Ahli dédéngéan anjeun tiasa nyarankeun salah sahiji atanapi sababaraha jinis dumasar kana faktor sapertos tingkat leungitna dédéngéan anjeun, karesep éstétika, kabutuhan gaya hirup sareng anggaran. Kaseueuran gaya BTE sareng RIC sumping dina sababaraha warna sareng finish logam pikeun ngalengkepan rambut anjeun atanapi nada kulit anjeun. * Hasil individu tiasa bénten-bénten. Halimunan tiasa bénten-bénten dumasar kana anatomi ceuli anjeun.

Alat bantu dengar aya dina sababaraha gaya sareng ukuran. Nalika milih gaya, penting pikeun diémutan yén henteu unggal gaya cocog pikeun sadayana. Audiologis anjeun bakal ngabahas gaya anu béda sareng ngabantosan anjeun mutuskeun gaya anu pangsaéna pikeun anjeun. Aya sababaraha faktor anu kedah diperhatoskeun sateuacan milih gaya. Faktor ieu kalebet:

Gelar sareng konfigurasi leungitna dédéngéan
Ukuran sareng bentuk dina ceuli
Leuwih sering dipake tinimbang kosmetik
Kelemahan sareng kamampuan pikeun ngamanipulasi bantosan sareng batré
Fitur sayogi (ie mikrofon arah, telecoil)
Ogé, aya sababaraha karugian dédéngéan anu henteu hadé kalayan alat bantu dengar tradisional. Sababaraha pasién panginten tiasa ngupingkeun normal atanapi kaleungitan ngupingna dina hiji ceuli, tapi Ceuli anu sanésna henteu tiasa nguping pangukuran atanapi pangartos ucapan anu goréng pisan. Pasién sanés tiasa ngagaduhan riwayat masalah ceuli kronis sareng tiasa langkung seueur manpaat tina alat sanés tibatan alat bantu nguping tradisional. Alat khusus sayogi sareng tiasa langkung pas pikeun pasién ieu.

Némbongkeun 1-24 hasil 37

Tampilkeun sidebar

Alat bantu nguping JH-W3 TWS Bluetooth BTE kalayan Rechargeable OTC Dédéngéan Amplifier Smart App

$899.99

JH-D59 Rechargeable Digital BTE Alat Dédéngéan

JH-D58 super power alat rechargeable BTE digital rechargeable

JH-A39 Deui Bisa Diomongkeun deui ITE ku Bantuan Pamariksaan bodas

JH-D30 pitulung dédéngéan ITE leutik (Hercules)

JH-A39 Bantuan RÉTOPRÉKEUN ITE

$99.00

JH-D19 Bantuan Pendengaran anti cai

JH-D26 Bantuan Béja Sing Bisa Diyogikeun deui

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Bantuan Alat Pangrungu Digital kanggo Nyambungkeun Telepon

Laku
warna beigi
hideung
perak
bodas

JH-D36-00F / 4FA BTE bantuan pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

JH-D31 pitulung dédéngéan mini BTE

Cyber ​​Sonic BTE Alat Pang nguping JH-113

JH-115 BTE Alat Bantuan Pamariksaan Dibantosan Alat anu Ngabantosan

JH-116 Alat Ngadalikeun Pirang Tukangeun Bantuan Pangrungu Ceuli

JH-117 Analog Béta Pendengaran Pamariksaan / Pangrungu Pejuang

JH-125 Analog BTE RIC Alat Alat nguping Alat

JH-233 Kakuatan Daya Kuasa Tinggi Wadi Bantuan Bantuan Dédéngéan

JH-238 Kakuatan Daya Kuasa Tinggi Wadi Bantuan Bantuan Dédéngéan

JH-337 BTE Bantuan Pangrédén Anu Diasuh deui

JH-338 BTE Bantuan Pamariksaan Rechargeable with USB 5V base base

JH-351 BTE FM Bantuan Rapat Parantos Diakses deui sareng port ngecas USB

JH-351O BTE FM Buka Bantuan Géngingkeun Pamariksaan Rechargeable sareng kabel USB

JH-900a Bantuan Pamariksaan ITE / Amplifier mini Pangrungu

JH-905 ITE Rechargeable ITE Hearing Aid sareng kantong perjalanan ti pabrik OEM China