Dumasar kana cara ngagem anu béda, urang tiasa ngabagi bantuan pamariksaan kana BTE (Balik kana ceuli), ITE (dina ceuli), Awak anu disarung (kami ogé nyauran aranjeunna Pantu dédéngéan pamilikan) bantuan pendengaran.

Naon BTE Alat Dédéngéan? Alat bantu nguping di tukangeun ceuli (BTE) kaitkeun luhureun ceuli sareng nyésa tukangeun ceuli. Tabung nyambungkeun alat bantu nguping ka earpiece khusus anu disebut cet ceuli anu pas dina kanal ceuli anjeun. Jenis ieu cocog pikeun jalma sagala umur sareng anu ampir sadaya jenis karungu. BTE kalebet ceuli hook, ear zoom, open fit, RIC sareng sajabina. Aya alat bantu dengar luar. Sareng di tukangeun alat-alat nguping gaya ceuli langkung langsing sareng langsing tibatan éta masihan anjeun pas pisan nyaman.

Janten urang tiasa ningali tina sadaya alat bantu nguping anu di tukangeun ceuli disebat "BTE Hearing Aid". Jenis alat bantu dengar ieu mangrupikeun kakuatan tinggi sareng kauntungan sora anu luhur umumna sabab ngagaduhan awak mesin "ageung". Naon deui, aranjeunna leres-leres gampang dicandak.

Nanging, éta ilaharna mangrupikeun alat bantu nguping anu pangageungna sareng paling katingali, anu seueur jalma henteu resep. Alat bantu dengar BTE anu pangsaéna pikeun murangkalih sabab tiasa cocog sareng cetakan ceuli, anu kedah diganti nalika murangkalih ageung.

Aya ogé alat bantu BTE "mini" énggal, anu kadang disebat alat "on-the-ear". Éta langkung alit tibatan alat bantu BTE tradisional sareng nganggo boh earmold standar atanapi desain open-fit énggal, anu henteu matak ngupingkeun anu raoseun. Jalma-jalma siga kieu sabab ningkatkeun kanyamanan, ngirangan eupan balik sareng ngatasi masalah kosmétik masarakat.

Alat bantu dengar BTE, sapertos JH-113, JH-115, JH-117, JH-125, JH-119, JH-129 sareng saterasna, upami anjeun resep kana sagala barang, wilujeng sumping ngahubungi kami, kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam.

Némbongkeun sakabéh hasil 16

Tampilkeun sidebar