JH-A39 Deui Bisa Diomongkeun deui ITE ku Bantuan Pamariksaan bodas

(28 resensi customer)

Pilih Warna:
 hideung  bodas

 

Unduh Datasheet PDF

  • VERSI UPDATED: Penguatna diropéa nganggo spiker anu langkung saé, cocog pikeun leungitna pendengaran anu enteng dugi ka sedeng. Desain Earbuds Pantun, komunikasi tanpa isin.
  • OPERASI SIMPLE: Kalayan tombol ketok anu ageung, Pencet anu pondok pikeun kendali volume (Jilid: 1-2-3-4-5-6), Ketik panjang kanggo mareuman / pareum, henteu kedah nyandak pareum.
  • PORTABLE CHARGING BOX: Anjeun tiasa ngecas alat pamariksaan ka mana waé iraha waé anu dipikahoyong. Teu perlu mésér sareng ngagentos batré-kali.
  • GIFT DESIGN: Penguat pamilikan diisi ulang kami ditawarkeun kalayan bungkusan anu endah sareng asesoris lengkep. Kado hébat pikeun kulawarga sareng babaturan anjeun.
  • SERVIS KASAHA AFTER-SALES: Taros ayeuna, JINGHAO nawiskeun 30 dinten kabijakan balik deui UNCONDITIONAL sareng jaminan 1 taun. Mastikeun mésér henteu résiko anjeun.
gambaran

logo

amplifier sora

rechargeable 1 1
1

KUMAHA NYANGGU?

Punten pastikeun MIC hurung sareng polum control & on / off tombol turun nalika nganggo alat bantu dengar.

PAKEJIK INCLUDE

  • 1 × Kasas Ngecas
  • 1 × Amplifier Pamariksaan Kénca
  • 1 × Amplifier Pamariksaan Katuhu
  • 6 × Eartips
  • 1 Cable x USB
  • 1 x Alat beberesih
  • 1 x Buku Panduan
1
1 Indikasi Sora

Ketok Panjang - "Bip" Dua kali - Paranti Pindah

Ketok Pondok - "Bip" Sakali - Ningkatkeun Jilid a

Alat Nyatakan Lampu

Bodas = Kakuatan Hurung

Bulao = Pareum Pareumna

Patanyaan Pananya Sering Naroskeun:

1) Naha aya sababaraha latar tukang?

Bener, éta sora arus listrik anu aya di sadaya mesin anu saé. Sacara umum, anu langkung kakuatanana, langkung ageu sora statis.

√ Ngahurungkeun sauran teraskeun dina ceuli, teras jantenkeun sora anu laun. Sacara umum, Anjeun bakal biasa dianggo saatos 2-3 minggu.

2) Naon anu jadi sabab tanggepan?

Upami kubah ceuli teu dilebetkeun kana kanal ceuli atanapi hawa bocor dina pojok kubah ceuli, nalika alatna caket leungeun atanapi témbok, jumlah sora anu tangtu bakal balik kana mikropon. Sorana ngagedékeun deui anu nyababkeun éta kacapi anu matak ngaganggu.

√ Coba sareng pilih kubah ceuli anu cocog. Simpen kubah ceuli kana terusan ceuli sareng pastikeun pas na jero.

3) Teu tiasa Ngeusi Biasa?

√ Sacara saderhana ngaluyukeun posisi tina alat dédéngéan pikeun sambungan anu sampurna.

√ Lampu proyektor janten beureum upami disambungkeun saé; lampu janten héjo nalika dicas pinuh.

informasi tambahan
warna

Hideung, bodas

Range frékuénsi

400-4000Hz

Max OSPL90

<= 113dB ± 3dB

Rata-rata OSPL90

<= 109dB ± 4dB

Panyebaran Gelombang Harmonic

<= 7%

Uji Rujukan Gain

23dB ± 5dB

EQ Input Noise

29dB ± 3dB

batre

Diwangun-di Litium batre

dédéngéan Loss

Sedeng, Parah

paket

Kotak warna

certifications

CE, FDA, Dijual Gratis (CFS), ISO13485 (Médis CE), ROHS

Harita (28)

resensi 28 pikeun JH-A39 Deui Bisa Diomongkeun deui ITE ku Bantuan Pamariksaan bodas

    Joe Kilo
    Bisa 27, 2021
    Kuring nganggo alat ieu ti Amazon di Newport Beach California. Saatos abdi nganggo alat-alat dédéngéan anu béda, kuring henteu kantos kénging hasil anu langkung saé tibatan anu ieu. Abdi gaduh...Tambih deui
    Kuring nganggo alat ieu ti Amazon di Newport Beach California. Saatos abdi nganggo alat-alat dédéngéan anu béda, kuring henteu kantos kénging hasil anu langkung saé tibatan anu ieu. Kuring parantos nyobian alat anu mahal pisan tapi henteu kantos ngagaduhan hasilna anu saé sapertos ieu. Kuring mamatahan saha waé pikeun nyobaan sahenteuna sateuacan mésér sababaraha rébu dolar hiji.
    Anu ngabantuan?
    4 0
    shahram_992000
    April 4, 2021
    Abdi mésér JH-39 kanggo indung kuring sareng anjeunna resep éta kusabab tampilan sareng fungsina. Gampang dianggo sareng cocog sareng ngupingna! Anjeunna hariwang éta...Tambih deui
    Abdi mésér JH-39 kanggo indung kuring sareng anjeunna resep éta kusabab katingalina sareng fungsina. Gampang dianggo sareng pas pisan sareng nguping na! Anjeunna hariwang yén bantingan ceuli tiasa murag tina ceuli, tapi dugi ka saé. Gancangna éta mangrupikeun alat anu saé pikeun harga! Anjeun tiasa ngabandingkeun éta sareng anu mahal ngeunaan bentuk sareng desainna. Éta dirancang kalayan saé. Sora jelas sareng ngabantosan indung kuring kanggo nguping langkung saé tibatan sateuacanna.
    Anu ngabantuan?
    2 2
    p *** s
    Maret 5, 2021
    Super wareg pikeun harga. Bukti anu kuring mesen sadetik pikeun lanceuk kuring. Goréng teuing aya napas sakedik, tapi wajar !.
    Anu ngabantuan?
    1 0
    *** L L
    Maret 2, 2021
    Barangna saluyu sareng katerangan. Dikemas sampurna. dina padamelan henteu diparios, alatna katingali miniatur, sora sareng geulis. Abdi henteu komunika...Tambih deui
    Barangna saluyu sareng katerangan. Dikemas sampurna. dina padamelan henteu diparios, alatna katingali miniatur, sora sareng geulis. Abdi henteu komunikasi sareng anu ngajual, teu aya kabutuhan. Kuring nyarankeun anu ngajual sareng ngabatalkeun ngeunaan padamelan alat.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    f *** a
    Pébruari 27, 2021
    Mudah-mudahan henteu kunanaon
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Pébruari 26, 2021
    Bahan di luhurna kuring wareg pisan
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Pébruari 23, 2021
    Produk alus teuing jeung pangiriman gancang
    Anu ngabantuan?
    0 0
    M *** t
    Pébruari 23, 2021
    Hiji-hijina hal anu kuring tiasa ceunah nyaéta aranjeunna damel saé pisan
    Anu ngabantuan?
    0 0
    M *** N
    Januari 11, 2021
    Objek saluyu sareng katerangan, pangiriman gancang bungkusan leres. Penjual serius.
    Anu ngabantuan?
    1 0
    AliExpress Shopper
    Désémber 17, 2020
    Saé pisan produk!
    Anu ngabantuan?
    0 0
    U *** r
    Désémber 15, 2020
    Parentah basa Inggris peryogi tarjamahan anu langkung saé salaku bagian anu sami tina alat bantu nguping dibéré tilu fungsi / déskripsi anu misah. Gawéna ok, tapi eupan na...Tambih deui
    Parentah basa Inggris peryogi tarjamahan anu langkung saé salaku bagian anu sami tina alat bantu nguping dibéré tilu fungsi / déskripsi anu misah. Leres-leres ok, tapi suling eupan balik nalika nyandak kaluar leres-leres ngaganggu.
    Anu ngabantuan?
    0 1
    U *** j
    November 29, 2020
    Tétéla saé pisan indung kuring resep pisan sareng aranjeunna, ngan panginten ayeuna rada luhur volume lowna, sareng kuring pikir kuring tiasa ngajawab telepon liwat telepon kuring...Tambih deui
    Tétéla saé pisan indung kuring resep pisan sareng aranjeunna, ngan panginten ayeuna rada luhur volume lowna, sareng kuring pikir kuring tiasa ngajawab telepon ngalangkungan aranjeunna tapi éta sanés masalah, sanaos bakal hébat
    Anu ngabantuan?
    0 0
    S *** s
    November 21, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    R ***
    November 21, 2020
    aranjeunna siga anu nyangkut dina adat urang. Éta tiasa dianggo saé pisan, jelas kalayan kualitas sora anu saé.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    Sunda *** d
    November 20, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    c *** t
    November 20, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 1
    y *** h
    November 18, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    November 11, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    S *** c
    November 5, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    d *** e
    Oktober 19, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 1
    P *** g
    Oktober 18, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Oktober 15, 2020
    Aranjeunna leres-leres damel. Aranjeunna katingali tiis dina ceuli, sapertos headphone nonoman. Nyarankeun.
    Anu ngabantuan?
    1 0
    P *** s
    September 30, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    H *** t
    September 28, 2020
    Produkna kualitasna saé, sakedik ageung dibandingkeun sareng model luhur-luhur (potongan 80 €) sababaraha larsens (whistling) anu aya nalika ngamimitian éta...Tambih deui
    Produkna kualitasna saé, sakedik ageung dibandingkeun sareng model luhur-luhur (potongan 80 €) sababaraha larsens (whistling) anu aya nalika ngamimitian maka éta ngaleungit, Napas sakedik némbongan upami urang nempatkeunana hésé pisan. Ngecas deui aki-aki ku bisi éta praktis pisan sareng langkung saderhana tibatan aki-aki pikeun ngagentos.
    Anu ngabantuan?
    2 0
    M *** Hiji
    September 26, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 1
    Sunda *** e
    September 21, 2020
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    September 18, 2020
    Harga murah sareng kualitas alat bantu dengar anu saé, produk padet sareng éndah.
    Anu ngabantuan?
    1 0
    M *** N
    September 15, 2020
    Objek saluyu sareng katerangan, pangiriman gancang bungkusan leres. Penjual serius.
    Anu ngabantuan?
    1 1
Tambah review a
Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.


undeuran
file Ngaran ukuran link
Alat bantu dengar-A39. A51 .A50. A52. A17 .D30. 905 .906. 907. 908. C01 .C02 .C03 .C04 ROHS.pdf 813KB download
Hearing-aids-D26-338-339-351-A17-A39-HA70-HA75-CE-license.pdf 739 KB download
alat bantu dengar-rechargeable-A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30) Anbotek FCC SDoC of Compliance (18250EC000058 FCC-SDoC) .pdf 123 KB download
JH-A39 Quickguide.pdf 2187 KB download
jh-A39-rechargeable-ite-hearing-aids-manual.pdf 802 KB download