Alat nguping dibagi kana kategori anu béda. Kesesuaian alat bantu dengar gumantung kana karungu anjeun. Ayeuna, amazon  alat dédéngéan ngajual ogé.

umum alat dédéngéan dibagi kana opat kategori:

Lengkep dina bantuan pamariksaan kanal ceuli (CIC)

Dina kanal dédéngéan nguping kanal (ITC)

Bantuan pamariksaan nguping (ITE)

Balik-teling bantu dédéngéan (BTE)

Lengkep Dina bantuan pamariksaan kanal (CIC)

Kanal dédéngéan anu nguping kanal ceuli mangrupikeun bantosan pangéngéna anu pangleutikna sareng anu disumputkeun pisan. Alat pitulung pendengaran ieu ngan ukur cocog pikeun jalma anu ngagaduhan rohangan kanal ceuli anu ageung.

Sacara umum, alat pamariksaan kanal telinga pinuh cocog pikeun jalma anu leungitna nguping anu enteng sareng sedeng.

Dina kanal dédéngéan nguping kanal (ITC)

Alat bantu nguping kanal rada ageung tibatan bantosan pendengaran kanal telinga. Sacara umum, alat pamariksaan kanal ceuli cocog pikeun jalma anu réduksi pangrédéngan anu sedeng sareng sedeng.

Bantuan pamariksaan nguping (ITE)

Bantuan pamariksaan di-ceuli ageung kumargi aranjeunna nampi panampi ageung; dina waktos anu sami, alat pamariksaan sapertos kitu masihan langkung kagunaan. Dibandingkeun sareng alat pamariksaan kanal telinga (CIC) sareng alat pamariksaan kanal telinga (ITC), alat pamariksaan dina ceuli langkung saé dianggo sareng langkung cocog pikeun balaréa.

Balik-teling bantu dédéngéan (BTE)

Alat éléktronik tukangeun pamariksaan nguping di tukangeunana. Kusabab konsép desain anu kuat, jinis bantuan pamariksaan ieu disarankeun pikeun barudak. Jinis bantuan pangrungu dédéngéan ogé lega pisan, kalebet jalma anu réduksi pangrungu parna. Sanaos disimpen diluar ceuli, éta tetep disumputkeun. Alat pandang dengar anu paling canggih ditampi dina kanal ceuli tinimbang tukangeun ceuli. Ieu ukuran ukuran bantuan dédéngéan sareng ngirangan gema.

wps1

Penyakit AIDS BTE

wps2

Penampilan dédéngéan tampilan fashion dina 2019

DENGAN TINGKATAN AIDS (Popular di modél pengiriman TV)

wps3

Ngiringan AIDS CIC (Penjualan panas di Amazon CIC Dédéngéan di 2019)

wps4

Hubungi Junious Luo 0086 15017913539 (WhatsApp / wechat / Skype)

[email dijaga]

Tautan :Kéngingan Klasifikasi Bantuan, hayu anjeun terang kumaha milih modél anu béda.


Artikel asalna tina Internét. Upami aya palanggaran, mangga ngahubungi [email dijaga] dihapus eta.