JH-D30 pitulung dédéngéan ITE leutik (Hercules)

Unduh Datasheet PDF

GOLONGKONG TEKI KONGKU

JH-D30 mangrupikeun alat bantu nguping mini anu dilebetkeun kana kanal ceuli anjeun. Ieu ngamajukeun kanyamanan pikeun panggunaan anu tetep, sadidinten, salian ti ampir teu katingali.

Ukuran leutik, beurat ukur 1.8grame hungkul, mini wartos ITE pamariksaan pendengaran
Bahanna anu ramah, Maké confortable.
Kabayang roda imbuhan undur-unduran sareng fungsi OFF
Ganda palapis anti séramik dua lapisan
DSP chip, écés sareng anu beunghar, sora pembatalan otomatis
Panyusutan portabel sareng kasus ngecas sareng layar tampilan LCD, Hakeup hudang.
14 jam waktos damel kanggo kénca sareng katuhu pamariksaan.

Modél desain énggal dina pasaran, ngan ukur konsumén borongan atanapi OEM anu ditampi. Hubungi kami ayeuna!

informasi tambahan
warna

Beige, Hideung

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
D12.D30.D36.D37.W2.W4129.119.A50.A51-CE-Certificate.pdf 748 KB download