JH-D26 Bantuan Béja Sing Bisa Diyogikeun deui

Unduh Datasheet PDF

  • Model BTE nyaman, gampang dianggo
  • Ukuran leutik, kawih tukangeun ceuli
  • Tiub kawat ipis anu henteu katingali ku panon
  • Ngadamel kanal teling saé tanpa karasaeun
  • Gampang ngagunakeun tombol volume Kaluhur sareng Down
  • Low Perhatosan batre
  • Kadali frekuensi pikeun lingkungan unik
  • Frékuénsi normal / sapopoé
  • Frekuensi Réduksi Bising
  • Frékuénsi televisi
  • Kontrol Eupan
  • Kamampuan Réduksi Noise Otomatis
  • Eupan Balik Otomatis Dibatalkeun
gambaran

BTE Rechargeable alat dédéngéan kalayan mikropon dua arah, desain anu hadé sareng kaunggulan alat dédéngéan téknologi.

3 Jam ngecas, dianggo 16 jam.
Trend populér sareng ramah lingkungan
Desain Indikator Ngecas Lisan
Kasus Ngecas Portabel, Merenah sareng Ngecas éta langsung
Bisi ngecas ramah-kulit.

Mikrofon arah dobel
Pembatalan Eupan Balik Otomatis
4 modeu pikeun dipilih

  1. Modeu normal: Cocog pikeun envirment sepi, sapertos: bumi, kantor
  2. Mode Réduksi Noise: Cocog pikeun kasurupan noise, sapertos: Jalan, Supermarket, Réstoran.
  3. Modus Tele-coli: Tiasa nyandak telepon telepon
  4. Tele-coil sareng Mode Mikropon: Tiasa nyandak telepon anu disebat, antukna masih tiasa ngupingkeun sora sakulilingna.

Gampang beroperasi
Volume + sareng volume - tombol
Saluyukeun Program Pangrungu

  • Saklar Luhur: Pangaluyuan Mode (Pencét Panjang 3 detik)
  • Beep nyaéta Program 1, Mode Normal;
  • Beep Beep nyaéta Program 2, Mode Noise Reduction;
  • Beep Beep Beep nyaéta Program 3, Mode Tele-coil;
  • Beep Beep Beep Beep nyaéta Program 4, Tele-coil sareng Mode Mikropon;

Packing kalebet:

  • 2 x Bantuan dédéngéan (kénca / katuhu)
  • 1 x Kasus Recharging
  • 1 Cable x USB
  • 6 x colokan ceuli (S / M / L)
  • 1 Manual x pamaké
  • 1 x Pakakas beberesih

Specfications:

  • Kaluaran. OSPL90 Max.: ≤128dB
  • FOG50 HFA Avg. Keuntungan: 29 ± 5dB
  • EQ Input Noise: ≤32dB
  • Rentang Frékuénsi: 500Hz-5000Hz
  • Working Wayah: ≤3mA
  • Total Distorsi harmoni: ≤5%
  • Dipeunteun Tegangan: DC 1.2V
  • Usul: Cocog pikeun Anu Hampang, Hampang Sedeng, Jalma leungit nguping Sedeng
  • Kelir: Hideung, Pérak

Nganggo Nyaman

  • Leutik sareng hampang
  • Modél mini Panarima-Dina-Ceuli nawiskeun tampilan anu pikaresepeun anu hésé ditingali.
  • Ukuran bijaksana sareng gaya sensitif, ampir teu katingali.

DUAL SPEAKER RECHARGEABLE TINY HEARING AID

1) Telecoil damel ku mareuman mikropon biasa kana bantosan pamariksaan anjeun sareng ngan ukur ngajantenkeun sora tina telepon, FM, atanapi puteran audio. Anjeun tiasa nempatkeun bantosan pamariksaan kana program telecoil ku mencét tombol dina tonggong bantosan dédéngéan anjeun. Anjeun panginten kedah gentos telepon sakedik dugi ka mendakan sora anu pangsaéna.

Nalika bantosan dédéngéan anjeun aya dina program telecoil, mikropon henteu hungkul, ku kituna anjeun moal ngupingkeun nanaon dugi ka anjeun damel telepon anu caket dina ceuli anjeun atanapi dina ruangan "gelung".

2) Setélan Treble - Ngirangan Sora Frékuénsi Luhur kalebet Eupan Balik (bersiul)
Upami anjeun ngaraos kaleungitan, tong ngantosan, polah ayeuna! Upami anjeun parantos ngaleungitkeun bagéan paguneman, atanapi teras-terasan ningkatkeun polumeu dina TV. Panguat dédéngéan D26 tiasa ngabantosan pikeun nguatkeun sora-sora éta sareng ngajaga otak anjeun tetep séhat sareng aktip ngolah biantara.

D26 Alat Dédéngéan mangrupikeun alat anu paling kuat, gampang dianggo antara tukangeun ceuli alat dédéngéan (Alat bantu pangdéngé BTE). D26 gaduh mikropon arah, anu ngamungkinkeun pikeun kualitas sora super jelas. Téknologi anyar ieu saé pisan.
D26 Alat pandang dengar pisan gampang dianggo sareng cekap pikeun ngabantosan malah anu dédéngéan dugi ka réduksi pangrungu. Masing-masing di tukangeun bantuan pamariksaan ceuli pisan diskrit, sareng ieu mangrupikeun alat BTE anu sanésna.

D26 leutik tapi ngagaduhan fungsionalitas anu cekap

  • Pinuh digital, nyaring sora sareng téknologi pembatalan
  • Méh teu kawih dileungitkeun dina ceuli luar nalika ngagem
  • Gampang pisan dianggo sareng nyaluyukeun berkat tombol ageung na
  • Cukup kuat pikeun ngabantosan ampir sagala rupa karugian dédéngéan

D26 mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun sagala tingkat leungitna pangrungu, atanapi kaayaan naon waé anu anjeun peryogikeun bantosan. (waktos sareng kulawarga, TV, réstoran, jsb.)

informasi tambahan
Kaluaran. OSPL90 Max.

≤128dB

FOG50 HFA Avg. Mangpaat

29 ± 5dB

EQ Input Noise

≤32dB

Range frékuénsi

500Hz-5000Hz

ngagawekeun Wayah

≤3mA

Total distorsi harmonic

≤5%

Dipasang Volatage

DC 1.2V

Ngasongkeun

Cocog pikeun Mild, Sedeng Sedeng, rugi pendengaran sedeng

warna

Hideung, Silver

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
JH-D26-BTE-dédéngéan-bantuan-pamaké-manual.pdf 71602 KB download
BTE hearing aids(D26、D26-00F、D26-02FA、D26-08FA、D26-16FA、D26-02FS、D26-04FS、HA70、HA75)IEC60601-1.pdf 6238 KB download
BTE hearing aids(D26、D26-00F、D26-02FA、D26-08FA、D26-16FA、D26-02FS、D26-04FS、HA70、HA75)IEC60601-2-66.pdf 281 KB download
BTE-hearing-aid- (D26-IEC60118-13-test-report.pdf 848 KB download
BTE-hearing-aid-D26 (HA70-EN60118-13-test-report.pdf 548 KB download
CHTSM19120018 + SHT1910006010SM JINGHAO IEC EN60601-1JH-D26 (HA70) .pdf 4590 KB download
CHTSM19120019+SHT1910006011SM JINGHAO IEC60601-2-66 JH-D26(HA70).pdf 674 KB download
hearing aids(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE certificate.pdf 739 KB download
JH-D26 (HA70) ROHS2.0 ngalaporkeun NCT19044324X.pdf 2538 KB download
JH-D26 (HA70) ROHS2.0 sertipikat NCT19044324X.pdf 627 KB download
recharable(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE-LVD report(IEC?60335-1).pdf 1625 KB download
recharge-hearing-aid-A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30)18250EC00005801-FCC-SDoC-report.pdf 635 KB download
recharge-hearing-aid-(A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30)Anbotek-FCC SDoC-of-Compliance(18250EC000058).pdf 123 KB download
rechargeable(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE-LVD certificate(IEC?60335-1).pdf 2258 KB download