JH-A17 lengkep dina kanal CIC Bantuan Pangrungu

Unduh Datasheet PDF

  • Ukuran Supermini 16.8 * 14.0 mm, ringan
  • Fitur réduksi noise.
  • Kasus gudang bungkusan kado kalebet.
  • Jaminan kualitas jaminan sataun.
  • Harga anu saé langsung ti pabrik.
  • A17 didaptarkeun di toko Amazon urang ayeuna.

gambaran

Alat bantu dengar CIC pangsaéna pikeun jalma anu hampang, hampang dugi ka leungitna nguping anu sakedap anu milari alat bantu nguping atanapi panguat ceuli anu ampir teu katingali pikeun ningkatkeun pidangan ngupingna. CIC kami alat dédéngéan linggih sapinuhna dina kanal ceuli, sareng setélan sora tiasa disaluyukeun. CIC alat dédéngéan cocog pikeun jalma aktip anu hoyong sora definisi tinggi (HD) tina panguat ceuli.

Bantuan dédéngéan A17 kalayan waktos kerja super panjang, A17 ngahémat artos anjeun

Kumaha Pamakéan Komplit dina terusan bantu dédéngéan CIC?

  1. Saluyukeun volume ka tingkat minimum atanapi mareuman sateuacan ngagem.
  2. Pilih ukuran tipung ceuli anu pas pikeun ngindarkeun bising tambahan.
  3. Ningkatkeun polumeu laun kanggo ngahindarkeun sora anu ngadadak.
  4. Upami anjeun nguping ngaungi, pariksa ceuli (silika gel) pas sareng naha ukuran colokan ketat, pastikeun teu aya bocor hawa.
  5. Punten rutin bersihkeun colokan ceuli dina urutan pikeun mastikeun panggunaan normal tina alat dédéngéan.
  6. Anggo kanggo waktos anu lami, punten miceun batré pikeun nyegah komponén bantosan érosi érosi.

[Ukuran Super Mini]: Ukuran mesin alat dédéngéan A17 nyaéta 1.68 * 1.40 cm, anu tiasa disumputkeun di ceuli. Drawstring tiasa ngabantosan anjeun miceun mesin. Penginget nguping mangrupikeun produk éléktronik sareng normal upami anjeun ngupingkeun sora. Tip: Pasang tulang tonggong pikeun nyocogkeun dina telinga, atanapi aranjeunna bakal nimbulkeun bising. (Kami nawiskeun 3 ukuranana ageung ageung)

[nyaman ngagem] Anjeun panginten henteu resep nalika nganggo heula. Punten ulah liren nganggo éta, sabab bakal karasaeun waktos salajengna. Éta miniatur, umur batre panjang, awét, tahan cai, sareng kesang kesang. Janten anjeun bakal bogoh pisan.

[Sora amplifier] Sateuacan nganggo, punten gentos ka polumeu panghandapna, ti mimiti dugi ka treble, anggo batang pangatur kanggo dilereskeun dugi ka anjeun karasaeun. Upami henteu dianggo, punten saluyukeun polumeu kanggo 1 kanggo ngahindarkeun runtah batré (70H-100H batré waktos damel: 2PCS Zinc batré A10, Dijieun di Inggris, awét)

[Bungkusan Kado] Salaku éta, kami bakal masihan anjeun kotak dédéngéan pikeun anjeun genah, opat jinis ceuli pikeun anjeun ngarobih ukuran anu paling cocog. Laras bar volumeu tiasa ngaluyukeun polumeu.

PAKET AKSESORI :

  • 1 x Alat bantu dengar
  • 1 × Diperbarui Sikat Pembersih Multi-Fungsi
  • Batré 2 × A10
  • 3 x Earplugs (S / M / L)
  • 1 Manual x pamaké
  • 1 x kotak shockproof

[Jaminan Kualitas]: Anjeun tiasa nganggo sikat pikeun ngabersihan earbuds, tombol kontrol volume, kompartemen batré atanapi hal-hal anu sanés. Ngusap dédéngéan anjeun kalayan lembut kalayan lawon lemes. Entong nganggo pelarut, meresihan cair, atanapi minyak pikeun ngabersihan asistén na. Émut mareuman nalika henteu dianggo, sanés sora bip bakal ngahasilkeun, anu nyababkeun karugian anu henteu perlu. Upami aya patarosan, mangga ngahubungi kami, sareng anjeun tiasa kéngingkeun garansi sataun.

Alat bantu dengar A17 mini ITE mini hadir dina opat warna, warna OEM sayogi, wilujeng naroskeun harga OEM / partai besar.

informasi tambahan
warna

Beige, Blue, OEM, Beureum, Bodas

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.