték pangbadagna di Italia.

Beurer

Salah sahiji perusahaan alat médis anu panggedéna di Jerman. Beurer nawiskeun sajumlah langkung tina produk 500, sareng kantos ti saprak 1919 Beurer parantos nganteurkeun naon anu dijanjikeun klaim: kaséhatan sareng karaharjaan. Ayeuna Beurer mangrupikeun salah sahiji mitra bisnis anu paling penting.

CVS

Toko ranté apoték panggedéna di Amérika Serikat. Toko Farmasi CVS aya di 49 nagara bagian, Kacamatan Columbia sareng Puerto Rico. Toko CVS nawiskeun ka konsumén sababaraha rupa-rupa produk kaséhatan sareng kageulisan anu inovatif sareng apoték CVS ngaluarkeun jutaan obat resép unggal taun.

AEON

AEON mangrupakeun Pasaraya pangbadagna di Jepang. JINGHAO nawiskeun bantuan pendengaran sareng desain alat médis sanés sareng desain percetakan logo pikeun AEON. Urang ngamimitian hubungan bisnis di 2013.