JH-D12 (Recluse) Alat pamariksaan Digital BTE digital kalayan hirup batré anu panjang

Ngirangan bising anu saé
Gampang operasi.

gambaran

Mesin digital, modeu pangurangan Noise, ngecas gampang
Gampang operatioin, 6 leuleus disada imbuhan.
Lengkep Prosesor Digital lengkep (DSP)
Otomatis Antireaction.
Lebar dinamis komprési pemanasan WDRC.

 

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.