Bantuan pendengaran digital mangrupikeun alat dédéngéan anu nampi sora sareng nguatkeun (ngarobak gelombang sora janten sakedik, unit diskrit) sateuacan amplifikasi. Sareng éta intelektina anu diwangun dina anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabédakeun sora anu lemes, tapi pikaresepeun sareng sora anu langkung teu dihoyongkeun. Mesin ceuli digital sapertos kitu tiasa ngagedékeun tilas bari nétralisasi terakhir pikeun pagelaran langkung saé dina sababaraha lingkungan. Aranjeunna tiasa ngabagi kana dua kategori, hiji mangrupikeun bantosan dédéngéan anu diprogram sareng anu sanésna nyaéta bantosan dédéngéan anu teu diprogram.

Pikeun pitulung pamariksaan digital, "Saluran" sareng "Pita" anu ogé mangrupikeun sababaraha anu paling disalahkeun ku pangguna. Pita anu dianggo pikeun ngontrol volume dina frékuénsi anu béda-béda sareng saluran anu nyababkeun gelombang frekuensi kana saluran individu. Sacara pondok, langkung seueur pita sareng saluran nyayogikeun anjeun kualitas sora anu langkung saéna. Urang tiasa ningali Saluran 2, Saluran 4, Saluran 6, Saluran 8, sareng 32 Saluran digital alat bantuan panguat sora di pasar, langkung seueur saluran anu langkung akurat.

Kauntungan bantuan pendengaran digital:

Téknologi digital ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun solusi anu épéktip pikeun rupa-rupa kasusah pendengaran sareng ngarobih alat bantu ngupingkeun sasuai ka kabutuhan khusus anjeun. Alat bantu dengar digital nyayogikeun anjeun sora anu langkung leres tibatan anu sateuacanna, ngamungkinkeun anjeun pikeun mikawanoh sareng ningkatkeun pidato dina latar tukang sareng otomatis ngaluyukeun jilidna gumantung kana lingkungan anu anjeun ayana.
Di Jinghao kami gaduh tim R&D urang kalayan langkung ti 10 taun alat bantu nguping ngahasilkeun.

Mesin pendengaran digital alat dédéngéan digital kalayan solusi dédéngéan digital énggal tiasa cocog pisan sareng di tukangeun nguping anjeun sareng tiasa dicocogkeun ka warna rambut anjeun atanapi nada kulit ku kituna anjeun tiasa ngiringan hirup séhat.

Kauntungan tina bantuan pendengaran digital

[tp_accordion style = "akordion-style-3" active_section = "1"]

gampil ngadangukeun pagunemanBantuan pamariksaan digital nganalisis sora sacara rinci sareng ngabédakeun antara sora sareng sora. Éta nekenkeun bising sareng nekenkeun paguneman anu gampang ditingali, janten gampang ngobrol janten rame.

Bantuan pamariksaan sacara otomatis nyaluyukeun kualitas sareng volume volume anu luyu numutkeun kana "lingkungan (utamina bising, sareng anu sanés)" nalika anjeun nganggo bantuan pamariksaan. Ngajaga rasa anu "karasaeun".

Nindakan "rame" anu condong lumangsung nalika ngobrol dina telepon atanapi telepon sélulér, atanapi nalika pamariksaan nguping aya di ceuli anjeun atanapi nalika tuang.

Bantuan pendengaran digital ngan ukur tiasa nunjukkeun nilai leres nalika cocog sareng kualitas sora unggal jalma. Sanajan lingkungan dédéngéan atanapi panggunaan anjeun saatos parantos ngagaleuh, anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas sora dina sababaraha waktos nalika dealer anjeun. Ogé, dugi ka anjeun biasa pikeun ngupingkeun pitulung, éta biasa dilakukeun sababaraha kali.
Naon deui, sababaraha alat pamariksaan digital urang mangrupikeun kalis cai, sapertos JH-D18 jeung JH-D19, laju dua item ieu mangrupikeun IP67, anjeun henteu kedah hariwang mesin dédéngéan anjeun murag kana cai anu diréduksi ku hujan-hujan.
[/ tp_accordion]

Némbongkeun sakabéh hasil 13

Tampilkeun sidebar