Sakali anjeun parantos ngagaleuh bantuan dédéngéan anjeun, aya sababaraha asesoris anu tetep janten operasi leres sareng dina kaayaan pangsaéna. Salian hiji hal pikeun ngalebetkeun alat sareng alat ngabantosan supados tetep bersih, batréna mangrupikeun ngagaleuh kabutuhan pikeun unggal pamakai alat pamariksaan.

Dua jenis batré bantuan pendengaran
Batré anu dipasang deui
Oticon Opn dibantosan bantuan pamariksaan
Bantuan pendengaran deui tiasa dicét
sapeupeuting (Gambar kahadean Oticon.)
Seueur seueur modél pitulung anu langkung énggal nampi sareng batré anu tiasa dicas deui. Batré ieu biasana dicas deui peuting, nalika éta pamakai alat dédéngéan nyandak bantuan pamariksaan kanggo saré. Sajauhna, batrén anu tiasa dicas deui umumna ngan ukur aya pikeun gaya tukang bantu di tukangeun.

Batré nganggo standar

Batré pakai tombol séng-hawa, ogé katelah "aki aki," mangrupikeun pilihan umum anu sanés. Kusabab batré séng-hawa diaktipkeun ku hawa, stiker anu disegel ku pabrik ngamungkinkeun aranjeunna tetep teu aktip dugi ka dihapus. Sakali dikupas tina tukang batréna, oksigén bakal berinteraksi sareng séng dina batréna sareng "hurungkeun deui." Pikeun kéngingkeun performa anu pangsaéna tina batré seng-udara, antosan sakitar hiji menit saatos nyabut stikerna pikeun aktip sadayana sateuacan nempatkeunana dina alat pangrungu. Ngaganti stiker moal mareuman batréna, janten saatos stiker dihapus, batréna bakal tetep dina kaayaan aktip dugi listrikna dikuras.

Batré hawa-hawa tetep stabil dugi ka tilu taun nalika disimpen dina suhu kamar, lingkungan garing. Nyimpen batré séng-hawa dina kulkas teu aya mangpaatna sareng tiasa nyababkeun kondensasi dibentuk dina stiker, anu tiasa ngirangan batré sateuacanna. Batré bantosan pendédik sacara tradisional diproduksi nganggo jumlah renik ménu pikeun ngabantosan konduktivitas sareng nyaimbangkeun komponén internal, tapi raksa henteu dianggo deui dina batré bantuan pendengaran.

Ngadenge fakta batré sareng tip béta

(Konci: BTE = tukangeun ceuli, ITE = dina ceuli, RITE = panarima dina ceuli; ITC = dina kanal; CIC = lengkep dina kanal.)

Némbongkeun hasil single

Tampilkeun sidebar