JH-A39 Bantuan RÉTOPRÉKEUN ITE

(8 resensi customer)

$99.00

Pilih Warna:
 hideung  bodas

 

Unduh Datasheet PDF

  • Desain hébat, gancang sareng basajan ngecas, sareng gampang nganggo earbuds nirkabel anu ogé dua kali minangka amplifier sora.
  • Ngadamel sora pikeun paguneman gampang
  • Hikmah, di sebalik desain ceuli anu gaduh tilu ukuran tips ceuli
  • Batré anu tiasa dicocogkeun deui dugi ka jam dengekeun 16
  • Ngagancangkeun sora pikeun leungitna nguping
  • Ngirangan sora anu ambien pikeun paguneman gampang
  • Hikmah, desain ceuli batin kalayan tips Ceuli kanyamanan

gambaran

Tanpa kabel Sora Amplifier nirkabel

Desain hébat, gancang sareng basajan ngecas, sareng gampang nganggo earbuds nirkabel anu ogé dua kali minangka amplifier sora.
Ngadamel sora pikeun paguneman gampang
Hikmah, di sebalik desain ceuli anu gaduh tilu ukuran tips ceuli
Batré anu tiasa dicocogkeun deui dugi ka jam dengekeun 16
Ngagancangkeun sora pikeun leungitna nguping
Ngirangan sora anu ambien pikeun paguneman gampang
Hikmah, desain ceuli batin kalayan tips Ceuli kanyamanan

Fitur

Teknologi 1.Latest kuncup ceuli nirkabel sareng ngagedekeun fungsi sora, anu tiasa dianggo pikeun pangréduksi pendengaran jalma;

Desain 2.Fashion kalayan kualitas sora anu saé;

3. Grup rugi pendengaran teu resep jalma terang yén aranjeunna nganggo alat bantu pendengaran, sareng item ieu sanés ngan ukur 4.mantuan bantosan pikeun ngaraosan deui sora, tapi ogé tiasa ngajagi privasi pangguna kusabab penampilan produk;

Tombol 5.Big sareng lampu indikator anu jelas, kontak magnét pikeun ngecas deui;

Bisi 6.With sareng gampang pikeun ngecas deui iraha wae;

Tip Ceuli 7.Dipikir ukuran pikeun ukuran ceuli anu béda.

jinghao

1

PANTU UNTUK DENGAN KUMAHA ANA DIRI MANA

Desain ergonomis, gampang disumputkeun sareng teu tiasa dianggo. Komunikasi tanpa isin. Pernah kantun kecap sareng terasrasakeun dunya deui!

bantuan dédéngéan

Bagikeun "Sora" Anjeun

Lalajo TV, ngupingkeun radio atanapi musik sareng kulawarga sareng réréncangan, tanpa aya "PISAN LEUNGGUL".

Kumaha operasi?

Pencét dugi ka 3 s pikeun ngahurungkeun nalika anjeun nguping "suara bip"

Pencét tombol tombol pikeun nyaluyukeun volume.

Aya 6 tingkat sora pikeun volume anu béda, sareng anjeun bakal ngadangu sora "bip" unggal tingkat naék. Anjeun bakal nguping tilu kali "bip" dina volume maks.

Upami anjeun pencét deui, lebet deui ka tingkat anu panghandapna.

Pencét dugi ka 3 s pikeun mareuman nalika anjeun nguping "suara bip"

spésifikasi

  • Tahap bising input anu sami: ≤ 35dB
  • Maximun OSPL90: ≤120 ± 3dB
  • Perbezaan Wave Harmonik: ≤10%
  • Dédéngéan bantosan ngecas tegangan: 4.2V
  • Daya ngecas tegangan kerja: 3.7V

Pakét Di antarana:

  • 2 x Bantuan dédéngéan (kénca / katuhu)
  • 1 x Kasus Recharging
  • 1 Cable x USB
  • 6 x colokan ceuli (S / M / L)
  • 1 Manual x pamaké

Fitur

  • Tombol gedé, gampang dioperasi
  • Énténg, ukur 0.13ounce unggal headset
  • Tinjauan fesyen
  • Fitur pangurangan ribut
  • Rechargeable
  • Ukuran anu loba dimuat

Catetan:

Punten pastikeun bantosan anu pinuh dieusi sateuacan dianggo.

Salila ngecas lampu indikasi bakal nunjukkeun lampu biru.The indikasi gilirannana pinuh bodas.

Waktu ngecas: 90 mnt

Ngadenge bantosan damel waktos: 12h

Pertanyaan: Sabaraha saluran?

Jawaban: 1 saluran mono pikeun ceuli kénca, 1 saluran mono pikeun ceuli katuhu. Nya sapertos Ceuli. Stereo kajadian dina uteuk.

Pananya: Naon sikat ukuran ipis sareng ukuran ipis pikeun?

Jawaban: Pilih nyandak lilin kaluar tina bantuan dédéngéan. Kalayan sababaraha jalma lilin ngawangun di aranjeunna. Sikat téh kanggo nampi debu sareng kokotor.

Pertanyaan: Dimana kuring kéngingkeun pikeun ngupingkeun sisipan ceuli silikon pikeun bantosan pendengaran ieu ??

Jawaban: Hai didieu, anjeun tiasa angkat ka toko kami pikeun ngagaleuh kostum ceuli kanggo A39. Upami aya patarosan anu sanés, pls feel free to contact us via email, many thanks.

Pananya: Naha aya warna séjén?

Jawaban: Kami ukur nawiskeun anu hideung. Dina momen produsén anu tiasa ngalakukeun modél bodas sareng hideung hungkul. hatur nuhun

Pananya: Kumaha nya éta pikeun ngupingkeun televisi?

Jawaban: Saé… éta ngagaduhan volume anu tiasa diatur

Pananya: naon ukuran batre - nomer batré?

Jawaban: Batré anu tiasa dicaskeun ogé henteu ngagantian sapertos sababaraha ponsel anjeun.

Pananya: Naha carjer éta tiasa dianggo di luar Amérika Serikat?

Jawaban: Anjeun peryogi adaptor pikeun kaluar tina USA.

Pananya: ceuli kuring kaleungitan kamampuan pikeun nyababkeun bising nyaring, janten kuring ngagem telinga nalika kuring nganggo palu, naha unit ieu nyababkeun ramé anu ngadadak?

Jawaban: Ieu mangrupikeun amplifier. Aranjeunna pasti ngagedékeun TV sareng sora rumah tangga sanés. Abdi tiasa nguping kulkas kuring ngajalankeun ti ruang tamu. Dipaké pikeun nyimpen volume TV kuring kira-kira 25 nalika kuring ngagem amplifier kuring tiasa nyimpenna dugi ka 10. Kuring henteu mikir éta bakal ngaganggu naon waé, Éta bakal ngagedékeun lamun aya nanaon.

informasi tambahan
warna

Hideung, bodas

Range frékuénsi

400-4000Hz

Max OSPL90

<= 113dB ± 3dB

Rata-rata OSPL90

<= 109dB ± 4dB

Panyebaran Gelombang Harmonic

<= 7%

Uji Rujukan Gain

23dB ± 5dB

EQ Input Noise

29dB ± 3dB

batre

Diwangun-di Litium batre

dédéngéan Loss

Sedeng, Parah

paket

kotak warna

certifications

CE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)

Harita (8)

resensi 8 pikeun JH-A39 Bantuan RÉTOPRÉKEUN ITE

    Jenn & Jess H.
    Bisa 26, 2020
    Saé kanggo Paman kuring, gampang pisan dianggo sareng gampang didangu kalayan jelas.
    Abdi mésér kanggo paman kuring anu didiagnosa kaleungitan nguping dina kadua Ceuli sareng Éta kado anu saé pikeun anjeunna. Anjeunna kaget pisan kana cara gampang ngagunakeunana...Tambih deui
    Abdi mésér kanggo paman kuring anu didiagnosa kaleungitan nguping dina kadua Ceuli sareng Éta kado anu saé pikeun anjeunna. Anjeunna kaget pisan kumaha gampang ngagunakeunana, ukuranana alit sareng desain hébat sareng Khususna, éta tiasa diisi ulang sareng gaduh batré anu hirup lami. Hal ieu tiasa méréskeun masalah anu hébat dina nguping Paman, komunikasi langkung merenah, Paman pisan wareg sareng kuring ogé resep kana pameseran.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    Joel Craddock
    Bisa 10, 2020
    Henteu goréng pikeun artos
    Mésér ieu janten nalika indung kuring, anu nolak kéngingkeun alat bantu nguping, sumping nganjang, anjeunna tiasa ngadangukeun TV tanpa ngabijilkeun sesa urang sareng ...Tambih deui
    Mésér ieu janten nalika indung kuring, anu nolak kéngingkeun alat bantu nguping, sumping nganjang, anjeunna tiasa ngadangukeun TV tanpa ngaregepkeun sesa urang ku polumeu. Salami anjeun henteu ngarep yén ieu tiasa dianggo sapertos alat bantu nguping anu langkung mahal, aranjeunna leres-leres ngabantosan. Aranjeunna ngagedékeun sadayana, sanés ngan ukur TV, janten aranjeunna tiasa dianggo saé upami aya sora latar tukang nalika nonton TV.
    Anu ngabantuan?
    1 0
    Gannadan
    Maret 29, 2020
    produk pohara alus
    produk anu saé pisan, jauh langkung saé tibatan produk ceuli tunggal anu langkung mahal nganggo aki-aki anu kuring ogé ngagaleuh ti dieu. Kengingkeun langkung gampang ieu tha...Tambih deui
    produk anu saé pisan, jauh langkung saé tibatan produk ceuli tunggal anu langkung mahal nganggo aki-aki anu kuring ogé ngagaleuh ti dieu. Kéngingkeun ieu langkung gampang tibatan batréna anu henteu awét sareng éta katingalina sapertos kuncup.
    Anu ngabantuan?
    2 0
    Dana
    Januari 14, 2020
    produk alus


    Kuring ngan ukur nganggo éta di Ceuli katuhu kuring hébat, rada teu nyaman dina mimitina maka kuring sadar yén leungitna nguping kuring saleresna tina ngawangun lilin...Tambih deui










    Anu ngabantuan?
    0 0
    JH-A39 Résiko poto ITE Rechargeable resensi poto
    JH-A39 Résiko poto ITE Rechargeable resensi poto
    JH-A39 Résiko poto ITE Rechargeable resensi poto
    +1
    Pete Thibodeau
    Désémber 9, 2019
    Mésér hébat
    Kuring parantos ngagaduhan alat dédéngéan Jinghao ieu salami 24 jam sareng kuring henteu percanten sabaraha kuring tiasa nguping. Abdi nyéépkeun langkung ti $ 5,000 dolar I sapasang high end nguping a...Tambih deui
    Kuring parantos ngagaduhan alat dédéngéan Jinghao ieu salami 24 jam sareng kuring henteu percanten sabaraha kuring tiasa nguping. Kuring nyéépkeun langkung $ 5,000 dolar I sapasang bantosan nguping anu luhur sareng henteu pernah resep. Kuring ngantepkeun aranjeunna dina tempat anu handap sareng kuring ngadangu hal-hal anu kuring parantos leungit mangtaun-taun, Mésér éta, anjeun moal hanjakal. Upami aranjeunna ngan ukur sataun, langkung saé na nyéépkeun $ 5,000
    Anu ngabantuan?
    3 0
    larry dibébaskeun
    Oktober 27, 2019
    JINGHAO - PENGUMUMAN TAHUN
    Abdi nembé ngagaleuh panguat pangrungu anjeun pikeun panggunaan nonton pilem dina TV. Kuring parantos nganggona dua kali sareng éta resep pisan produkna. ...Tambih deui
    Abdi nembé ngagaleuh panguat pangrungu anjeun pikeun panggunaan nonton pilem dina TV. Kuring parantos nganggona dua kali sareng éta resep pisan produkna. Kuring tiasa nguping bari anggota kulawarga anu sanés henteu kedah ngawadul yén polumana teuing tinggi. Sajauh ieu urang sadayana bagja.
    Anu ngabantuan?
    4 0
    JH-A39 Résiko poto ITE Rechargeable resensi poto
    Lizzy
    Oktober 11, 2019
    Min noise kecuali dina setting pangluhurna, kualitas saé, senilai artos dugi ka ayeuna
    Produk ieu sapertos pucuk ceuli rechargable toshiba kecuali aranjeunna amplifier. Cinta produk dugi ka ayeuna. Ngan ukur négatip nyaéta aya tanggapan dina h...Tambih deui
    Produk ieu sapertos pucuk ceuli rechargable toshiba kecuali aranjeunna amplifier. Cinta produk dugi ka ayeuna. Ngan ukur négatip nyaéta aya umpan balik dina setting pangluhurna. Ngagaduhan ieu pikeun indung kuring umur 80 taun, alat munggaranna sareng anjeunna resep ka aranjeunna. Dugi ayeuna mah saé. Sapinuhna artos artos sareng aranjeunna katingali sapertos earbuds henteu ngupingkeun alat bantu pikeun anu ngora di luar sana,)






    Anu ngabantuan?
    2 0
    Nigel
    Maret 29, 2019
    Produk barang
    Barang sakumaha anu dijelaskeun, tapi ku ditambahan kabel USB pikeun ngeusi batre tina carjer telepon sélulér atanapi Laptop.

    Anu ngabantuan?
    0 0
Tambah review a
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
Alat bantu dengar-A39. A51 .A50. A52. A17 .D30. 905 .906. 907. 908. C01 .C02 .C03 .C04 ROHS.pdf 813KB download
Hearing-aids-D26-338-339-351-A17-A39-HA70-HA75-CE-license.pdf 739 KB download
alat bantu dengar-rechargeable-A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30) Anbotek FCC SDoC of Compliance (18250EC000058 FCC-SDoC) .pdf 123 KB download
JH-A39 Quickguide.pdf 2187 KB download
jh-A39-rechargeable-ite-hearing-aids-manual.pdf 802 KB download