JH-D58 super power alat rechargeable BTE digital rechargeable

(7 resensi customer)

GARIS PRODUK

Kualitas HD Sora, réduksi noise mikropon ganda. sora alam jelas.
Knowles spéker anu mindahkeun beusi pikeun alat bantu dengar. Sora Hi-fi kalayan midrange lengkep, treble jelas, sareng lapisan anu beunghar.
4 jinis program pangrungu
Bisa minuhan unggal skénario anu béda,

  • indoor
  • papanggihan
  • outdoor
  • Nelepon telepon

Konsumsi daya rendah, lami ngagunakeun.
45mAh kapasitas ageung 3 dinten panggunaan waktos lami.
Bisi ngecas portabel tiasa dugi 9 dinten.
Antarmuka ngecas USB mikro, seueur metoda sareng alat ngecas. aksés gampang.

Alat Bantu Dédéngéan Ganda (Kénca + katuhu)
NW = 4.5g
Sarua jeung beurat kertas A4
lami-lami nganggo
Teu raos beurat.

gambaran

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
A: Urang aya pabrik.

Q: Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
A: Umumna, éta bakal nyandak 30 mun 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung
dina barang jeung kuantitas urutan Anjeun.

P: Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktos sumping?
A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx, atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten kanggo
sumping. Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional.

Q: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?
A: Sumuhun, urang nawiskeun 1-2 taun jaminan kana produk urang.

P: Kumaha nungkulan anu salah?
A: Anu mimiti, Produk urang dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat cacad bakal kurang tina 0.2%.
Kadua, salami periode jaminan, kami bakal ngintunkeun lampu anyar kalayan urutan anyar kanggo kuantitas leutik. Pikeun produk tumpak cacad, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sareng pasihkeun ka anjeun atanapi urang tiasa nyanggakeun solusi kalebet nelepon deui nurutkeun kaayaan nyata.

Harita (7)

resensi 7 pikeun JH-D58 super power alat rechargeable BTE digital rechargeable

    H *** H
    Januari 8, 2021
    Bagja pisan ku alat bantu nguping. Perusahaan anu saé, pangiriman gancang, 5 Bintang Ageung! HATUR NUHUN!
    Anu ngabantuan?
    0 0
    f *** o
    Désémber 25, 2020
    Légo mas rápido de lo que esperaba, hasta el momento excelente producto llego en perfectas condiciones
    Anu ngabantuan?
    0 0
    N *** a
    Désémber 3, 2020
    Funziona bene
    Anu ngabantuan?
    0 0
    S *** n
    November 5, 2020
    Hatur nuhun pisan kana pangiriman gancangna. Alat-alatna kualitasna saé. Abdi nyarankeun
    Anu ngabantuan?
    0 0
    U *** a
    November 5, 2020
    Abdi wareg pisan ku alat bantu nguping. Waktos pangiriman éta sababaraha dinten sateuacanna tibatan anu diarepkeun
    Anu ngabantuan?
    0 0
    A *** a
    Oktober 28, 2020
    Jalma meuli. Pantes dijaga, kuring resep pisan. Kuring miharep éta bakal dianggo pikeun lila. Untungna ku saméméhna, sareng upami anjeun nampi atanapi ngirangan...Tambih deui
    Jalma meuli. Pantes dijaga, kuring resep pisan. Kuring miharep éta bakal dianggo pikeun lila. Untungna ku anu sateuacanna, sareng upami anjeun kéngingkeun atanapi ngirangan sora ku némpél, sadayana tiasa diatur. Pilot propésional hatur nuhun pisan. Anu ngajual kapal geuwat. Kuring mesen peuting sareng ningali utusan.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    A *** a
    Oktober 28, 2020
    Teu aya koméntar kana bungkusanana! Barang-barang ieu dikemas pisan! Pak Penjual, hatur nuhun pisan! Barang gaduh bungkusan mandiri nyalira!...Tambih deui
    Teu aya koméntar kana bungkusanana! Barang-barang ieu dikemas pisan! Pak Penjual, hatur nuhun pisan! Barang gaduh bungkusan mandiri nyalira! Kualitas pisan tinggi! Kuring pisan wareg ku urutan ieu! Kuring nyarankeun supplier ieu sareng produk na! Barang dugi ka aman
    Anu ngabantuan?
    0 0
Tambah review a
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
Sértipikat tina Sesuai CE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 452 KB download
FCC-Verification Jh-d58.jh-909.jh-w6.jh-a51.jh-w3.jh-d59.jh-d54.jh-w2.pdf 489 KB download
ROHS-CERTIFICATE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 491 KB download