Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok, ogé katelah Canton Fair diayakeun sacara biannually di Guangzhou unggal usum semi sareng usum gugur, sareng sajarah 59 taun ti saprak 1957. Canton Fair mangrupikeun sejarah anu pangpanjangna, tingkat paling luhur, skala anu pangageungna, macem-macem paméran lengkep, distribusi panglobana pembeli luar negeri sareng omzet bisnis panggedéna di Cina. Éta narik langkung ti 24,000 perusahaan perdagangan luar negeri Cina anu hadé kalayan kapercayaan anu saé & kamampuan finansial anu saé, sareng 500 perusahaan luar negeri pikeun ilubiung dina Pameran. Éta mangrupikeun platform kanggo impor sareng ékspor utamina ku sababaraha pola perdagangan & fléksibel. Jalma bisnis ti sakumna dunya ngariung di Guangzhou, tukeur inpormasi bisnis. Paméran produk di Fase 3 kalebet Tékstil & Garment, Sapatu, Perlengkapan Kantor, Kasus & Kantong sareng Produk Rékréasi, Obat-ubatan, Alat Médis sareng Produk Kaséhatan, Pangan sareng Paviliun Internasional.
Kadieu urang Jinghao alat dédéngéan tiasa dipanggihan ku hargana pangsaéna.

Tautan :Jinghao Médis di Canton Fair


Artikel asalna tina Internét. Upami aya palanggaran, mangga ngahubungi [email dijaga] dihapus eta.