Kami lulus BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH, jsb Inok, sareng sadaya produk nganggo sertipikat CE, RoHS, FDA. Kalayan departemen R&D urang sorangan, langkung ti 30 insinyur anu berpengalaman, urang gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun ODM & OEM alat dédéngéan produk.

Laporan CE

Lampiran 7 - EMC

BSCI

FDA

Kedokteran CE

Ngadenge Batré Bantuan

IPX8 Waterproof