Meunang kabaran jeung AS

TAROS KAMI

Alamat: Lantai 6, gedong industri Huicheng, No. 9, Huifeng East 2nd Road, Zhongkai High-tech Zone, Huizhou City, China.

Tingali Di Peta Google  

Mobile: + 86-13790758128
Telepon: + 86-752-2299187

surélék:[email dijaga] (Dagang)
Mobile / Whatsapp: +86 13790758128

surélék:[email dijaga] (Palayanan Klién)