Naon anu Ngadaptar Amplifier?

Anjeun sigana mah aranjeunna ningali aranjeunna diémbarkeun dina tipi — panguat sora éléktronik alit anu ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan TV sapeupeuting bari henteu ngaganggu bobo, atanapi ngupingkeun budakna ti jauhna buruan.

Nalika panguat sora pribadi ieu tiasa ngabantosan jalma-jalma ngadangu hal-hal anu dina polumeu handap atanapi jarakna, Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) hoyong mastikeun yén konsumén henteu salah-na atanapi ngagunakeunana salaku gaganti — pikeun disatujuan alat dédéngéan.

"Alat nguping sareng produk amplifikasi sora pribadi (PSAPS) tiasa ningkatkeun kamampuan urang ngupingkeun sora, "saur Eric Mann, MD, Ph.D, wakil diréktur Divisi Ophthalmic, Neurological, And Ear, Nose, sareng Throat Devices. "Éta duanana tiasa dianggo, sareng sababaraha téknologi sareng fungsina sami-sami."

Nanging, Mann nyatet yén produkna béda-béda hungkul alat dédéngéan dimaksudkeun pikeun ngarobih pendengaran gangguan.

Anjeunna nyarios yén konsumén kedah mésér panguat sora pribadi ngan ukur ngaleungitkeun karugian dédéngéan salaku alesan pikeun kéngingkeunana. "Upami anjeun curiga kaleungitan dédéngéan, kéngingkeun dédéngéan anjeun dievaluasi ku ahli kaséhatan," saurna.

Milih PSAP salaku gaganti alat bantu dengar tiasa nyababkeun langkung seueur karusakan pikeun nguping anjeun, saur Mann. "Éta tiasa nyababkeun reureuh dina diagnosis kaayaan anu berpotensi tiasa dirawat. Sareng penundaan éta tiasa ngantepkeun kaayaan janten parah sareng ngakibatkeun komplikasi anu sanés, "saur anjeunna.

Perawatan pikeun gangguan pendengaran tiasa saderhana ngaleupaskeun colokan lilin di kantor dokter atanapi, dina kasus anu jarang, sakumaha serius salaku operasi utama pikeun ngaleungitkeun tumor atanapi tumuh dina nguping tengah atanapi jero, saur Mann.

Bédaan antara Bantuan Pangrungu sareng Lampu Pangrungu

Dina Maret 2009, FDA ngaluarkeun pedoman anu ngajelaskeun kumaha alat dédéngéan sareng alat panguat pangrungu pribadi béda.

Pitunjuk anu nembe ngaluarkeun pendaptaran netepkeun pitulung pamariksaan minangka alat panyuatan sora anu dimaksudkeun pikeun ngimbangan pangrungu.

PSAP henteu dimaksudkeun pikeun nyieun pamariksaan cacat. Sabalikna, aranjeunna dimaksudkeun pikeun konsumen anu henteu dédéngéan pangrungu pikeun ngagedékeun sora-sora di lingkunganana ku sababaraha alesan, sapertos kagiatan rekreasi.

Bédana antara PSAPS sareng alat dédéngéan aya di antara jejer anu dibahas dina halaman Wéb anyar anu dikhususkeun pikeun alat dédéngéan yén FDA diluncurkeun ayeuna.

Tanda Leungit dédéngéan

Mann nyarioskeun yén konsumen anu curiga kakurangan tina pamariksaan kedah nampi evaluasi médis anu saé, langkung-langkung ku spesialis ceuli, pikeun ngaidentipikasi panyawat medis atanapi bedah pikeun rugi dédéngéan. Jalma anu nunjukkeun gejala rugi dédéngéan kedah ningal dokter atanapi ahli perawatan kaséhatan pikeun ngupingkeun pamariksaannana.

Anjeun tiasa gaduh réduksi pangrungu upami

  • jalma nyarios anjeun ngorotan nalika anjeun ngobrol aranjeunna
  • anjeun peryogi TV atanapi radio langkung ageung tibatan jalma anu sanés
  • anjeun sering naroskeun jalma pikeun ngulang diri deui kusabab henteu tiasa nguping atanapi ngartos aranjeunna, khususna dina grup atanapi nalika aya kasang tukang
  • anjeun tiasa nguping langkung saé tina hiji ceuli tibatan anu sanés
  • anjeun kedah galur ngadangu
  • anjeun teu tiasa nguping keran anu netes atanapi catetan tinggi biola

Kumaha tingkat dédéngéan anu diréduksi?

  • Ngalaporkeun diri
  • Faktor analisis dilakukeun pikeun ngaidentipikasi hiji faktor "dédéngéan leungitna pangréduksi"
  • Ieu patarosan di handap kaasup kana faktor:

–Number tina ceuli cacad (hiji atawa dua)

Leungitna dédéngéan-saé (Hémutan, Sedeng, parah

–Sorak 6 dina APHAB-EC - sapertos patarosan (diskalakeun 1-5)

-Nyeu nalika ngagunakeun dédéngéan, kumaha hésé anjeun pikeun nuturkeun paguneman dina ayana rame

  • Jalma dibagi kana 6 kelompok ukuran anu sami (16.67% sadayana nguping

cacad dina conto)

Naon anu pangréduksi pangrédekeun leres?

Penginget nguping hadé pikeun saha waé anu ngan saukur hoyong ngadangu hal langkung tarik. Contona, jalma anu dédéngéan normal tiasa nganggo amplifier pikeun kagiatan sapertos birdwatching. Anjeun tiasa mikirkeun amplifier sakumaha teropong pikeun ceuli anjeun: aranjeunna ngagedekeun naon anu tiasa anjeun ngupingkeun ku kituna anjeun tiasa ngahargaan deui.

Naha anjeun peryogi bantosan dédéngéan atanapi penguat nguping?

Cara anu pangsaéna pikeun ngajawab patarosan ieu nyaéta ku uji coba pangrungu anjeun. Upami anjeun ngagaduhan masalah dina ngartos pidato atanapi ngadangukeun TV teuing, maka panginten waktosna kanggo nganjang ka ahli dédéngéan lokal anjeun. Aranjeunna bakal tiasa ngawartosan anjeun upami anjeun ngalaman pangrungu sareng bakal nyarankeun alat dédéngéan. Entong nganggap nguping anjeun henteu goréng teuing. Milari bantosan propésional perawatan pendengaran supados anjeun nyandak kaputusan anu pas.

Naon alat bantu dédéngéan / pangrédekeun pendengaran anu ditanggap supir konci produk pikeun puas

Ngusirser

  • Profesionalisme dispenser
  • Kualitas sangakan dispénser
  • Kualitas layanan salami bantuan dédéngéan pas jaman
  • Kualitas jasa saatos ngagaleuh

barang prestasiudaging sapi

  • hirup batré
  • Nilai (pagelaran dibandingkeun artos artos)
  • Ngatur ribut / umpan balik / sora
  • Gampang ngarobih batré
  • Gagasan pas / kanyamanan
  • Katingali ka batur
  • Reliability

Produk minyak wangiormance (Sound qualianjeun, signal process and listening situations)

  • Paguneman di kelompok badag
  • Paguneman di grup leutik
  • Anggo dina kaayaan ribut
  • Kaayaan atawa kasatiaan sora
  • Kekerapan nada sareng sora
  • Sora alam
  • Aktivitas luang
  • Nonton tipi
  • Kanyamanan kalayan sora anu nyaring
  • Dina telepon
  • Paguneman sareng hiji Jalma

Kasulitan dédéngéan & alat bantu dengar panguat tingkat paningkatan ku kelompok umur

nu alat dédéngéan Tingkat adopsi panguat pikeun umur 34 sareng uders nyaéta 31%, anu alat dédéngéan Tingkat adopsi panguat pikeun umur antara 35 dugi 64 nyaéta 20%, anu alat dédéngéan Tingkat adopsi panguat pikeun umur 65+ nyaéta 40%. [AS]

Kumaha sering pangabutuh pamariksaan ningkatkeun kualitas hirup

Tina Asosiasi Pabrik Alat Alat Dédéngéan Éropa (EHIMA)  alat dédéngéan panilitian, 48% pamilik / pangguna anu ngagaduhan alat dédéngéan panguat dina 5 taun ka pengker ningkatkeun rutin kahirupan. sareng 40% ngagaduhan Kadang-kadang ningkatkeun, 9% jarang ningkat. Ngan 2% moal kantos ningkat.

Kumaha Kumaha Janten Distributor Bantuan Pangrédaan anu Disertifikasi

Distributors bantuan dédéngéan nyayogikeun nyayogikeun sababaraha produk anu ngabantosan pangabisa pamariksaan kliénna. Sapertos seueur distributor alat médis sanés, panyadia alat pamariksaan kedah nampi lisénsi anu ditangtoskeun pikeun beroperasi. Anjeun tiasa nyetél distribusi sareng syarat pendidikan sareng hukum anu luyu.

Syarat Statistik sareng Pendhidhikan

Anjeun kedah parios kaayaan anjeun kanggo peraturan khusus ngeunaan distributor bantosan pendengaran, tapi di California, anjeun kedah sahenteuna 18 taun kanggo nampi lisénsi pikeun ngajual alat dédéngéan. California ogé meryogikeun yén pelamar janten warga nagara sareng yén aranjeunna kedah ngirimkeun analisa sidik ramo. Sababaraha nagara ngajalankeun pariksa latar ka tukang ngalamar. Kadé anjeun jujur ​​ngalaporkeun sagala tanggapan anu kaji kana aplikasi anjeun. Sababaraha jinis felony tiasa ngajantenkeun anjeun teu kauangan kanggo dites.

Persiapan Uji Lisensi

Sacara umum, anjeun tiasa nampi lisénsi anjeun ku dua cara: ngalangkungan magang atanapi ku nyandak tés kaayaan. Pikeun janten magang, anjeun kedah milari dealer alat bantu dengar anu dilisensikeun sareng ngadaptar magang. Upami anjeun suksés, anjeun kedah ngalengkepan dugi ka dua taun magang sateuacan anjeun nampi lisénsi. Saha waé anu minuhan sarat statistik tiasa nyandak tés nagara. Tés lisénsi alat nguping dibagi kana dua tés utami: audiogram sareng uji hukum sareng aturan. Anjeun kedah ngadaptar di sekretaris kantor kaayaan atanapi ngalangkungan halaman wéb nagara.

Waragad sareng artos

Jalma anu milari lisénsi pikeun distribusi alat bantu nguping kedah mayar sadayana alat bantu diajar, kelas anu disarankeun ku nagara sareng akhirna kanggo uji lisénsi éta nyalira. Sakali anjeun lulus ujian, anjeun tiasa ngadaptar pikeun lisénsi nagara. Anjeun bakal dipenta pikeun mayar biaya aplikasi ku cek atanapi nganggo kartu kiridit nalika prosés aplikasi. Harga bénten-bénten sesuai sareng jinis lisénsi anu anjeun lamar. Salaku conto, lisénsi samentawis atanapi magang bakal ngarugikeun kirang tina lisénsi lengkep.

Naon Hindarkeun

Géorgia meryogikeun distributor nuturkeun larangan sareng aturan anu tangtu; nagara anjeun bakal ngagaduhan aturan nyalira. Ngartos watesan ieu ku marios inpormasi anu disayogikeun ku dewan lisénsi nagara anjeun. Sababaraha conto larangan anu anjeun tingali ngan ukur ngajual produk anjeun langsung ka palanggan atanapi larangan tina ngajual produk ka distributor anu sanés, anu ngagaduhan ijin atanapi sanés lisénsi. Ogé, sababaraha distributor anu dilisensikeun ku negara ngan ukur tiasa beroperasi ti lokasi anu minuhan kriteria nagara, sapertos toko anu dilisensikeun atanapi cabang waralaba. Sagala pelanggaran perjanjian lisénsi tiasa nyababkeun leungitna lisénsi anjeun sareng kamungkinan denda.

Rujukan

Hubungi kami ayeuna pikeun kéngingkeun pamariksaan pembantosan harga pabrik

Sertifikasi Produk: CE, RoHS, IPX8, Laporan Tés, CEEDED, FDA. Piring OEM ngadangu ngabantosan alat panguat tiasa ditampi.

Némbongkeun sakabéh hasil 13

Tampilkeun sidebar