JH-351O BTE FM Buka Bantuan Géngingkeun Pamariksaan Rechargeable sareng kabel USB

1. Tukang baranahan ngetik Béta dédéngéan, ramah Eco sareng gampang ngagem ku anu raoseun;
2. Tihang pédah transparan leutik, mesin nguping alit, ampir teu katingali dina ceuli.
Frékuénsi 3.Wide frekuensi, sora anu berkualitas tinggi sareng diatur pikeun frékuénsi.
4. Bantosan pangéngingkeun pendaptaran anu pas, teu aya pangaruh sumbatan, ningkatkeun kasenangan ngagem;
Spiker armature saimbang, pembatalan sora, kualitas sora anu langkung saé;
5. Disayogikeun ku USB ngecas USB sareng baris ngecas USB, gampang dieusi;
6. Tip iping ukuran anu béda-béda disadiakeun pikeun mastikeun pas pikeun pangguna.

gambaran

JH-351O BTE FM Buka Bantuan Ngadéngé Pangaléngan Ngadaptar deui tiasa ngagem JH-351-O bantu dédéngéan dirgram

1. Tukang baranahan ngetik Béta dédéngéan, ramah Eco sareng gampang ngagem ku anu raoseun;
2. Tihang pédah transparan leutik, mesin nguping alit, ampir teu katingali dina ceuli.
Frékuénsi 3.Wide frekuensi, sora anu berkualitas tinggi sareng diatur pikeun frékuénsi.
4. Bantosan pangéngingkeun pendaptaran anu pas, teu aya pangaruh sumbatan, ningkatkeun kasenangan ngagem;
Spiker armature saimbang, pembatalan sora, kualitas sora anu langkung saé;
5. Disayogikeun ku USB ngecas USB sareng baris ngecas USB, gampang dieusi;
6. Tip iping ukuran anu béda-béda disadiakeun pikeun mastikeun pas pikeun pangguna.

Pancegahan JH-351O BTE FM Open Fit Rechargeable Hearing Aid Amplifier

1. Waktu ngeusi batre: Butuh waktos sakitar 2 jam pikeun batréna réngsé dieusi deui. Disarankeun pisan pikeun ngeusi batre salami 12 jam kanggo pertama kalina ngecas.
2. Dina mangsa ngeusi, lampu indikasi dina dasar adaptor nunjukkeun Lampu Beureum
3. Saatos ngecas réngsé, indikasi lampu bakal dihurungkeun lampu héjo.
4. Penting kanggo mareuman mesin sateuacan anjeun nempatkeunkeunana kana ceuli anjeun.
5. Pikeun milih ukuran ceuli anu tepat bakal langkung saé kana ceuli, sareng ngabantosan hasil anu langkung saé, sareng ngahindari bising tambahan.
6. Alat saklarna kedah dihurungkeun kana posisi anu pareum nalika aparat henteu dianggo. Anu bakal ngajamin umur aki anu langkung lami

Pakét Kalebet

1 Bantuan Pangrungu
Tips 3 Ceuli
1 Dock USB
Kotak 1 Kuat
Buku Manual 1
Alat beberesih 2

informasi tambahan
warna

Beige, OEM

Kaluaran Sora Maksimal

130 ± 5dB

Sora Gain

≥45dB

Range frékuénsi

300-6000Hz

Sipat distorsi harmonik

500Hz <= 3%
800Hz <= 5%
1600Hz <= 1%

Operasi Ayeuna

≤4mA / 3.5

Voltaseu

1.5V

Input Noise

≤30dB

Jenis Batré

Diwangun-di batré litium

ngecas kiwari

28 MA

sertipikasi

FDA

Sayaga ayeuna

20uA

dédéngéan Loss

saeutik, sedeng

ukuran mesin

14 * 9 * 45mm

Enquire

1. Wilujeng nyungkeun bantosan nguping OEM / Wholesales. Urang bakal bales dina 24 jam.
2. Upami anjeun mésér Produk jinghao ti toko Amazon kami, kami nyarankeun anjeun langsung ngahubungi dealer Amazon.
3. Kami pabrikan alat bantu dengar kelas luhur di Cina, sanés perusahaan dagang.
4. MOQ kami nyaéta 100 pcs, kusabab biaya pengiriman mahal, kami henteu ngical ngan hiji potongan kanggo ritel.