JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Bantuan Alat Pangrungu Digital kanggo Nyambungkeun Telepon

Unduh Datasheet PDF

  • Ngecas 1.5H, 30H nangtung, diteruskeun-terus
  • nu 12th generasi Bluetooth 5.0Hz, stabil disambungkeun
  • Sambungkeun dua ceuli na, hiji konci bebas ngalih antara Bantuan Pangrungu sareng sauran telepon
  • Réduksi Noise Digital

Cekap Pantun

Ngecas 1.5H, 30H nangtung, diteruskeun-terus

Pindah Pinter

Sambungkeun dua ceuli, hiji tombol bebas saklar
antara Ngabantosan Alat Bantuan sareng telepon telepon.

Sambungan Kaku

Generasi ka-12 Bluetooth 5.0, Stabil nyambung

Nganggo Nyaman

Beurat 5.2g ngan ukur, jinis 3 tukang ngaput buatan.

Nelepon ayeuna, nganggo G.Sound Buds anjeun

Nalika Dédéngéan Aid nyumponan Bluetooth, hirup parantos robih.

Sambungkeun dua ceuli na, hiji konci bebas ngalih antara Bantuan Pangrungu sareng sauran telepon.

G.SOUND BUDS

SUMBER TAMPILAN SENI

PANGGILAN CLEARER AND FUNGTUR DENGAN
Nelepon bebas leungeun, leungeun bébas, anjeun tiasa langsung ngajawab telepon liwat headset Bluetooth.
Langsung ngadangukeun musik streaming, streaming video, streaming telepon média.
Laras kana sababaraha alat Bluetooth, TV, komputer, telepon, jsb.

Gampang Gunakeun
Smart sareng portabel, high-end magnét ngecas nangtung. Serat otomatis nalika ngecas.
Teu perlu masang apl, langsung ngendalikeun polumeu headset ngalangkungan telepon Android atanapi Apple. Atanapi ngadalikeun volume bantuan pamilikan liwat kancing dina headsét.
Otomatis saklar pamakean otomatis sareng nganggo janten bantosan pendengaran normal nalika teu aya sauran. Hal ieu dianggo salaku headset Bluetooth sareng fungsi bantosan pendengaran nalika nelepon.

SOPHISTICATED DAN KAAMAN
Gaya dina ceuli ITE. Ceuli ieu dilakukeun tina silikon médis sareng kalenturan. Éta moal karasaeun teu tiasa ngagem pikeun waktos anu lami.
Ringan sareng portabel, anjeun tiasa ngangkut dina saku anjeun.
Panampilanna leutik sareng disumput, sareng bentuk headset Bluetooth biasa sami. Éta henteu bantuan dédéngéan anu langkung gampang ditampi ku pangguna.

GORKILKKEBAT

Waktu ngeusian ngan ukur jam 1.5 / waktos dédéngéan mangrupikeun jam 36.

TEKNOLEDGY GOLONGAN TERBARU
Tamengkeun sakitar sakitar supados ngageroan panggero sareng pamariksaan langkung saé.
Produk anyar dikembangkeun 2019, salah sahiji sababaraha headset Bluetooth ITE / alat dédéngéan di pasar.
Teknologi Bluetooth 5.0, jarak transmisi tiasa ngahontal 10meter.

DIGITAL NOISE REDUCTION

Chip pangurangan dinamis dinamis, pitulung pamariksaan digital Jinhao diwangun téknologi pangurangan noise dina chip, ngajantenkeun pangaruh basa langkung jelas.

1.5H CHARGING, 36H STAND BY

Bébas-on-go, trep sareng kaluar kalayan gampang. Henteu ngan ukur tiasa ngajagi bantosan pamariksaan, ogé tiasa ngecas waktos 3.

Kasus ngecas 700mAh

36h pikeun alat dédéngéan anu ditingali

4h pikeun status Bluetooth

gambaran

Nelepon ayeuna, nganggo G.Sound Buds anjeun

Nalika Dédéngéan Aid nyumponan Bluetooth, hirup parantos robih.

 

kaistiméwaan

Ngecas 1.5H, 30H nangtung, diteruskeun-terus

nu 12th generasi Bluetooth 5.0Hz, stabil disambungkeun

Sambungkeun dua ceuli na, hiji konci bebas ngalih antara Bantuan Pangrungu sareng sauran telepon

Réduksi Noise Digital

 

Mendingan telepon sareng hiburan

1. Hurungkeun telepon anjeun sareng pastikeun fungsi Bluetooth na diaktipkeun. Milarian alat-alat Bluetooth anjeun dina telepon anjeun ku nuturkeun pitunjuk telepon. Tingali manual pangguna telepon anjeun pikeun langkung seueur inpormasi.

2. Saatos sababaraha detik telepon bakal daptar alat salaku papanggihan alat "W2". Pilih éta sareng turutan pitunjuk telepon anjeun pikeun milih pasangan ieu.

3.Yang telepon anjeun bakal mastikeun pamasangan, teras pencét Sumuhun / Ok.

4.Finally, pilih nyambung ka alat tina telepon anjeun. Anjeun tiasa maén musik; Nonton TV / pilem sareng maén gaim nganggo telepon anjeun, teras anjeun tiasa ngupingkeun sora atanapi musik tina alat éta.

5. Nalika anjeun nyambung sareng Iphone, pencét tombol tombol pikeun detik 2, anjeun tiasa ngamimitian Siri.

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.