JH-907 ITE Bantuan Pangrungu Mini / Amplifier Pangrungu

Unduh Datasheet PDF

1. Ukur volume pamariksaan kontrol pamilarian volume, operasi gampang nalika anjeun ngagem;
2. Terbataskeun kaluaran maksimal, supados pangguna moal nguping kaleuleuwihan polumeu, anu tiasa ngajagi kuping pangguna;
3. Bébas ceuli 3 béda-béda anu nganggo jalma, éta tiasa cocog pikeun sababaraha ukuran kanal ceuli;
4. Mini ITE jinis bantuan pamariksaan anu tiasa disumputkeun dina ceuli sareng teu kawih khusus pikeun pangguna rambut panjang;
5. Penampilan klasik kalayan harga anu murah pisan ku eupan balik pasar anu saé;
6. Pabrik langsung ngajual sareng sertipikat, tiasa dijual di seluruh dunya;
7. Désainna cocog sareng ceuli, ngagem nyaman, henteu gampang pareum

Loba ditanyakeun

Alat bantu dengar anu mahal kusabab klienna kedah angkat ka audiologist sareng kéngingkeun alat bantu nguping khusus didamel kanggo aranjeunna. Nanging, anu seueur jalma henteu terang, nyaéta alat bantu nguping saleresna henteu mahal. Anu mahal, nyaéta kunjungan ka audiologist. Anu parantos kami laksanakeun, didieu di Jinghao Médis, nyaéta kami sacara lengkep nyandak kunjungan ka audiologist. Janten, dina akhir dinten anjeun ngan mayar naon waé alat bantu nguping anu sabenerna.

Sadaya alat bantu nguping kami ngagaduhan kuncup nguping anu bénten-bénten kalebet kana bungkus. Éta sumping nganggo kuncup nguping Leutik, Sedeng, sareng Ageung. Ku cara ieu, urang tiasa mastikeun yén sadaya palanggan urang bakal mendakan kuncup nguping anu pas anu ngamungkinkeun aranjeunna ngagaduhan pangalaman anu raos.

Henteu, anjeun henteu kedah diuji heula kanggo kéngingkeun alat bantu nguping. Produk alat bantu dengar Jinghao tiasa dianggo pikeun 99% palanggan kami. Sadaya alat urang leutik, henteu katingali, sareng gampang dianggo. Kéngingkeun nguping anjeun dipariksa di audiologis mangrupikeun padika pamasaran pikeun ngan saukur ngecas konsumén. Di dieu, di Jinghao, urang tetep jujur. Henteu aya pajak, teu aya ongkos kirim, anjeun ngan ukur mayar alat bantu nguping ku biaya anu saleresna. Hubungi kami sareng mimitian toko alat bantu dengar online anjeun ayeuna!

Sababaraha panilitian parantos ningali pangaruh tina alat bantu nguping dina kahirupan unggal dinten pikeun pasién tinnitus, sapertos kumaha alat bantu dengar tiasa ngabantosan ngirangan tinnitus sareng ningkatkeun kualitas kahirupan. Panilitian anu sanés langkung kuat nunjukkeun yén pikeun sajumlah jalma anu penting, alat bantu dengar tiasa ngirangan pangaruh tinnitus. Alat bantu dengar dua hala (hiji dina unggal ceuli) parantos kabuktosan langkung nguntungkeun tibatan ngan ukur ngan ukur nganggo hiji bantosan.

Kusabab bubuka alat bantu nguping digital, tiasa aya tukang ngaput alat bantu dengar anu langkung akurat pikeun hiji jalma sareng ieu ngahasilkeun paningkatan pangaruh anu nguntungkeun tina alat bantu nguping pikeun tinnitus.

gambaran

Fitur tina JH-907 ITE Mini Amplifier Ngadengekeun Bantuan Pamariksaan

1. Operasi anu ringan sareng gampang, anjeun moal ngaraos nanaon saatos nganggo, raoseun pisan;
2. Nyetél bangbarung anu henteu pantes leres ngalereskeun kaluaran maksimal, ngajagi panyerepan ear rendah;
3. 3 panyambung bénten-bénten anu disayogikeun, anu tiasa nyocogkeun kana ceuli anu sanés;
4. Mini ITC ku alat dédéngéan leutik, bahkan henteu pati ageung sapertos jarum jari, ku kituna tiasa janten halimunan saatos ngagem.
5. Desain éndah kalayan garis narik anu gunana pikeun nyandak bantuan pamariksaan ti ceuli, sababaraha bantosan pendengaran meureun sakedik nyandak teuing saatos ngagunakeun, ku cara ngagambar ieu, pangguna tiasa gampang nyandak éta;
6. Produsén anu berpotensi ngahasilkeun sareng pabrik langsung ngajual, harga lumrah, kualitas luhur.

Pancegahan JH-907 ITE Mini Dédéngéan Pendengaran Alat panguat

1. Saluyukeun volume ka tingkat minimum atanapi mareuman sateuacan ngagem.
2. Pikeun milih ukuran anu tiasa ditingal tina tipung ceuli pikeun ngahindarkeun bising anu langkung.
3. Ningkatkeun volume laun kanggo ngingetkeun sora anu ngadadak.
4. Upami anjeun nguping babaung, pariksa ceuli (silika gel) luyu sareng naha ukuran colokna sempit, pilihan anu cocog sareng seprét sareng dipasang, pastikeun teu aya bocor hawa.
5. Mangga sacara rutin ngabersihkeun earplugs pikeun mastikeun panggunaan normal tina alat dédéngéan.
6. Anggo kanggo waktos anu lami, punten miceun batré pikeun nyegah komponén bantosan érosi érosi.
7. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
8. Alatna henteu tahan cai.

Pakét Kalebet

1 ITE Bantuan Pangrungu
Tips 3 Ceuli
Kotak 1 Kuat
Buku Manual 1
1 Jilid Stiker
Batré 2 A10

informasi tambahan
warna

warna beigi

Kaluaran Sora Maksimal

120 ± 5dB

Sora Gain

≥35dB / 28

Panyebaran Gelombang Harmonic

≤5%

Range frékuénsi

200-4000Hz

Input Noise

≤35dB

ukuran mesin

10 * 16 * 13 mm

Voltaseu

1.5V

Ukuran batré

A10

kapasitas batre

100 MAH

Operasi ayeuna

3.5 ma

waktos gawe

Jam 29

sertipikasi

FDA

dédéngéan Loss

saeutik, sedeng

paket

kotak Jinis kotak Ukuran Beurat
Kotak bodas 3 * 6.7 * 8.7 cm 53.6g
tutup sareng kotak dasar 10 * 10 * 3cm 100g

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.