JH-117 Analog Béta Pendengaran Pamariksaan / Pangrungu Pejuang

(83 resensi customer)

1. Saluyukeun volume ka tingkat minimum atanapi mareuman sateuacan ngagem.
2. Pilih ukuran tipung ceuli anu pas pikeun ngindarkeun bising tambahan.
3. Ningkatkeun volume laun kanggo ngingetkeun sora anu ngadadak.
4. Upami anjeun nguping ngaungi, pariksa ceuli (silika gel) luyu sareng naha ukuran pasina ketat, pastikeun teu aya bocor hawa.
5. Punten rutin ngabersihan lung ceuli pikeun mastikeun panggunaan alat bantu pangrungu normal.
6. Anggo kanggo waktos anu lami, punten miceun batré pikeun nyegah komponén bantosan érosi érosi.
7. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
8. Jauh tina cai. Alatna henteu tahan cai.

gambaran

1. Saklar konci, konci pikeun ngatur volume, operasi gampang; 1. Tukangeun ceuli alat bantu nguping tiasa nganggo ajeg dina ceuli, naon deui, kusabab permukaanna anu digosok, éta ogé raoseun dianggo dina dua ceuli;
2. Ukuran ageung cukup ku pangrungu sora pangéndahan, sareng ngan tombol 2 dina mesin, hiji kanggo volume sareng anu sanés pikeun kakuatan, gampang dianggo pikeun jalma sepuh;
3. Bentuk klasik sareng tanggapan pasar anu saé kalayan harga anu murah, jalma resep ka barang ieu saéngga mangrupikeun pitulung pamariksaan anu ngajual panas di seluruh dunya;
4. Cocogkeun ambang anu teu pikaresepeun leres nyaluyukeun kaluaran maksimal, ngajagi ceuli;
5. 3 rupa panyambung anting anu disayogikeun, anu tiasa nyocogkeun kana ceuli jalma anu béda;
6. Speaker sirah sareng awak pisah, gampang pikeun ngadalikeun kokotor sareng bersih;
7. Desain éndah kalayan emas ceuli transducer.
8. Desain éndah kalayan emas ceuli transducer.

 

Pakét JH-117 Analog BTE Alat Dédéngéan Ampang Dédéngéan Amplifier

1 BTE Bantuan Pangrungu
Tips 3 Ceuli
1 kotak baldu hideung
Buku Manual 1
Batré 2 LR754

Paket 117
(OEM alat dédéngéan iket sayogi)

Pancegahan JH-117 Analog BTE Alat Dédéngéan nguping Panguat

1. Saluyukeun volume ka tingkat minimum atanapi mareuman sateuacan ngagem.
2. Pilih ukuran tipung ceuli anu pas pikeun ngindarkeun bising tambahan.
3. Ningkatkeun volume laun kanggo ngingetkeun sora anu ngadadak.
4. Upami anjeun nguping ngaungi, pariksa ceuli (silika gel) luyu sareng naha ukuran pasina ketat, pastikeun teu aya bocor hawa.
5. Mangga sacara rutin ngabersihkeun earplugs pikeun mastikeun panggunaan normal tina alat dédéngéan.
6. Anggo kanggo waktos anu lami, punten miceun batré pikeun nyegah komponén bantosan érosi érosi.
7. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
8. Jauh tina cai. Alatna henteu tahan cai.

informasi tambahan
warna

Beige, OEM

Kaluaran Sora Maksimal

129dB ± 3

Sora Gain

≥45dB ± 5

Panyebaran Gelombang Harmonic

≤10%

Operasi Ayeuna

≤4mA

Range frékuénsi

300Hz-3500Hz

Input Noise

≤30dB

dédéngéan Loss

saeutik, sedeng

Voltaseu

1.5V

Ukuran batré

LR44H

Kapasitas batré / Mah

68

waktos gawe

jam 15

sertipikasi

FDA

ukuran mesin

40 * 6 mm

Harita (83)

resensi 83 pikeun JH-117 Analog Béta Pendengaran Pamariksaan / Pangrungu Pejuang

    L *** e
    Maret 7, 2021
    Gawéna sampurna
    Anu ngabantuan?
    0 0
    v *** s
    Pébruari 18, 2021
    Norma
    Anu ngabantuan?
    0 0
    R *** O.
    Pébruari 18, 2021
    Alatna tiasa dianggo tapi kadang-kadang Humms sareng anjeun kedah pulas pikeun ngatur volume sareng muncung dina ceuli saéna tiasa dicandak janten...Tambih deui
    Alatna tiasa dianggo tapi kadang Humms sareng anjeun kedah pulas pikeun ngatur volume sareng muncung dina ceuli éta saéna dijemput supados sora panyaturna teu murag teu kéngingkeun Anjeun kedah mésér langkung awis ku setélan penyesuaian tambahan tina alatna. Sareng kitu uji bakal lulus.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    G *** m
    Pébruari 16, 2021
    Karya. Sora ngagedéan.
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Pébruari 11, 2021
    Kuring henteu acan terang, tiasa dianggo tapi kuring ngagaduhan jero 100%, upami kuring masihan ka anu bakal pas
    Anu ngabantuan?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Pébruari 10, 2021
    Anu ngabantuan?
    0 0
    Б *** в
    Pébruari 10, 2021
    Barang Ditarima hatur nuhun pisan hasil ogé
    Anu ngabantuan?
    0 0
    O *** v
    Pébruari 10, 2021
    ок
    Anu ngabantuan?
    0 0
    V *** V
    Pébruari 9, 2021
    Gawé, sadayana parantos sumping
    Anu ngabantuan?
    0 0
    m *** o
    Pébruari 6, 2021
    pariksa data prevista está funcionando perfeitamente então vou comprar outro só que preço aumentando tudo bem