JH-D19 Bantuan Pendengaran anti cai

(2 resensi customer)

  • Gampang BASA: 4 program mémori pre-set. Anjeun tiasa ngarobih modeu sareng polumeu kalayan gampang kalayan ngetok hiji jari pikeun adaptasi kana lingkungan sora anu béda
  • SADAPI KECIL & KESELESAN: 3 cepil ceuli kabuka. Anjeun tiasa milih ukuran tip ceuli sakumaha anjeun resep. Sareng tabung sora langsing cocog pikeun jalma anu nganggo kacamata
  • Ngurangan noise dirancang: chip réduksi noise sareng kontrol modeu, ngamungkinkeun volume gampang sareng éfisién pikeun latar anu béda. Ucapkeun wilujeung kana sora anu statis, bénten, hurung atanapi anu teu dihoyongkeun
  • Aman & LASTING LASTING: Datang ku 2 bungkus aki A13. Gampang ngarobih sakali dina 12 dinten tibatan pikeun ngeusi ulang unggal dinten ku panguat dédéngéan rechargeble
  • Mésér kaleresan: Kami terang sesah milari panguat panguat anu pas tanpa uji dédéngéan, janten kami nyayogikeun 30 dinten teu aya sarat !! Jaminan Produsén 2 Taun mastikeun yén ieu bakal janten beuli résiko favorit anjeun
  • IPX7 WATERPROOF - alat bantu nguping jero Nano-palapis ngamungkinkeun pikeun tahan cai pikeun jero 1 méter pikeun 30 menit. Éta cocog pikeun olahraga pikeun nyegah cai. Cocog pikeun ngesang kaluarna di gim.
gambaran

Bantuan pendengaran anti cai

Leres-leres tahan cai alat dédéngéan mangrupakeun alat langka. Éta henteu leres-leres teu aya, tapi ngan ukur hiji modél. Hiji-hijina alat bantu dengar anu leres-leres tahan cai nyaéta JH-D19 buatan JINGHAO MEDICAL. Modél ieu lengkep tahan cai sareng tahan lebu.

[IPX7 tahan cai] -  alat dédéngéan batin Nano-palapis ngamungkinkeun pikeun waterproof pikeun 1 méter jero pikeun 30 menit. Éta cocog pikeun olahraga pikeun nyegah cai. Cocog pikeun ngesang kaluarna di gim.

Ngagunakeun perumahan anu aman pisan sareng disegel sareng palebah batréna nutup cai, lebu atanapi kesang teu tiasa dilangkungan. Ieu hartosna teu seams, moal aya retakan, sareng henteu jalan pikeun cai nembus.

Segel silicone ngajaga cai tina henteu memasuki kompartemen batré. Kusabab batré hawa séng butuh oksigén, mémbran semi-permeabel tetep nyuarkeun cai tapi ngamungkinkeun hawa lebet.

Eta parantos disertakeun pikeun nahan panyerepan di jerona hiji meter (sakedik tilu suku) kanggo 30 menit.

Éta cukup panyalindungan kalis cai pikeun ngidinan anjeun ngojay, mandi atanapi percikan di pantai tanpa hariwang. Upami anjeun kalibet olahraga cai séhat, anjeun tiasa nganggo klip olahraga pikeun dijaga supados tetep dina tempatna.

KOMPAK, BATAS-BEUNGAN & DEPENDABLE AIR AIR Nguping Bantosan

  • Réduksi Noise Adaptif
  • Tingkat volume 11
  • Pembatalan Deui Akustik
  • Rocker Switch
  • WDRC (Kompresi Bangkit Dinamik Wide)
  • IPX7 anti cai

Program Preset 4

D19 Peribadi Sora Amplifier nawiskeun konfigurasi prasetél 4 anu gampang dilereskeun ku touch ramo.

  1. Pangaturan Biasa - Ngaregepkeun rutin
  2. Netepkeun Bising - Ngirangan kasang tukang latar (réstoran, supermarkét, gim, jsb)
  3. Pangaturan Indoor - Ngurangan frekuensi audio rendah (bumi, rapat, sareng sajabana)
  4. Setélan Luar - Ngirangan frékuénsi audio anu luhur & rendah (whistling, feedback, windy day, jsb)
informasi tambahan
ngetik

Bantuan Digital Pangrungu Digital

Range frékuénsi

200-4200Hz

Tés anti cai

IPX8

Fungsi Husus

WDRC sareng AFC

Modél Lingkungan

4 Modus: Rapat, Biasa, Luareun, Nyaring Bising.

Tube Ceuli

Tabung Ceuli Leungeun / kénca

Ngaléngkah Channel

2 / 4 / 6 / 8 / 16 (Channel 4 ingkar)

Input bising

≤ 20dB (Pendudukan standar ≤ 30dB)

dédéngéan Loss

Rada, Sedeng, Parah

Time ngagawekeun

jam 250-300

certifications

CE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)

Harita (2)

resensi 2 pikeun JH-D19 Bantuan Pendengaran anti cai

    Ramesh
    Januari 21, 2020
    Produk sampurna


     Kuring parantos nganggo panguat sora ieu kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng ieu sampurna !. Kuring sanggup ngagunakeun ieu salami jam-waktos tanpa nyeri ceuli...Tambih deui




     Kuring parantos nganggo panguat sora ieu kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng ieu sampurna !. Kuring sanggup ngagunakeun ieu salami jam-waktos tanpa nyeri ceuli. Kualitas sora leres-leres endah pisan sareng gampang pisan dibawa dina saku anjeun nalika ngumbara. Abdi nyarankeun pisan produk ieu.


    Anu ngabantuan?
    0 0
    Amazon Palanggan
    Januari 21, 2020
    Barang anu saé pisan
    Kami pisan wareg ku item ieu. Salaki kuring késang parah pisan sareng alat bantu dengar bakal liren damel dugi garing deui. Hiji ieu saé, éta ngajaga ...Tambih deui
    Kami pisan wareg ku item ieu. Salaki kuring kesang parah pisan sareng alat bantu dengar bakal liren damel dugi garing deui. Anu hiji ieu saé, éta tetep jalan sadidinten.






    Anu ngabantuan?
    2 0
Tambah review a
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
JH-D19-bte-hearing-aids-IPX8-waterproof-test-report.pdf 748 KB download