Jinis sareng ciri bantuan dédéngéan

Aya rupa-rupa alat dédéngéan gumantung kana bentuk sareng fungsina. Terang ciri masing-masing jinis sareng milari alat bantu nguping anu sampurna pikeun anjeun.

Alat dédéngéan sareng sababaraha jinis

Tujuan na alat dédéngéan pikeun jalma-jalma anu teu ngagaduhan pendengaran utamina nguping kecap. Alat nguping damel pikeun ningkatkeun pidangan bahasa dina sagala rupa adegan kahirupan, sapertos "paguneman sareng kulawarga sareng rerencangan", "komunikasi nalika damel", sareng "resep TV sareng pilem".

Aya sababaraha jinis pitulung dédéngéan. Aya bédana gumantung kana harga sareng fungsina dipasang upami penampilan béda. Salaku tambahan, gumantung kana metodeu pamrosésan sinyal, sacara lega tiasa dibagi janten alat pamariksaan analog sareng digital.

Aya sababaraha jinis sareng jinis alat bantu dengar, tapi anjeun kedah ngartos fitur masing-masing kalayan taliti sareng milih alat bantu pangdéngé anu pangsaéna numutkeun pangrungu, kaayaan pangrungu, bentuk, kanyamanan, sareng anggaran. Hayu urang laksanakeun.

Umur bantuan pendédéngan analog

Alat bantu dengar analog ngagedékeun sinyal audio (analog) anu parantos ngalebetkeun alat bantu dengar sareng kaluaranana tina panyatur. Jalma anu cacat pendengaran anu asa teu genah ngupingkeun umumna sesah didangu sanés ngan ukur kecap tapi ogé sora sakurilingna. Alat bantu dengar analog ngagedékeun sora sakurilingna ogé kecap-kecap anu anjeun kedah nguping. Saé pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan gangguan dédéngéan nguping sora anu teu acan kantos nguping sateuacanna, kalebet kecap-kecap, tapi pikeun ngartos "paguneman" anu anjeun hoyong ngupingkeun pangageungna nganggo alat bantu nguping, Bisa jadi jalan. Ngupingkeun "paguneman" kahalangan ku sakuliling "noise". Dina hal leungit dédéngéan kusabab sepuh, kamampuan diskriminasi biantara, nyaéta kamampuan ngadangu kecap, sering dikirangan, janten upami aya sora di sabudeureunna, cenderung sesah ngadangu kecap sanaos nganggo alat bantu nguping.

Dina alat bantu dengar analog anu dasarna ngagedékeun sora anu aya, hésé pisan pikeun ngendalikeun "noise" sapertos kitu, janten seueur kesan yén alat bantu dengar analog "ribut" atanapi "ribut". Ieu.

* Aya bédana individu dina kumaha pangaruh pamariksaan nguping.

Munculna bantuan pendengaran digital

Ngolah digital tina sinyal audio

Kalayan ngenalkeun alat bantu dengar digital dina taun 1990an, alat bantu nguping parantos maju pisan. Alat bantu dengar digital ngandung komputer alit (microprocessor). Sora anu asup kana alat bantu dengar digital dirobih janten sinyal digital 0101… ku "konverter analog / digital". Sora anu dirobih janten sinyal digital dianalisis ku mikroprosesor sareng ngalaman pamrosésan sinyal anu matématika. Kusabab éta tiasa ngalaksanakeun analisis sareng pamrosésan langkung jéntré dibandingkeun alat bantu nguping analog, maka dimungkinkeun pikeun nyaluyukeun sora kana sora anu langkung cocog pikeun unggal jalma.

Sora anu disaluyukeun alami sareng caket kana sora aslina. Sinyal digital anu dianalisis sareng diolah dirobih deui kana sora analog ku "konverter digital / analog". Pamrosésan sinyal anu dilakukeun ku alat bantu nguping digital dumasar kana masing-masing jalma “Kikoe” sareng sababaraha rupi setelan anu disimpen sateuacanna nalika ngagaleuh. Anjeun tiasa ngarobih setélan ieu sakalian anu anjeun pikahoyong engké.

Fitur panggedéna alat bantu nguping digital nyaéta "pamrosésan sinyal multi-kanal". "Pangolahan sinyal multi-kanal" hartosna frékuénsi (nada) sinyal audio dibagi kana sababaraha saluran (multi-kanal) sareng sinyal audio diolah pikeun tiap saluran. Pangaturan anu cocog pikeun pangguna, anu mustahil ku alat bantu dengar analog, ayeuna tiasa dilakukeun ku alat bantu nguping digital.

Numutkeun data statistik Perusahaan Pabrikan Jepang ngadangukeun, rasio analog ka digital dina jumlah pangiriman bantuan pendengaran di 2003 ampir sami, tapi dina 2009, babandingan bantuan pamariksaan digital ngitung 86%. Ku cara kieu, digitalisasi bantuan pendengaran parantos naék dina stroke dina taun-taun ayeuna, sareng arus perdana pamariksaan ayeuna mangrupikeun pambantosan digital.

Fitur khusus alat bantu dengar digital sareng sababaraha fungsi anu dimungkinkeun ku alat bantu nguping digital bakal dijelaskeun sacara rinci dina bagian "Naon ari alat bantu dengar digital?".

Bedana sareng ciri jinis bantu dédéngéan

Bédana antara alat pamariksaan analog sareng alat pamariksaan digital nyaéta bédana dina cara sinyal audio diolah, tapi sacara umum, jinis bantuan pamariksaan sering ngarujuk kana béda bentukna. Bagian ieu ngajelaskeun fitur bantosan pendengaran ku bentuk.

Daptar pabrikan Bahan pabrikan di dunya

Siemens (Jerman) 

Siemens AG mangrupikeun perusahaan téknologi global ternama. Diadegkeun dina 1847, éta gaduh operasi di langkung ti nagara-nagara 200 di sakumna dunya, difokuskeun electrification, automation, sareng digitalisasi.

Oticon (Dénmark) 

Pendakan deui sora hirup anjeun ku alat bantu nguping Oticon. Jelajah sadaya alat bantu dengar & asesoris kami, diajar perkawis leungiteun dédéngéan, sareng seueur deui.

Starkey (Amérika Serikat) 

Perusahaan Starck Hearing Aid perenahna di nagara 18 di sakumna dunya, sareng asup ka pasar Cina di 1995. Aya parantos langkung ti 200 di sadaya tempat cina. Aranjeunna utamina ngahasilkeun bantosan dédéngéan khusus. Aranjeunna leutik dina ukuran sareng kakuatanana. Mekarkeun. Alat pamariksaan séri "Starter's" Taya Wates "ogé gaduh sababaraha fungsi fungsional sapertos pangolahan sinyal sinkronisasi binaural, singkronisasi dikontrol ku pangguna, transmisi audio langsung, sareng multimedia mobile cerdas. Pikeun leuwih jalma milih.

Bumi (Dénmark)

GNReSound group dédéngéan mangrupikeun perusahaan multinasional anu khusus dina produksi alat pamariksaan nguping sareng pangwangunan solusi rehabilitasi dédéngéan. Ngagunakeun élmu téknologi sareng téknologi pikeun ngabantosan pamariksaan cacad pikeun ngajawab masalah pamariksaan, ningkatkeun komunikasi interpersonal, sareng ningkatkeun kualitas kahirupan.

Acosound (Kanada) 

Bantuan Acoustic Dédéngéan mangrupikeun pitulung pamilikan digital anu nyertakeun sababaraha model sapertos BTE, In-Ear, Ear Canal, and 100% Invisible Hearing Aids, diluncurkeun ku Hangzhou Ai Technology Co, Ltd, anu cabang tina ACOSOUND TECHNOLOGY (CANADA) INC. Grup pelanggan utami nyaéta para sepuh, pamuda sareng murangkalih cacad pangrungu.

Unitron (Amérika Serikat)

L leuwih ti opat puluh taun, Unicorn Dédéngéan geus komitmen pikeun ngajantenkeun kahirupan jalma cacad dédéngéan langkung saé. Ieu hartosna nyandak misi ngembangkeun solusi dédéngéan, ngabéréskeun masalah anu béda-béda anu tiasa lumangsung unggal dinten, sareng ngawaskeun jalma anu réduksi ku dédéngéan sareng pendengaran.

Dina 1999 sareng 2000, Unicorn Perusahaan Kanada digabungkeun sareng Perusahaan Pangrungu Argosy Amérika Serikat, Lori Medical Laboratory; dina 2001 Unicorn Dédéngéan lahir salaku merek perusahaan anyar. Pikeun ngadukung kapasitas lembaga anu anyar sareng ngiringan arah ka hareup, Unicorn Dédéngéan terus nguatkeun riset sareng pamekaran aktif, ngalaksanakeun panalungtikan indoor, sareng beker sareng para ilmuwan sareng insinyur ti universitas-dunya anu terkenal sareng laboratorium panalungtikan pikeun ngahiji babarengan ngarah anyar téknologi -edge. Program Panalungtikan Pangrungu. Pipa bantu dédéngéan digital lengkep kami nunjukkeun ti hiji aspék anu penting yén urang ngembang kana peran anu penting anu tiasa nyayogikeun solusi pendengaran anu berkualitas sareng efisien kana sagala jinis jalma cacad pendengaran.

PHONAK (Swiss)

Kantor pusatna di Stafa, pinggiran Zurich, Swiss, PHONAK Hearing Group mangrupikeun perusahaan multinasional anu didaptarkeun khusus dina panilitian, pamekaran, produksi, sareng penjualan alat bantu nguping teknologi tinggi sareng produk alat bantu dengar FM nirkabel FM. Ngandelkeun téknologi dédéngéan profesional sareng kerjasama sareng seuseueurna ahli kaséhatan dédéngéan, PHONAK komitmen pikeun ningkatkeun standar hirup tina gangguan dédéngéan. Ayeuna, PHONAK ngagaduhan sababaraha mérek produk, saluran penjualan anu éksténsif sareng seueur alat bantu dengar sareng produk nirkabel FM nirkabel FM. Langkung ti 3,000 pagawé sadunya, salah sahiji tina tilu raksasa dina industri perawatan ngupingkeun global.

Beurer (Jerman)

Perusahaan Jerman Beurer didirikeun di Ulm di beulah kidul Jerman di 1919 sareng gaduh sejarah anu panjang 100 taun. Beurer, anu dimimitian salaku simbut listrik di jaman mimiti, ayeuna parantos janten pabrikan listrik simbut listrik di Jérman; dina waktos anu sami, beurer ogé mérek terkenal produk kaséhatan Éropa.

Sadayana, beurer taat kana kapercayaan yén "kaséhatan mangrupikeun kabeungharan kahirupan anu paling ageung", komitmen pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan dina perawatan kasihatan bumi, sareng teras-terasan ngembangkeun téknologi énggal sareng ngajalankeun produk énggal pikeun ngajantenkeun konsumen anu sehat sareng nyaman. hirup kualitas.

Nuturkeun tradisi Jérman anu ati-ati sareng tepat, unggal produk tina beurer ngabutuhkeun yén éta kedah lulus tés kaamanan sareng akurasi anu diulang di laboratorium, verifikasi klinis médis, sareng persetujuan ti unit sertifikasi Uni Éropa KEMA sateuacan tiasa ditepikeun ka umum konsumén. Ku alatan éta, gambar mérek propésional beurer urang parantos lami parantos jero dina manah konsumén Éropa, sareng parantos kéngingkeun kapercayaanna, janten pilihan kahiji pikeun mésér produk gaya hirup anu séhat.

beasiswa, sacara resmi ngadamel téknologi kaséhatan Jerman ka China, nyayogikeun produk sapertos séri anu haneut, tekanan darah sareng pangukuran siri bahan pangabutuh pamariksaan, seri timbangan, terapi ngabantosan diri sareng séri kaéndahan, séri urut, sareng sajabana.

Kauntungan Tina Alat Dédéngéan Tiongkok Tiongkok

1. Harga alat bantu nguping di Cina leres-leres mirah

Ieu anu anjeun kedah terang. Harga barang anu dijual di Cina murah pisan. Kauntungannana impor Cina pikeun anjeun nyaéta, anjeun sacara otomatis tiasa ngajual deui produk atanapi barang sacara bébas dugi ka 10 kali tina harga barang impor. Anjeun untung? Pasti. Salajengna, anjeun kedah kéngingkeun barang kalayan harga panghandapna. Janten, tiasa manpaat pikeun anjeun pikeun ngirangan biaya impor. Alat bantu dengar kami anu canggih sareng kapasitas produksi tiasa ngahémat waktos sareng artos anjeun.

2.Seueur barang pangsaéna kualitasna sayogi

Seueur jalma mikir yén barang-barang ti Cina rapuh sareng awét gampang. Éta leres-leres SALAH !! Produk impor Cina dijamin ngagaduhan kualitas pangsaéna sareng saé kusabab sateuacan barang atanapi produk siap diimpor, éta bakal ngalirkeun kana prosés mariksa heula. Janten, teu aya hariwang ngeunaan harga murah sareng kualitas pangsaéna.

Alat bantu dengar parantos ngembangkeun mimiti di Amérika Serikat sareng nagara-nagara Éropa, kalayan produk anu asak sareng pondasi anu jero, sareng perusahaan ageung parantos ngembangkeun di industri. Cina laun-laun dicekel. Anu kurangna ngan ukur waktos sareng latar, sareng seueur alat bantu dengar anu didamel di Cina tiasa dipertimbangkeun di payun.

3.Margin kauntungan luhur

Ieu mangrupikeun kauntungan anu paling nguntungkeun tina bisnis impor Cina. Dina kauntungan munggaran anu disebatkeun di luhur, upami anjeun kéngingkeun harga produk atanapi barang anu murah pisan, anjeun panginten bakal kéngingkeun margina laba dugi ka (100-1000%) nalika anjeun ngajual produk impor Cina di pasar. Henteu ngan éta tapi ogé anjeun tiasa nyetél harga barang ku nyalira tanpa hariwang ngeunaan karugian anjeun bakal kéngingkeun sabab éta mastikeun anjeun bakal nguntungkeun pisan upami ngalakukeun usaha ieu. Éta kaunggulan hébat impor Cina

4.Bisnis online anjeun bakal langkung gancang

Anjeun anu ngamimitian bisnis impor Cina. Anjeun bakal sacara otomatis muka kasempetan anu hadé pikeun anu hoyong janten pengecer atanapi serelek pengirim barang anjeun. Henteu ngan éta tapi status anjeun ogé bakal robih janten pemasok / ngajual produk impor Cina. Mangrupikeun masalah ageung usaha anjeun bakal langkung gancang. Suplier alat bantu nguping anu tiasa dipercaya tiasa ngabantosan Amazon anjeun sareng platform online sanés anu berkembang pesat.

Kumaha milih alat pamariksaan nguping ti pabrik China / Pabrik?

Pikeun Konsumén sareng panggunaan pribadi:

Milarian pilihan anu hadé tina $ 50 dugi ka $ 100 Alat Dédéngéan & Alat Dédéngéan ti toko Amazon dina harga murah unggal dinten. Balanja online pikeun Kaséhatan & Rumah Tangga ti sajumlah toko.

Kanggo mésér Profésional:

Ngahudangkeun Heairng ngabantosan tina Alibaba:

Milarian Pabrikan, Pembekal, Ékspor, Épéktur, Pembeli, Grosir, Produk sareng Kalungguhan Dagang ti Pésta Perdagangan Internasional anu unggul. Alat bantu nguping & panguat panguat ngabentuk bentuk pérak Alibaba urang

Ngahudangkeun Heairng ngabantosan tina Sumber Global:

Sumber Global (NASDAQ: GSOL) nyaéta perusahaan média bisnis-ka-bisnis (B2B) di Hong Kong. Éta ngagampangkeun perdagangan ti Cina Raya ka dunya nganggo rupa-rupa média berbahasa Inggris, sareng ngagampangkeun perdagangan ti dunya ka Cina Raya nganggo média basa Cina. anjeun ogé tiasa milarian alat bantu Dédéngéan Jinghao ti Toko Sumber Global.

Pamasaran dédéngéan pamasaran di Cina domestik: 

Langsung mésér alat bantu Ngadangukeun Jinghao ti Tmall & Jingdong Shop. Ogé tiasa mésér ti 1688.com (situs wéb Alibaba Cina)

No. nami URL website Jenis dagang
1 Jinghao Médis Amazon Prancis toko https://www.amazon.fr/s?me=A24XE2DZIEIQIU&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH B2C
2 Jinghao Médis Amazon Prancis toko https://www.amazon.ca/jinghao B2C
3 Jinghao Toko Amérika médis https://www.amazon.com/jinghao B2C
4 Toko sumber global https://www.jhhearingaids.com/globalsources-hearing-aids B2B
5 Toko Alibaba https://www.jhhearingaids.com/alibaba-hearing-aids B2B
6 Toko Alibaba pikeun Pasundan https://jhhearing.1688.com B2B
7 Situs wéb Internasional Jinghao Medical Offical Internation https://www.jhhearingaids.com B2B
8 Jingdong Toko- Cina Mainland https://mall.jd.com/index-783867.html B2C
9 Tmall Toko- Cina Daratan https://jinhaoylqx.tmall.com/ B2C

Sourcing pandang bantu ti paméran Médis

Ngaliwatan pameran médis, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi kontak rébuan alat bantu dengar sareng anu sanés alat médis suplai exhibitors di seluruh jagad, sareng ngalirkeun komunikasi dina situs sareng rundingan bisnis. Paméran medis anu ku Jinhao Médis parantos atos salami mangtaun-taun diantarana Hongkong Electronic Fair, Arab Health, Medi Pharm, Indonesia Hospital Expo, CMEF, EUHA, FIME, CES, India Medical Fair, jrrd Upami anjeun gaduh paméran médis di luhur wilayahna, punten hilir ngahubungi kami sareng anjeun wilujeng sumping ngadatangan stan kami.

Bantuan Khusus dédéngéan Cina pabrik

Huizhou Jinghao Téhnologi Médis CO., LTD. mangrupikeun panyawat pamilikan dédéngéan / produsén panguat nguping di Tiongkok ti saprak 2009, janten kondang pikeun nyayogikeun kualitas alus sareng pembantosan harga pendengaran / pangrungu dédéngéan.

Kami ngaluluskeun BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH jsb Inok, sareng sadaya produk nganggo sertipikat CE, RoHS, FDA. Kalayan departemen R&D urang sorangan, langkung ti 30 insinyur anu berpengalaman, urang gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun proyék ODM & OEM.

Saatos pendaptaran hukum, ruang lingkup usaha perusahaan nyaéta: produksi, pamrosésan, penjualan: produk éléktronik: garpuh tuning auditory, audiometer, pemancar otoacoustic, alat ukur impedansi otoacoustic, alat pamariksaan konduksi pangrasuk, implantable aid pendengaran tulang, prosesor sora cochlear, prosesor sora tulang, konduksi tulang prosesor sora, instrumen latihan rehabilitasi auditory, tukangeun jinis ceuli, jinis in-ceuli, jinis kotak, bantosan pangréduksi tulang pamawa; aparat napas oksigén portabel, generator oksigén portabel, humidifier pernapasan médis, oksigén médis baseuh Chemicalizer, tabung atomisasi, tabung sedutan atom, topeng atomizing, atomizer ultrasonik, atomizer komprési, atomizer médis, atomizer, rakitan atomisasi; thermometer kaca, thermometer, thermometer éléktronik, Instrumen detak jantung pulsa, sphygmomanometer, méter glukosa getih; korsi roda listrik, korsi roda manual, penculikan médis, siku, bantosan leumpang, simbut listrik pikeun nangtung nangtung, kasur hawa médis, pompa jantung fétil, pompa payudara, cupping, desiccant, Fisioterapi, pulser; impor sareng ékspor barang sareng téknologi.

Kamampuh Perusahaan:

Taun ngadegna 2009
Jenis perusahaan Perusahaan umum
Ibukota didaptarkeun 35 juta RMB
Ukuran Pabrik: 3,000-5,000 méter pasagi
No of Galur Produksi: 10
Nilai Kaluaran Tahunan Taun 2016: 46 juta RMB
Nilai Kaluaran Tahunan Taun 2017: 58.5 juta RMB
Nilai Kaluaran Tahunan Taun 2018: 105 juta RMB
Produksi Kamampuh: 320000 Potongan / Bulan - Alat Dédéngéan

Palanggan has:

Beurer GmbH

Beurer nawiskeun rangkeian langkung ti 500 produk, sareng ti saprak 1919 kami parantos ngalaksanakeun janji yén klaim: kaséhatan sareng karaharjaan. Kisaran produk beurer bakal mastikeun anjeun ngaraos hébat! Ayeuna Beurer mangrupikeun salah sahiji pemegang saham utama Jinghao Médis.

SUMBER MAQSOOD

Perusahaan supplier perenahna di Karachi, Sind sareng salah sahiji anu padagang produk anu kadaptar.

MOREPEN LABORATORIES TERHAD

Morepen Laboratories Limited (MLI) mangrupikeun perusahaan farmasi India kalayan kantor pusatna di New Delhi, India. Morepen didirikeun taun 1984 sareng janten publik di 1993. Perusahaan ngahasilkeun sareng ngajual Bahan Farmasi Aktip (API), Diagnostik Bumi sareng Formulasi Réngsin ka nagara-nagara 50-plus.

Anak perusahaan diantarana Dr. Morepen Limited, Total Care Limited sareng Morepen Inc. Amérika Serikat.

Azad International (HK) Ltd

Azad International (HK) Ltd diadegkeun di AS sareng parantos operasi di Hong Kong ti 1992. Anu paling dipikanyaho pikeun produk inovatifna anu diwanohkeun dina TV sareng média sanés di AS, éta parantos ningkat tina kakuatan ka kakuatan.

Unggal taun, urang kaluar kalayan produk super hit anu meunang manah konsumen sareng néwak pasar-pasar sadunya. Salami sababaraha taun, urang parantos ngajantenkeun hubungan jangka panjang anu hadé sareng sagala rupa pabrik di daratan Cina sareng Taiwan.

Proyék OEM sawangsulna. Kami ngabagéakeun pembeli global tina industri acara sapertos-TV, surat-surat, sareng industri balanja di bumi. Kami ngajamin kapuasan lengkep sareng pangiriman gancang.

Apollo Apotéktip

Apollo Farmasi mangrupikeun bagian tina Rumah Sakit Apollo - grup Podomoro panggedéna di Asia. Éta mangrupikeun jaringan apoték mérek munggaran sareng panggedéna di India, kalayan langkung ti 3000 ditambah toko di Lokasi konci.

Diakreditasi sareng - Sértipikasi Kualitas Internasional, Apollo Farmasi nawiskeun ubar-ubaran asli sepanjang waktos, ngalangkungan Farmasi 24 jam na. Apollo Farmasi ogé nyayogikeun Palanggan Palanggan iraha waé sadidinten.

Kualitas mangrupikeun landesan ayana urang. Kami parantos ngagaduhan pangalaman dina manajemen operasi apoték salami 2 dasawarsa terakhir sareng komitmen pikeun nganteurkeun jasa pangsaéna di industri.

Apollo Farmasi ogé dieusian ku ubar OTC sareng produk FMCG, dikelola ku staf anu kompeten sareng sistem komputerisasi.

Apollopharmacy.in ngagaduhan langkung ti 5000 produk dina sababaraha kategori sapertos Vitamin sareng suplemén, perawatan Orok, perawatan Pribadi, Pangan kasihatan sareng OTC. Salaku tambahan pikeun ieu kami gaduh langkung ti 400 Produk Merk Apollo dina kategori ieu sapertos vitamin sareng suplemén, kadaharan kaséhatan,

Perawatan lisan, perawatan kulit, bantuan pamariksaan, perawatan pribadi, perawatan orok, OTC jsb

CVS Kaséhatan

Toko apoték panggedéna di AS - CVS mangrupikeun perusahaan inovasi perawatan kasihatan sareng tujuan anu jelas sareng jelas: Ngabantosan jalma dina jalanna pikeun kaséhatan anu langkung saé.

Lidl stifung & co.KG

Lidl Stiftung & Co. KG mangrupikeun ranté supermarket diskon global Jérman, dumasarkeun di Neckarsulm, Jérman, anu ngoperasikeun langkung ti 10,000 toko di Éropa sareng Amérika Serikat. Éta milik Dieter Schwarz, anu ogé ngagaduhan ranté toko Handelshof sareng hypermarket Kaufland. Lidl mangrupikeun kapala pesaing ranté diskon Jerman anu sami di Aldi di sababaraha pasar, kalebet Amérika Serikat. Aya toko Lidl di unggal nagara anggota Uni Éropa.

Link Rujukan:

Ngimpor ti Tiongkok: Hiji Lengkah ku Pitunjuk Lengkah

https://cargofromchina.com/import/

Sumber Anjeun Alat Medis

https://www.fda.gov/medical-devices/resources-you-medical-devices/consumers-medical-devices

Ngimpor Alat Médis ti China: Ku Jason Lim tina Stendard

https://www.chinaimportal.com/blog/importing-medical-devices-from-china/

Jinghao Medical Technology Co, Ltd. janten perusahaan pamariksaan anu munggaran didaptarkeun dina Papan Katilu Anyar di Cina

https://www.jhhearingaids.com/jinghao-medical-became-the-first-hearing-aids-company-listed-on-the-new-third-board-in-china/