Alat bantu dengar ITH JH-A610 mini anu tiasa dieusi nyegah eupan balik

Unduh Datasheet PDF

1. Dina deteksi ceuli tanpa ngahégak nyegah eupan balik
Ngurangan résiko karusakan dédéngéan tina squeal, kakuatan on kalayan ngadeteksi nempatkeun dina kanal ceuli, pareuman sakali dihapus.

2, Fit Nyaman
Ergonomis Sampurna
Ngeunaan 3g Bobot Ringan Lumrahna iklas dina saluran ceuli pikeun cangkéng, aman nalika diperpanjang.

3 button Tombol ageung, Ngarobih Dina Gampang
Hingga 190 ° hurungkeun tombol pangaturan, operasi gampang

4. Perlindungan NTC
Otomatis pareum nalika suhu ngahontal 40 ℃ pikeun kaamanan

5. Gampang ngeusi batre
2 jam muatan pinuh masihan anjeun 12 jam ngupingkeun dina hiji muatan.
Ngeusi ulang gancang nepi ka 3 kali sareng ngadangukeun anjeun dugi ka 36 jam.
(Catetan: Tés anu dilakukeun di lab JINGHAO, hasilna tiasa béda-béda numutkeun panggunaan.)

informasi tambahan
Max OSPL90

<= 120dB + 3dB

Rata-rata OSPL90

108dB ± 4dB

EQ Input Noise

≤29dB + 3dB

Uji Rujukan Gain

27dB ± 5dB

Range frékuénsi

450 ~ 4000Hz

Panyebaran Gelombang Harmonic

≤2 ± 3%

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.