Terusan-kanal (CIC)
Sateuacan teu katingali-di-kanal (IIC) bantosan dédéngéan, pamariksaan lengkep-kanal (CIC) mangrupikeun pitulung pendédéngan pangleutikna anu aya. Éta dirancang sareng patung pikeun nyocogkeun ampir di jero kanal teling anjeun (meatus auditory éksternal) sareng ku kituna ampir teu kawih, ngan ukur faceplate sareng laci batré biasana katingali. Pita ékstraksi biasana pas ka alat dédéngéan CIC pikeun ngabantosan teras ngaleungitkeun tina ceuli.

mangpaat
Ukuran leutik sareng profil rendah.
Langkung kawasa tibatan ukuran leutikna mimitina nunjukkeun na biasana cocog pikeun karugian dédéngéan anu parah / parah.
Lokasi mikropon dina terusan ceuli, sabalikna di tukangeun ceuli, mantuan ku:
nganggo hp.
pelestarian akustik alami anu disayogikeun ku ceuli éksternal (pinna) anu ngabantosan sareng ngalokalkeun arah sora ti payun sareng tukangeun anjeun.
Kaseueuran pabrik nawiskeun bantosan dédéngéan CIC kalayan boh pilihan nirkabel sareng telecoil, sanaos aranjeunna rada gedé dina ukuran.

watesan
Mikropon omni-arah tunggal tunggal anu peka kana sora anu datangna ti sakuriling anjeun. Salajengna, aranjeunna henteu salawasna paling cocog kanggo nalika nguping ayana ayana latar latar.
Anatomi ceuli kedah tina bentuk sareng ukuran anu pasti pikeun ngawangun sadaya komponén éléktronik dina jero.
Teu pantes upami anjeun ngagaduhan visi anu kirang atanapi manual manual.
Meryogikeun langkung seueur pangropéa sareng langkung rentan ngaruksak kusabab ingression lilin ceuli di jero port mikropon, anu ayana di deukeuteun kanal saluran.
Wewengkon permukaan anu langkung leutik hartosna langkung dipikaresep:
tanggapan (sapertos suling) akibat bocor akustik
damel bari teras nyarios sareng nyapék, utamina upami anjeun ngagaduhan bentuk terusan ceuli anu lempeng sareng condong.
Saperti sadaya pitulung pamariksaan khusus, alat pamariksaan CIC panginten kedah janten 'dikelilingan' ti jaman ka waktos ti saprak rawan kanal ceuli tiasa robih bentuk sareng ukuran. Ieu henteu katutup dina garansi sareng ngabutuhkeun tayangan ceuli anu énggal.

Némbongkeun hasil single

Tampilkeun sidebar