Upami anjeun pangecér atanapi anu gaduh mérek

Pikeun Reseller

Upami anjeun gaduh anu pikaresepeun alat dédéngéan

Pikeun Konsumén

Kumaha mesen?

A. Punten kirimkeun harga pertanyaan via email [email dijaga], Skype atanapi telepon. 
B. kami bakal ngirim anjeun kutipan sareng rundingan rinci sareng anjeun.
C. saatos kami ngadamel perjanjian, anjeun kintunkeun kami pamayaran, kami bakal ngatur produksi. (Upami urang cekap cukup tina produk anu anjeun peryogikeun, kami tiasa langsung nganteurkeun kanggo anjeun)
D. biasana kanggo conto, panginten peryogi dinten 1-2, nalika mesen langkung ti 50pcs, urang peryogi 3-15 damel dinten.d gumantung naha urang gaduh saham).
E. kami bakal ngatur kiriman kanggo anjeun sareng nyayogikeun nomer pelacak anjeun.
F. parantos réngsé, palayanan saatos diobral sareng kerjasama salajengna.
G. anjeun tiasa ngirim présipitasi via Alibaba atanapi situs wéb globalsource

https://jinghaohealth.en.alibaba.com

https://hearingaidchina.manufacturer.globalsources.com/

Atanapi anjeun tiasa mayar sacara online langsung pikeun sababaraha barang bantuan pendéngéan anu kami bekel.

Naha anjeun tiasa lakukeun kahayang sareng adat kuring?

Urang tiasa nawiskeun jasa OEM sareng ODM numutkeun pamundut konsumén.

Cara pembayaran anu tiasa dianggo?

Transfer bank (T / T, 30% deposit, 70% sateuacan kiriman saatos pengiriman kargo siap) Western Union, Paypal, Insurance Insurance (Kartu Kredit, Alipay, E-Check, T / T)

Cara Pangiriman mana anu sayogi?

Ku laut ka port pangcaketna Anjeun
Ku hawa mun bandara pangcaketna Anjeun
Ku nganyatakeun (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun.
Ku Alibaba pangiriman online

Kumaha ngeunaan kawijakan conto?

Sapertos seueur konsultasi customer, janten kami kedah ngeusi biaya anjeun ngeunaan biaya sampel sakumaha anu kirang, tapi nalika urang pernah digawé, sampel gratis sayogi.

Kumaha carana abdi tiasa ngimpor Bantuan Pangrungu, Amplifier Dédéngéan?

Alat bantu dengar impor peryogi sababaraha sertipikat, sapertos FDA, CE Médis, ISO9001, FSC, BSCI, ISO13485 sareng sajabana patarosan, kami bakal ngawalon anjeun gancang sareng profési.

Naha pabrik anjeun nawiskeun Amazon FBA Service?

Leres, kami nawiskeun panyiri FBA sareng jasa kapal munggaran

Naon ari bantuan dédéngéan?

Bantuan pamariksaan mangrupikeun alat éléktronik anu tiasa nampi sareng ngagedékeun sora pikeun jalma anu cacad dédéngéan pikeun tujuanana pangertosan sora anu langkung hadé ngaliwatan amplifikasi anu leres.

Dupi abdi peryogi bantosan dédéngéan?

Upami anjeun ngalaman gangguan dédéngéan sareng kasusah nguping anjeun mangaruhan komunikasi sadidinten anjeun, anjeun panginten tiasa nimbangkeun nganggo alat bantu pendengaran. Sateuacan éta, disarankeun anjeun konsultasi ka spesialis ENT pikeun mastikeun yén teu aya komplikasi médis anu aya hubunganana sareng masalah pendengaran anjeun. Penilaian audiologis anjeun kedah dilakukeun ku audiologist anu tiasa nangtoskeun darajat sareng sifat leungitna ngupingna, sareng nyarankeun pilihan alat dédéngéan jeung / atawa alat ngupingkeun anu cocog pikeun kabutuhan ngupingkeun anjeun.

Kawasan Pengiriman AMAZON sareng MOQ pikeun tatanan?

Pikeun panggunaan pribadi, Punten nempatkeun tatanan langsung dina situs wéb Amazon urang:

https://www.amazon.com/jinghao

https://www.amazon.ca/jinghao

https://www.amazon.fr/s?me=A24XE2DZIEIQIU&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH

Daérah pengiriman barang Amazon urang nyaéta USA, CANADA, sareng FRANSI. ngan ukur 3 nagara ieu urang gaduh gudang, sareng kami henteu tiasa ngintun ka nagara sanés.

pikeun urutan angkatan, MOQ Kami (kuantitas urutan Minum) nyaéta 1000 pcs. kami henteu nampi mesen alit sabab biaya pengiriman luar negeri mahal pisan.

Seueur jalma anu henteu resep bantosan dédéngéan kusabab aranjeunna ribut. Naha ieu leres?

Salian ti sora spiker, bantosan pendengar ogé ngagedekeun sora lingkungan ogé. Kusabab otak manusa butuh sababaraha waktos pikeun adaptasi kana sora anu digedékeun, disarankeun yén panggunaan bantuan dédéngéan biasa ngadangukeun di lingkungan sepi anu tipim ti heula sateuacan ngagunakeun dédéngéan dina lingkung dédéngéan anu langkung tantangan sareng ngarugikeun (contona dina kelompok sareng / atanapi dina rame). Teknologi bantosan digital modéren ogé mempermudah pikeun ngupingkeun lingkungan gandeng ku fitur pangurangan / pembatalan otomatis otomatis atanapi ngantepkeun pangguna pamariksaan pamariksaan beralih kana program pendengaran khusus dina bantuan pamariksaan kanggo ningkatkeun komunikasi di lingkungan sapertos kitu.

Dimana abdi tiasa mendakan bantuan pendengaran?

Bantuan dédéngéan kedah diresmikeun ku pirsén anu ahli perawatan kaséhatan pikeun ahli spesialis diagnosis na (re) habilitasi pendengaran sareng gangguan vestibular. Audiologists tiasa didamel damel di pusat jasa umum (kalebet Otoritas Rumah Sakit, Dinas Kaséhatan, Biro Atikan sareng Organisasi Sukarela) atanapi pusat bantuan pamariksaan pribadi.

Sareng upami anjeun hoyong mésér a alat dédéngéan dina AMAZON, mangga buka dihandap link:

https://www.jhhearingaids.com/amazon-hearing-aids/

Naha abdi tiasa mésér bantu pamariksaan langsung ti toko tanpa tés?

Henteu disarankeun mésér alat bantu dengar anu teu diresepkeun ti toko mana waé tanpa ngupingkeun ceuli. Alat nguping kedah disaluyukeun numutkeun tingkat masing-masing tina leungitna nguping sareng kabutuhan ngupingkeun. Alat bantu dengar anu teu diresepkeun moal nyayogikeun penguatan optimal pikeun anjeun, atanapi anjeun tiasa résiko tina langkung-amplifikasi anu tiasa ngarusak résidu sésa anjeun. Punten caket sareng konsultasi ka audiologist anjeun sateuacan mésér bantosan anjeun.

Naon jinis bantuan pendengaran anu sayogi?

Aya rupa-rupa gaya alat bantu dengar anu sayogi di pasar. Diantarana, gaya umum diantarana Behind-the-ear (BTE), In-the-ear / canal (ITE / ITC), lengkep / Henteu katingali-dina-terusan (CIC / IIC), Awak-usul, sareng Buka -fit (ogé katelah Panarima-di-terusan) alat dédéngéan.

Kumaha kuring milih bantosan dédéngéan?

Alat nguping kedah dipilih numutkeun kabutuhan nguping masing-masing, karesep subyektif, umur, dexterity, kaprihatinan kosmétik, parna sareng sipat leungitna dédéngéan.

Kabutuhan ngupingkeun Modél bantosan dédéngéan premium sareng high-end dilengkepan ku téknologi ngolah pidato digital anu langkung canggih. Nanging, aranjeunna langkung mahal tibatan modél lebet sareng tingkat tengah.

Karesep subyektif, umur sareng kagorengan Sababaraha pangguna alat bantu dengar tiasa langkung resep kana anu aranjeunna alat dédéngéan janten siga teu katingali. Ayeuna aya rupa-rupa BTE pikeun cocog sareng tingkat anu béda-béda pikeun leungitna dédéngéan. Custom-made (ITE / ITC / CIC / IIC) alat dédéngéan bisa jadi teu cocog pikeun murangkalih alit, sareng jalma anu ngagaduhan masalah sapertos ketangkasan, earwax atanapi drainase ceuli.

Perhatosan kosmétik Alat bantu dengar anu didamel khusus ukuranana langkung alit sareng dipasang kana saluran ceuli. Di sisi anu sanésna, alat bantu nguping BTE / Open-fit ayeuna langkung modis sabab katingalina sapertos alat bluetooth anu dianggo ku ceuli.

Kagerihan sareng sifat leungitna nguping Sanaos modérn custom-made alat dédéngéan beuki kuat ku ngamangpaatkeun panarima anu langkung kuat (dugi ka 70dB), BTE anu nganggo kakuatan luhur masih tiasa nyayogikeun langkung seueur kauntungan (dugi ka 80dB).

Kuring parantos dipasang ku bantuan pendengaran tapi kuring masih teu tiasa ngadangu kalayan leres (khususna di lingkungan ribut). Naon anu tiasa abdi lakukeun?

Upami anjeun pangguna pamantosan waktos pertama waktos, mangga tinggal sababaraha waktos pikeun nyalira biasa pikeun disada. Anjeun ogé tiasa ngadamel janjian nurutan sareng pendéktor anjeun pikeun panyusunan bantuan dédéngéan anjeun. Latihan auditory kadang tiasa dipikabutuh pikeun ningkatkeun kamampuan ngolah ucapan.

Upami anjeun ngalaman kasusah kanggo ngadangukeun sanajan ku dédéngéan nguping anjeun kana waktos, sensitipitas bantosan dédéngéan anjeun tiasa robih. Punten janjian ujian pamariksaan sareng pamiarsa anjeun pikeun ningali upami bantosan dédéngéan anjeun tiasa disaluyukeun deui pikeun kabutuhan ngadangukeun ayeuna anjeun.

Pikeun pamiarsa pangguna pangabutuh anu kedah ngadangukeun kaayaan anu nangtang sapertos lingkungan ribut, sistem pangiriman sora nirkabel digital atanapi analog FM tiasa mangpaat. Sora spékerna ngajemput langsung ti mikropon pemancar teras sacara nirkabel diarahkeun ka panarima anu gandeng pikeun ngupingkeun pamariksaan pamariksaan pangguna. Rasio Signal-to-noise ditingkatkeun bari ngurangan gangguan gangguan ambien.