Alat bantu nguping JH-W3 TWS Bluetooth BTE kalayan Rechargeable OTC Dédéngéan Amplifier Smart App

$899.99

Unduh Datasheet PDF

  • Aplikasi Smartphone (iOS / Android)
  • Pribadi unggal ceuli sacara mandiri ngalangkungan App
  • Kontrol setélan EQ pikeun pangalaman audio optimal
  • Kasus Ngecas Multifungsi 3-in-1
  • Kasus Ngecas Portabel Mini
  • Lampu anti-baktéri UV
  • Sambungan Bluetooth binaural pikeun nelepon sareng ngalirkeun
  • Tahan cai
  • Nano Coating ngusir cair
  • Mékanis IPX6
informasi tambahan
Rata-rata OSPL90

111dB ± 4dB

Max OSPL90

≤122dB + 3dB

Uji Rujukan Gain

30dB ± 5dB

EQ Input Noise

≤29dB + 3dB

Range frékuénsi

400Hz ~ 4500Hz

Panyebaran Gelombang Harmonic

≤7% + 3%

Batré Ayeuna

≤10mA

Ukuran & Beurat

Alat bantu dengar: 34.2 × 15.9 × 9.2 mm: 4.3 gram
Kasus Recharge: 49.9x73x44 mm; 67gram

Harita (0)

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "JH-W3 TWS bluetooth BTE alat dédéngéan kalayan Rechargeable OTC ngupingkeun Amplifier Smart App"
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.