JH-D59 Rechargeable Digital BTE Alat Dédéngéan

(4 resensi customer)

GARIS PRODUK Unduh Datasheet PDF

  • GARANSI: 20 Jam damel kanggo panguat sora. 2 Jam ngecas ku portabel. Muatan iraha waé sareng dimana waé. Henteu kedah ngagentos aki-aki alit, mahal éta.
  • Operasi Sederhana: Ngan peryogi hiji tombol pikeun pindah antara 3 modeu (Normal / Ribut / Telepon). Éta ogé ngagaduhan fungsi émutan setélan. Modeu sareng volume anu dianggo terakhir waktos masih bakal dianggo waktos salajengna hurungkeun.
  • Gampang Dianggo: Ngan 2 tombol kontrol. Pencét panjang "M" 3 detik pikeun ngahurungkeun / pareum. Pencét pondok "M" kanggo pangaluyuan modeu. Pencét Pencét Volume Jilid pikeun volume +/-, teu kedah dicandak.
  • Didesain henteu pikaresepeun: Panguat sora pribadi leutik, wijaksana sareng mini cukup pikeun teu katingali di tukangeun ceuli.
  • LAYANAN SELEPAS-JUUNG PERFECT: Kami nyayogikeun artos 30 dinten deui, jaminan pabrikan 1 taun sareng layanan palanggan anu teu terbatas. Upami aya masalah, anjeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan kami.
gambaran

panguat deui dédéngéan

Kasus Ngecas Portabel - Kotak panyalindungan ngagaduhan batré 300mAH internal, anu merenah pikeun ngecas panguat ceuli ngalangkungan kontak magnét iraha waé sareng dimana waé. Éta tiasa dianggo salami 20 jam saatos ngecas 2 jam, langkung lami tibatan jinis alat sanés.

NYANGGO KUMAHA?

panguat ceuli rechargeable

hambalan 1

Punten pastikeun dieusi pinuh sateuacan dianggo.

BIRU CAHAYA = NGASAR

PUTIH CAHAYA = PASTI DENGAN

 

sreg

hambalan 2

Pilih tabung sora anu pas sareng pasang kubah nguping.

 

pas ceuli kénca sareng katuhu

hambalan 3

Ngabersihan ceuli. Anggo panguat pangrungu sareng Pasang konci koncha dina ceuli anjeun.

 

panguat ceuli

hambalan 4

Pencét 'M' 'BUTTON 3s pikeun ngahurungkeun unitna.

Hurungkeun polumeu laun.

 

bantuan dédéngéan

Alat SWITCH

bantuan pendaptaran anu tiasa diisi ulang deui

MODE CHANDE

amplifier pangrungu kuisi ulang

Saluyukeun volume

TIGA BEDA MODE

mode normal

Modél NORMAL

Saé kanggo ngupingkeun sadidinten.

Pencét pondok "M" (1 detik) → Bip = program 1 = Modus NORMAL

tentrem

MODÉN GÉRÉS

Saé kanggo réstoran, outdoor jsb.

Pencét pondok "M" (1 detik) → Beep Beep = program 2 = NOISE MODE

telpon

MODE TELEFON

Saé kanggo paguneman telepon.

Pencét pondok "M" (1 detik) → Beep Beep Beep = program 3 = TELEPON MODE

SORA Panguat

Patanyaan Pananya Sering Naroskeun:

1) Naha aya sababaraha latar tukang?

Bener, éta sora arus listrik anu aya di sadaya mesin anu saé. Sacara umum, anu langkung kakuatanana, langkung ageu sora statis.

√ Ngahurungkeun sauran teraskeun dina ceuli, teras jantenkeun sora anu laun. Sacara umum, Anjeun bakal biasa dianggo saatos 2-3 minggu.

2) Naon sababna nyekik?

Upami kubah ceuli teu dilebetkeun kana kanal ceuli atanapi hawa bocor dina pojok kubah ceuli, nalika alatna caket leungeun atanapi témbok, jumlah sora anu tangtu bakal balik kana mikropon. Sorana ngagedékeun deui anu nyababkeun éta kacapi anu matak ngaganggu.

√ Coba sareng pilih kubah ceuli anu cocog. Lebetkeun kubah ceuli kana saluran ceuli sareng pastikeun pas kana jero. Ngahurungkeun alat saatos nempatkeun kana Ceuli.

3) Teu tiasa Ngeusi Biasa?

√ Sacara saderhana ngaluyukeun posisi panguat ngupingkeun pikeun sambungan anu sampurna.

√ Lampu janten bulao nalika disambungkeun ogé; lampu janten bodas nalika dieusi pinuh.

Bersihkeun alat anjeun sacara rutin pikeun nyegah ngawangun lilin. Jaga alat tetep leres.

informasi tambahan
Max OSPL90

<= 127dB + 3DB

Rata-rata OSPL90

111dB ± 4dB

batre

Diwangun-di Litium batre

Harita (4)

resensi 4 pikeun JH-D59 Rechargeable Digital BTE Alat Dédéngéan

    jh-d59 marios alat bantu dengar
    Brendan
    Maret 2, 2021
    Produk anu saé pisan!
    Ieu alat bantu nguping anu hébat anjeun moal kuciwa. Dada resep kado ieu. Asesorisna seueur, muatan magnét merenah pisan, ...Tambih deui
    Ieu alat bantu nguping anu hébat anjeun moal kuciwa. Dada resep kado ieu. Asesorisna réa, muatan magnét cocog pisan, sareng operasi saderhana sareng gampang dipikaharti. Waktu sayaga tiasa nyumponan kabutuhan sadidinten. Lengan silikon langkung ngagampangkeun bapak pikeun ngarobih sareng bersih. Ayeuna bapa sareng kulawarga tiasa komunikasi sareng nonton TV sareng nelepon kalayan gampang.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    Kevin
    Pébruari 18, 2021
    Alat bantu ieu dianggo!
    Kuring parantos nyobian sababaraha alat bantu nguping kaasup set anu hargana $ 4000. Sedengkeun ieu henteu saé set mahal anu mangrupikeun alat bantu nguping leres w...Tambih deui
    Kuring parantos nyobian sababaraha alat bantu nguping kaasup set anu hargana $ 4000. Sedengkeun ieu henteu saé set mahal anu leres-leres alat pendengaran leres kalayan resép sareng setélan pribadi aranjeunna mangrupikeun gaganti anu hébat. Aranjeunna ngagedékeun sora dina tingkat anu ngabantosan .... setélan sora anu paling handap tina 5 bakal dimana seueur jalma anggo bantosan ieu .... nalika anjeun angkat ngalangkungan 3 aya seueur tanggapan tapi setélan handapna saé pikeun kuring sareng paling. Fitur anu tiasa dianggo tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng ngahémat pisan kana biaya batré sareng waktos dina ngarobih batré lami. Kuring bakal nyarankeun bantosan ieu kanggo saha waé anu hampang sareng sedeng leungitna dédéngéan.
    Anu ngabantuan?
    2 0
    jh-d59 marios alat bantu dengar
    JH-D59 Rechargeable Digital BTE Dédéngéan Bantu poto marios
    JH-D59 Rechargeable Digital BTE Dédéngéan Bantu poto marios
    jh-d59 marios alat bantu dengar
    +2
    Jacob Smith
    Pébruari 8, 2021
    Alat bantu dengar anu luar biasa! Embah kuring bagja pisan!
    Mimiti, gancang pisan! Éta ngajantenkeun akina sareng kuring bagja! Saatos akina ngagentos, anjeunna nyarios yén ceuli na raoseun pisan...Tambih deui
    Mimiti, gancang pisan! Éta ngajantenkeun akina sareng kuring bagja! Saatos akina nempatkeunana, anjeunna nyarios yén ceuli na raoseun pisan sareng henteu ngaraheutkeun ceuli sapertos anu nguping sateuacanna. Kadua, éta ngagaduhan tilu modus: modeu normal, modeu noise sareng modeu telepon. Operasiana saderhana pisan. Embah kuring gancang diajar éta! Alat bantu dengar ieu merenah pisan sareng ngajantenkeun akina bagja pisan! Pikeun harga langkung ti 100 dolar, kabagjaan akina mangrupikeun hal anu paling penting pikeun kuring! Ieu produk anu sampurna!
    Anu ngabantuan?
    1 0
    James Comiskey
    Pébruari 3, 2021
    sistem hébat / langkung saé set munggaran
    bagja pisan ku produkna
    Anu ngabantuan?
    1 0
Tambah review a
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
JH-D59 manual BTC Vérsi Inggris 36.04 MB download
Sértipikat tina Sesuai CE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 452 KB download
FCC-Verification Jh-d58.jh-909.jh-w6.jh-a51.jh-w3.jh-d59.jh-d54.jh-w2.pdf 489 KB download
ROHS-CERTIFICATE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 491 KB download