Bantuan Pangrungu Digital Non-diprogram
Alat bantu dengar ieu diprogram sateuacan ngahasilkeun, sareng hiji-hijina bédana sareng alat bantu dengar anu tiasa diprogram nyaéta saparantosna ngahasilkeun, éta henteu tiasa diprogram deui. Sareng sababaraha alat bantu nguping anu henteu tiasa diprogram gaduh jandéla trimmer, anu tiasa ngendalikeun "MPO" sareng "NH", sapertos JH-D10 sareng JH-D18. Sareng sababaraha alat bantu nguping teu aya jandela trimmer, sapertos JH-D16 sareng JH-D19 urang. Dina kategori ieu, kami ogé ngagaduhan jinis tahan cai, sapertos JH-D19 sareng JH-D18, éta tiasa dianggo nalika usum hujan. Sareng upami ragrag kana cai, éta tetep tiasa dianggo nalika anjeun kaluar.

Sadaya alat bantu dengar ieu ngagaduhan fungsi peralihan modeu, anu pas pikeun lingkungan sora anu béda. Sapertos modeu T-coil kanggo nelepon telepon; Modeu pangirangan bising pikeun lingkungan anu ribut, sapertos pasar, jalan sareng sajabina; Sareng naon deui, sapertos modeu rapat pikeun lingkungan anu sepi, modeu normal pikeun sadaya frekuensi sora sareng modeu luar pikeun lingkungan luar sareng sanésna sayogi pikeun ngahasilkeun. Kusabab fungsi switching modeu, alat bantu dengar tiasa ngirangan sababaraha frekuensi anu anjeun teu kedah, pastikeun sora anu anjeun nguping jelas sareng kualitas tinggi tibatan noise sareng sora sadayana diageungkeun.

Janten, kauntungan tina pamariksaan digital anu henteu diprogram
1. Teu peryogi program, gampang pisan;
2. Cocog sareng lingkungan anu béda;
3. Kualitas tinggi;
4. Eupan balik pasar anu saé.

Target Pamaké

Kusabab gampang operasi sareng kuantitas sora anu luhur, rupa-rupa alat dédéngéan anu hadé pikeun dianggo di bumi, khusus pikeun sepuh sareng murangkalih.

Penjual Target

Alus kanggo toko ekslusif, supermarkét, toko jabatan sareng toko online (sapertos toko Amazon, toko eBay sareng anu sanés) jual.

Némbongkeun sakabéh hasil 3

Tampilkeun sidebar