CMEF - Paméran Alat Médis Internasional Cina

Waktos: 13-16 Oktober 2021
Alamat: Paméran Dunya & Pusat Konvénsi Shenzhen

GATEWAY anjeun KA PERALATAN PÉLÉNG KINA sareng INDUSTRI MANUFAKTUR

Salaku salah sahiji nagara berkembang paling gancang di dunya, Cina henteu ngan ukur janten ékonomi kadua pangageungna, tapi ogé ngawangun sistem produksi pang lengkepna dina ékonomi nyata sadaya nagara di dunya, anu nawiskeun kasempetan anu penting pikeun industri médis. CMEF parantos didirikeun sareng ngembangkeun dina waktos anu pas sabab perda ngadorong kemitraan lokal sareng investasi asing pikeun majukeun sektor Podomoro Cina sareng pertumbuhan ékonomi na.
Di CMEF, urang ngartos kompleksitas sareng sarat pangaturan industri alat médis Indonésia. Éta sababna pangunjung parantos mumpuni supados anjeun henteu kedah ngalakukeun nyalira. Unggal pangunjung anu hadir boh distributor anu dilisensikeun, atanapi anu mésér leres-leres resep milari produk sareng mitra pikeun pabrik lokalna.

Pameran Dunya & Pusat Konvénsi Dunya

2021 CMEF Jinghao Médis Booth

                                     Telusuri langkung seueur Alat Dédéngéan kami->: https://www.jhhearingaids.com/product/

 Alat bantu dengar JH-W3-M Bluetooth kalayan kontrol APP sareng pas diri

Website CMEF

https://www.cmef.com.cn/en

 

Tautan :Jinghao Médis di 2021 CMEF - Pameran Alat Médis Internasional Cina


Artikel asalna tina Internét. Upami aya palanggaran, mangga ngahubungi [email dijaga] dihapus eta.