Ringkesan perusahaan

Huizhou Jinghao Téhnologi Médis CO., LTD. nyaéta tunggal didaptarkeun alat dédéngéanProdusén panguat / nguping di Cina, kasohor nyayogikeun kualitas anu saé sareng harga anu saé alat dédéngéan/ panguat pangdéngé.

Kami ngaluluskeun BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH jsb Inok, sareng sadaya produk nganggo sertipikat CE, RoHS, FDA. Kalayan departemen R&D urang sorangan, langkung ti 30 insinyur anu berpengalaman, urang gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun proyék ODM & OEM.

Saatos pendaptaran hukum, ruang lingkup usaha perusahaan nyaéta: produksi, pamrosésan, penjualan: produk éléktronik: garpuh tuning auditory, audiometer, pemancar otoacoustic, alat ukur impedansi otoacoustic, alat pamariksaan konduksi pangrasuk, implantable aid pendengaran tulang, prosesor sora cochlear, prosesor sora tulang, konduksi tulang prosesor sora, instrumen latihan rehabilitasi auditory, tukangeun jinis ceuli, jinis in-ceuli, jinis kotak, bantosan pangréduksi tulang pamawa; aparat napas oksigén portabel, generator oksigén portabel, humidifier pernapasan médis, oksigén médis baseuh Chemicalizer, tabung atomisasi, tabung sedutan atom, topeng atomizing, atomizer ultrasonik, atomizer komprési, atomizer médis, atomizer, rakitan atomisasi; thermometer kaca, thermometer, thermometer éléktronik, Instrumen detak jantung pulsa, sphygmomanometer, méter glukosa getih; korsi roda listrik, korsi roda manual, penculikan médis, siku, bantosan leumpang, simbut listrik pikeun nangtung nangtung, kasur hawa médis, pompa jantung fétil, pompa payudara, cupping, desiccant, Fisioterapi, pulser; impor sareng ékspor barang sareng téknologi.

  • Jenis Bisnis: Pabrikan, Perusahaan Dagang
  • Produk Utama: Bantuan nguping
  • Jumlah Karyawan: 201 - 300
  • Taun Didirikeun: 2009
  • Sértipikat Produk: CE, RoHS, IPX8, Laporan Tés, CE Médis, FDA
  • Tanda dagang: JINGHAO, AUDISOUND , NOON PLUS , CARLITOS , UNISOUND , VITALCONTROL , KING HEALTH , JOHNTONE.
  • Lokasi: Guangdong, Cina (daratan)
  • Kapamilikan: Publik
  • Hasil Pendakan Taunan: rahasia
  • Sértipikasi: ISO13485, ISO9001
  • Patén: Jéntré bijil Patén Desain
  • Pasar Utama: Amérika Kalér 28.32% Asia Wétan 27.21% Éropa Wétan 14.15%

Kakuatan Kami

fitur supplier

Pangalaman 11 taun kami tetep konsistén khusus dina ngahasilkeun téknologi nguping maju.

logistik

Langkung ti 100+ nagara nasabah percanten ka Jinghao kanggo nyayogikeun alat bantu nguping premium nalika urang nempatkeun kaséhatan & kabahagiaan heula.

mirip-produk

Garis produksi 8 pikeun mastikeun 400 + juta pcs kapasitas, Sadaya produk lulus FDA, CE, sertipikat RoHS salaku kualitas heula

sajarah parusahaan

2012

Beurer, Nomer perawatan kaséhatan No.1 di Eurpoe, ngagayakeun saham di Jinghao.

2013

Gawe bareng sareng perusahaan médis 2 India Dr. Morepen

2014

Gotong royong sareng India No. 1 apoték APPOLO.

Ngadegkeun gudang di New Delhi
2016

Gawé bareng sareng CVS

Toko apoték pangbadagna di AS

CVS Kaséhatan

Ngadegkeun tim R&D di Xiamen

2017

Elehan taunan ningkatkeun waktos 2

Janten perusahaan perusahaan Hi-tech.

2018

Pikeun janten perusahaan umum

perusahaan publik munggaran di Cina alat dédéngéan industri

galeri