kamampuan parusahaan

Aturan Usaha

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, EXW, CIP, FCA, DEQ, Pangiriman Ekspres, DAF
Mata Tarima Ditampi: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF
Jenis Pembayaran Ditampi: T / T, L / C, D / PD / A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow
Pelabuhan pangcaketna: Port Shenzhen, palabuhan guangzhou, Shanghai

Kamampuhan Trade

Basa Spoken: Inggris
No Karyawan di Dinas Perdagangan: Jalma 11-20
Rata-rata waktos nuju 15 Day (s)
Pendaptaran Lisénsi Ékspor NO: 02484651
Modeu Ékspor:

1. Ngagunakeun agén
Lisénsi Ékspor 2.Have
Nomer Lisensi Ékspor: 01079805
Perusahaan Ékspor: HUIZHOU JINGHAO ELECTRONICS CO., LTD

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik: 3,000-5,000 méter pasagi
Pabrik Location: Alamat Kantor: 23D, Shimao Center, Xinan Road, Henanan, Huicheng District, Huizhou City, Guangdong Province, China Factory Address: Floor 6, Huicheng Industrial Building, Huifengdong 2nd Road, Zhongkai High-Tech Zona, Kota Huizhou, Guangdong Province, China
No of Galur Produksi: 10
Kontrak Manufaktur: OEM Service ditawarkeun
Nilai Kaluaran Taunan: US $ 10 Juta - US $ 50 Juta

Kamampuh produksi

 sasih taun
Pangrungu Aid 320000 PCS 2300000 PCS

Peralatan Produksi sareng Pasilitas

mesin Ngaran Merek & Modél No. kuantitas
Mesin Mesin Screwing otomatis LB751PBXOO 8
Mesin Tandaan Laser N / A 3
Mesin Mesin Soldering Otomatis JH-238 4
Mesin Ultrasonik Liyuan 2
Otomatis Mesin ngempet otomatis N / A 1
Kamar Tés Jempekeun N / A 2

Control Quality

Peralatan Uji sareng Fasilitas

mesin Ngaran Merek & Modél No. kuantitas
Tombol Uji Kahirupan Tombol BOWEN 1
Mesin Uji Karét Gangguan Alkohol 339 1
Suhu Konstanta anu Programmable sareng Kaméra Nguji Kelembapan N / A 1
Sistim Ujian Bantuan Pangrungu FONIX 8000 2
Oscilloscope Panyimpen Digital Ngageter 5
Analyzer Audio Panasonic 1
Mesin Uji Getaran Angkutan N / A 1
Mesin Uji Lentur Kawat N / A 1
Tegangan Tahan Alat Instrumén RK2671A 1
Tés Microphone Tés HY9001-1 1