JH-D18 Bantuan Pamariksaan Super Power

Unduh Datasheet PDF

1. Kualitas sora anu luhur
2. Ribut bising, distorsi rendah
3. Prosesor dengar digital profésional (DSP) pitulung IC, 2-16 Saluran;
4. Modeu 4 pikeun lingkungan anu béda: normal, pangurangan sora, jero ruangan, ruangan, mode normal pikeun lingkungan normal, pangurangan bising pikeun lingkungan ribut, jero ruangan kanggo lingkungan anu sepi, ruangan pikeun lingkungan luar.
5. Kontrol volume switch Rocker, gampang pikeun ngatur volume;
6. Bentuk lauk lumba-lumba, pisan kreatif, béda warna pikeun pilihan.
7. Waktu operasi terus-terusan dugi ka jam 300, jalma henteu peryogi ngarobih batré unggal waktos.
8. Jenis tutup bantuan dédéngéan, ngirangan tanggapan.

gambaran

Bantuan Dédéngéan Super Léngkah anti cai anti Dustproof Jeung Modeu 3

Gampang UNTUK GAMPANG sareng SANGGU GAMPANG: Tetep, awét sareng teu tiasa nganggo dua ceuli; Nano parantos nganggo IP48

Bébas komprési komprési, réduksi sora: Fitur 4 saluran pamrosésan sinyal, sareng ogé ku 4 saluran komprési mandiri, sora anu dikumpulkeun dibagi kana daérah frékuénsi anu béda pikeun analisis anu dipisahkeun, ngolah sareng ngulang deui, ogé ngagaduhan optimasi deteksi sinkronisasi noise noise, pangurangan noise layered pikeun ngirangan noise tukang, pembatalan eupan balik akustik. Aya modeu anu béda pikeun suasana anu béda, standar, modeu pangurangan sora & tele coil.

Pangsaéna kanggo kabutuhan ngupingkeun Cahaya, SUSU, SEDERHANA, SABARU & PROFOUND. Alat bantu pendengaran anu épéktip ieu siap SIAP pikeun dianggo pikeun Ceuli katuhu atanapi kénca, atanapi salaku pasangan.
DITASANGKE UNTUK MENENGAHKEUNIKAN HUMAN VOICE: D18 dirancang pikeun ngagedékeun sareng naekeun frekuensi sora manusa sareng ngabatalkeun kasang tukang dina bising sareng fitur pangirangan sora na. Ieu ngabantuan pangguna ngadangu kalayan kajelasan maksimal. Diproduksi nganggo téknologi anu sami anu aya dina alat dédéngéan resep anu langkung mirah.

TEKNOLOGI ADVANCED: Program Ngadaptarkeun Preset 3 kalayan kontrol Kontrol. Pribadi pangalaman anjeun ku ngan saukur nyaluyukeun program sareng / atanapi jilid gampang. Prosesor Sora Digital 12-Band, Amplifier 4, ngabantosan anjeun Ngadingkeun deui

D18 Digital Amplifier ngiringan ngabantosan sora dina frekuensi pidato sora manusa.

Kéngingkeun dorongan pikeun nguping anjeun peryogi ngabéréskeun deui kapercayaan tanpa mayar rezeki dibandingkeun alat pamariksaan resep. Penguat ceuli digital kami sareng ngirangan gangguan digital sareng ngabatalkeun sora datangna sareng Program Preset 3 pikeun Ngagancangkeun Pamireng sareng ngabantosan anjeun nguping jelas:

1) Setélan Normal - Ngadangukeun Biasa. Nguatkeun sadaya frékuénsi (Hébat dina kelompok leutik)
2) Setélan Ribut - Ngurangan Latar Latar, Noise ngabolaykeun
3) Tele-coil: T-coil tiasa nyambungkeun kana sistem sora-sapertos televisi, sistem pengumuman umum, atanapi telepon sél-ku ngalaksanakeun panampi kanggo sistem sora gelung. Nalika anjeun nganggo ponsel anjeun, telecoil di bantuan pamariksaan anjeun pareum mikropon sahingga anjeun ngupingkeun sora anu anjeun hoyong ngadangukeun - paguneman telepon anjeun.

Salian telepon sélulér sareng TV, téknologi telecoil ogé tiasa dianggo dina acara hiburan, téater bioskop, aula konsér, gereja, sareng lokasi akustik sanésna. Telecoil nampi sora sareng ngagedékeunana, tanpa ngagedekeun sadaya sora ambien atanapi latar latar disarengan, ku kituna anjeun tiasa museurkeun naon anu anjeun hoyong nguping.

informasi tambahan
material

FPC + SMT; Polipropilén;

warna

Beige, kopi lampu, OEM

modeu

Frékuénsi jangkauan lengkep
Pangolahan Réduksi Bising
Walon Telepon

Dua setélan réncang

Kontrol NH & MPO

Kaluaran Sora Maksimal

125dB / 135dB / 142dB ± 3 dB

Sora Gain

≥70 ± 3dB

Panyebaran Gelombang Harmonic

≤3%

Range frékuénsi

200-5000Hz

Jam gawe

jam 210

Input Noise

≤20dB

Urut

2/4/6/8/16 Channle

batre

A13

dédéngéan Loss

Sedeng, Parah

paket

kotak kado

certifications

CE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.