Rarancang sistem bantosan nguping ngalibatkeun tilu disiplin élmu-éléktrokimia terapan, rékayasa listrik sareng rékayasa audio. Tulisan ieu aya hubunganana sareng panganteur antara dua anu munggaran. Batréna hakekat komponén non-linier. Kinerja optimal ngan ukur tiasa kahontal nalika sarat listrik tina alat bantu dengar anu caket sareng voltase, kamampuan laju sareng impedansi batréna. Saatos mangtaun-taun optimalisasi, sél tombol '675' modéren parantos nampi panarimaan universal sareng ayeuna dianggo dina seueur alat bantu dengar 'tukangeun ceuli'. Nalika kakuatan anu diperyogikeun, sél 'penlight' LR6 anu langkung ageung sareng kirang khusus ilaharna ditangtukeun. Tegangan anu langkung luhur panginten nuju épisiénsi sirkuit anu langkung saé, sareng aya sababaraha tekanan pikeun ngenalkeun produk dumasar kana litium 3 V. Litium kedah masihan kapadetan énergi anu langkung luhur, tapi aya masalah anu tetep kedah direngsekeun. Tungtungna, mungkin pisan pasar tiasa netepkeun sél logam-hawa umur panjang anu hirup sacara ékologis. Upami kitu, sistem séng-hawa anu anyar nembé ogé ngagaduhan masa depan sareng panginten tiasa hasil duanana raksa '675' sareng sél 'penlight' basa.

Némbongkeun sakabéh hasil 20

Tampilkeun sidebar

Alat bantu nguping JH-W3 TWS Bluetooth BTE kalayan Rechargeable OTC Dédéngéan Amplifier Smart App

$899.99

JH-D58 super power alat rechargeable BTE digital rechargeable

JH-A39 Deui Bisa Diomongkeun deui ITE ku Bantuan Pamariksaan bodas

JH-D30 pitulung dédéngéan ITE leutik (Hercules)

JH-A39 Bantuan RÉTOPRÉKEUN ITE

$99.00

JH-D26 Bantuan Béja Sing Bisa Diyogikeun deui

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Bantuan Alat Pangrungu Digital kanggo Nyambungkeun Telepon

JH-238 Kakuatan Daya Kuasa Tinggi Wadi Bantuan Bantuan Dédéngéan

JH-337 BTE Bantuan Pangrédén Anu Diasuh deui

JH-338 BTE Bantuan Pamariksaan Rechargeable with USB 5V base base

JH-351 BTE FM Bantuan Rapat Parantos Diakses deui sareng port ngecas USB

JH-351O BTE FM Buka Bantuan Géngingkeun Pamariksaan Rechargeable sareng kabel USB

JH-905 ITE Rechargeable ITE Hearing Aid sareng kantong perjalanan ti pabrik OEM China

JH-907 ITE Bantuan Pangrungu Mini / Amplifier Pangrungu

JH-909 Ukuran Leutik Bisa Diasingkeun ITE Aids

JH-A17 lengkep dina kanal CIC Bantuan Pangrungu

Alat bantu dengar ITH JH-A610 mini anu tiasa dieusi nyegah eupan balik

JH-A620 dina deteksi ceuli pikeun nyingkahan eupan balik nobe control volume alat bantu dengar ITE anu tiasa dieusi ulang

JH-D12 (Recluse) Alat pamariksaan Digital BTE digital kalayan hirup batré anu panjang

JH-D37 batré panjang waktos nguping Béta