JH-D36-00F / 4FA BTE bantuan pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

Unduh Datasheet PDF

  • WDRC & AFC Digital Dédéngéan Bantuan
  • Kontrol Volume Jilid & Mémori Jilid
  • 4 Program pikeun Lingkungan Anu Béda
  • Open Fit Konduksi Udara
  • Teu katingali & Panangan
  • Tube Tube Ceuli
gambaran

JH-D36 mangrupikeun BTE digital anu didukung batré tukangeun ceuli alat dédéngéan, Hapus sora ku ngabatalkeun eupan balik otomatis sareng fungsi pangirangan noise.
Permukaan dirancang ku téknologi eunteung pikeun napsirkeun penampilan fashion anyar.
4 jinis modeu (Normal, réduksi noise MIC dobel, telepon, di luar ruangan), réduksi noise anu kawéntar.

Dédéngéan Digital WDRC & AFC bantuan:

AFC: Pamakéan anu ngabatalkeun eupan balik adaptif (AFC) pikeun lolong suprési di alat dédéngéan.

WDRC: Lebar komprési rentang dinamis, sistem amplifikasi anu kantos ngimbangan sensitipitas banterna.

  1. Ngarasakeun sora anu saé kalayan gampang sareng nyaman, sareng rasakeun pangalaman ngadangukeun anu nyata (nganggo impor Lou-style Knowles anu mindahkeun beusi pikeun resolusi anu jelas sareng tingkat anu jelas)
  2. Henteu reureuh, teu katinggaleun, impor chip presisi tinggi, divisi frékuénsi anu akurat sareng alami.
  3. Nolak lolong, tong hariwang karusakan dédéngéan kadua anu disababkeun ku gema anu keras.
  4. Pamutahiran énggal, nganggo mikropon dual MEMS, (sacara efektif nyaring noise dina transmisi, distorsi sora langkung alit tibatan mikropon ECM tradisional)

Kontrol Volume Jilid & Mémori Jilid:

  1. Gampang ngadalikeun polumeu sareng mesin bakal émut kana tingkat sora sawaktos waktos salajengna dihurungkeun.
  2. Operasiana saderhana, hiji-tombol ngamimitian, henteu kedah lepas tina headset, anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat polumeu.

4 Program pikeun Béda lingkungan:  

  1. Program normal: Pikeun lingkungan sepi, sapertos Imah, Kantor;
  2. Program Konperénsi: Kanggo lingkungan anu sepi sapertos Rapat;
  3. Program Réduksi Bising Pikeun lingkungan anu gandeng, sapertos: Bar, Baris produksi;
  4. Program Luar: Pikeun ruangan, lingkungan, sapertos: Jalan Raya, Pasaraya.

Konduksi Udara Fit Terbuka:

  1. Ngurangan bising, pangguna bakal meunang kekembangan anu jelas
  2. Nganggo nyaman
  3. Earplugs silikon tingkat dahareun sacara efektif tiasa ngasingkeun noise luar sareng ngupingkeun sora anu anjeun pikahoyong. Éta lemes sareng ramah kulit sareng cocog standar biokompatibilitas ISO10993.
  4. Desain niron colokan silikon earwax sacara épéktip tiasa ngirangan masalah panyumbatan earwax.

Teu katingali & Nyaman:

  1. Ukuran leutik sareng henteu katingali dina ceuli, beurat enteng, pangguna bahkan henteu tiasa ngaraos nalika nganggo
  2. Ringan sareng kompak, teu aya beban pikeun dianggo sadidinten (awak alit, beurat logam bulistir ≈ 1.90 gram)

Tube Ceuli Anu tiasa Diganti:

Aksesori 2 sisi tabung ceuli pikeun éta, anu tabung anu bakal dianggo gumantung kana pangguna anu ceuli rugi ku anu nguping.

informasi tambahan
warna

Beige, Hideung, Biru, OEM, Beureum, Pérak, Bodas

Kaluaran. OSPL90 Max.

120 + 3dB

Keuntungan HFA

30dB

FOG50 HFA Avg. Mangpaat

30 ± 5dB

EQ Input Noise

<= 29 + 3dB

Range frékuénsi

300Hz-5000Hz

ngagawekeun Wayah

<= 2mA

Total distorsi harmonic

<= 5%

Dipasang Volatage

DC 1.45V

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.