Naon BLUETOOTH?

Bluetooth mangrupikeun téknologi radio anu ngadukung komunikasi jarak pondok (umumna dina jarak 10m) tina alat. Éta tiasa tukeur inpormasi sacara nirkabel diantara seueur alat kalebet telepon sélulér, PDA, headset nirkabel, komputer notebook, sareng périferal anu aya hubunganana. Pamakéan téknologi Bluetooth sacara efektif tiasa nyederhanakeun komunikasi antara alat terminal komunikasi sélulér, sareng ogé suksés nyederhanakeun komunikasi antara alat sareng Internét, supados pangiriman data janten langkung gancang sareng langkung éfisién, sareng ngalegaan jalan pikeun komunikasi nirkabel.
Salaku téhnologi sambungan nirkabel leutik-rentang, Bluetooth bisa ngawujudkeun merenah, gancang, fléksibel, aman, low-ongkos, low-daya komunikasi data jeung komunikasi sora antara alat, jadi éta salah sahiji téknologi mainstream pikeun komunikasi jaringan aréa pribadi nirkabel. Nyambungkeun ka jaringan séjén bisa mawa rupa-rupa aplikasi. Ieu mangrupikeun komunikasi nirkabel kabuka anu canggih anu ngamungkinkeun sababaraha alat digital pikeun komunikasi sacara nirkabel. Ieu mangrupikeun jinis téknologi transmisi jaringan nirkabel anu asalna dianggo pikeun ngagentos komunikasi infra red.
Téknologi Bluetooth mangrupikeun spésifikasi global anu kabuka pikeun data nirkabel sareng komunikasi sora. Didasarkeun kana sambungan nirkabel jarak pondok béaya rendah pikeun ngadamel sambungan khusus pikeun lingkungan komunikasi alat tetep sareng sélulér. Intina nyaéta pikeun ngadegkeun panganteur hawa radio universal (Radio Air Interface) pikeun lingkungan komunikasi antara alat tetep atawa alat nu bagerak, sarta salajengna ngagabungkeun téhnologi komunikasi jeung téhnologi komputer, ku kituna sagala rupa alat 3C bisa disambungkeun ka silih tanpa kabel atawa kabel. . Dina hal ieu, komunikasi atanapi operasi silih tiasa dihontal dina jarak anu pondok. Sacara basajan, téknologi Bluetooth nyaéta téknologi anu ngagunakeun radio kakuatan-rendah pikeun ngirimkeun data antara rupa-rupa alat 3C. Bluetooth tiasa dianggo dina pita frekuensi 2.4GHz ISM (industri, ilmiah, sareng médis) universal sareng nganggo protokol IEEE802.15. Salaku téknologi komunikasi nirkabel jarak pondok anu muncul, éta pisan ngamajukeun pamekaran jaringan daérah pribadi nirkabel tingkat rendah.

 

Fitur utama téknologi Bluetooth sareng produk Bluetooth

1. Aya loba alat nu lumaku pikeun téhnologi Bluetooth, euweuh kabel diperlukeun, sarta komputer tur telekomunikasi disambungkeun ka jaringan pikeun komunikasi nirkabel.
2. Pita frékuénsi gawé tina téhnologi Bluetooth téh universal di dunya, cocog pikeun pamakéan taya ku pamaké sakuliah dunya, sarta solves halangan nasional ponsel sélular. Produk téknologi Bluetooth gampang dianggo. Nganggo alat Bluetooth, anjeun tiasa milarian produk téknologi Bluetooth anu sanés, gancang ngadamel sambungan antara dua alat éta, sareng sacara otomatis ngirim data dina tindakan parangkat lunak kontrol.
3. téhnologi Bluetooth boga kaamanan kuat sarta pangabisa anti gangguan. Kusabab téhnologi Bluetooth boga pungsi frékuénsi hopping, éta éféktif ngahindarkeun pita frékuénsi ISM tina sapatemon sumber gangguan. Kasaluyuan téknologi Bluetooth saé, sareng téknologi Bluetooth parantos tiasa ngembangkeun kana téknologi anu mandiri tina sistem operasi, ngahontal kasaluyuan anu saé dina sababaraha sistem operasi.
4. Jarak transmisi pondok: Dina tahap ieu, rentang kerja utama téhnologi Bluetooth nyaeta ngeunaan 10 méter. Saatos ningkatkeun kakuatan frekuensi radio, téknologi Bluetooth tiasa dianggo dina jarak 100 méter. Ngan ku cara ieu kualitas gawé Bluetooth tiasa dijamin salami pangiriman. Efisiensi, ningkatkeun laju rambatan Bluetooth. Sajaba ti éta, téhnologi Bluetooth ogé bisa éféktif ngurangan gangguan antara téhnologi jeung produk éléktronik lianna salila prosés sambungan téhnologi Bluetooth, ku kituna pikeun mastikeun yén téhnologi Bluetooth bisa beroperasi normal. Téknologi Bluetooth henteu ngan ukur gaduh kualitas sareng efisiensi transmisi anu luhur, tapi ogé gaduh ciri kaamanan transmisi anu luhur.
5. Rambatan ngaliwatan frékuénsi hopping sumebarna téhnologi spéktrum: Salila aplikasi sabenerna téhnologi Bluetooth, frékuénsi aslina bisa dibagi jeung robah. Lamun sababaraha téhnologi Bluetooth kalawan speed hopping frékuénsi gancang dipaké, lajeng Unit utama dina sakabéh sistem Bluetooth bakal Ieu dirobah ku hopping frékuénsi otomatis, ku kituna bisa hopped acak. Kusabab kaamanan anu luhur sareng kamampuan anti gangguan tina téknologi Bluetooth, kualitas operasi Bluetooth tiasa dihontal salami aplikasi anu saleresna.

jh-w3-bluetooth-dédéngéan-utama-fitur
jh-w3-1

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 mangrupikeun standar téknologi Bluetooth anu diajukeun ku Bluetooth Technology Alliance di 2016. Bluetooth 5.0 ngagaduhan paningkatan sareng optimasi anu cocog pikeun laju alat-alat kakuatan rendah. Bluetooth 5.0 ngagabungkeun wifi pikeun mantuan dina posisi lokasi jero rohangan, ningkatkeun laju transmisi, sarta ngaronjatkeun jarak kerja éféktif.
Bluetooth 5.0 ditujukeun pikeun alat-alat kakuatan rendah sareng gaduh cakupan anu langkung lega sareng paningkatan laju opat kali.
Bluetooth 5.0 bakal nambihan fungsi bantu pikeun posisi jero ruangan, sareng digabungkeun sareng Wi-Fi, posisi jero ruangan kalayan akurasi kirang ti 1 meter tiasa dihontal.
Wates luhur laju transmisi mode-daya low nyaeta 2Mbps, nu dua kali tina versi 4.2LE saméméhna.
Jarak kerja anu efektif tiasa ngahontal 300 méter, nyaéta 4 kali tina versi 4.2LE sateuacana.
Nambahkeun fungsi navigasi, anjeun tiasa ngahontal 1 meter positioning indoor.
Pikeun nyumponan kabutuhan klien sélulér, éta gaduh konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng cocog sareng versi anu langkung lami.

Aplikasi téknologi Bluetooth dina widang kadokteran

Kalayan pamekaran usaha médis modéren, munculna sistem ngawaskeun rumah sakit sareng sistem konsultasi médis parantos nyumbangkeun kontribusi anu luar biasa pikeun pangwangunan usaha médis modéren. Sanajan kitu, aya ogé sababaraha masalah dina prosés aplikasi sabenerna, kayaning parabot ngawaskeun ayeuna keur penderita gering kritis Sambungan kabel inevitably bakal mangaruhan operasi normal tina alat ngawaskeun lamun sabar boga kabutuhan aktivitas, tapi mecenghulna téhnologi Bluetooth tiasa. éféktif ngaronjatkeun kaayaan di luhur. Henteu ngan éta, téknologi Bluetooth ogé maénkeun peran anu penting dina pangiriman hasil diagnosis sareng monitoring bangsal.

Pangiriman hasil diagnosis.

Ngandelkeun alat transmisi Bluetooth, hasil diagnosis rumah sakit dikirimkeun kana mémori dina waktosna. Aplikasi stétoskop Bluetooth sareng transmisi Bluetooth nyalira ngirangan kakuatan sareng laju pangiriman langkung gancang. Ku alatan éta, alat éléktronik digunakeun pikeun ngirimkeun hasil diagnosis dina waktosna pikeun ningkatkeun efisiensi diagnosis di rumah sakit sareng mastikeun katepatan data hasil diagnosis.

Pemantauan bangsal

Aplikasi tina téhnologi Bluetooth dina monitoring bangsal rumah sakit utamana reflected dina parabot terminal ranjang na controller bangsal. Komputer kontrol utama dipaké pikeun unggah nomer alat terminal ranjang sareng inpormasi rumah sakit dasar pasien, sareng alat terminal ranjang rumah sakit dilengkepan pikeun rawat inap. Sakali pasien ngagaduhan Status darurat, paké alat terminal ranjang rumah sakit pikeun ngirim sinyal, sareng téknologi Bluetooth ngirimkeunana ka pangontrol bangsal ku cara transmisi nirkabel. Upami aya seueur inpormasi pangiriman, éta bakal otomatis ngabagi pendaptaran transmisi dumasar kana mode sinyal, anu nyayogikeun genah anu hadé pikeun manajemén bangsal rumah sakit.

Pabrikan alat bantu dédéngéan terus-terusan damel pikeun ningkatkeun téknologi alat dédéngéan ambéh maranéhanana bisa nyadiakeun pangalaman hadé pikeun jalma kalawan gangguan dédéngéan, nurutkeun Advanced Audiology sarta Kamanusaan sarta Studi Dédéngéan. Salah sahiji conto ieu nyaéta Bluetooth (BT) diaktipkeun alat dédéngéan, anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun alat bantu dédéngéan anjeun ka sababaraha alat liwat streaming nirkabel. Tetep maca pikeun diajar kumaha Bluetooth alat dédéngéan karya jeung lamun aranjeunna aman.

Alat Bantuan nguping Bluetooth

Produsén bantosan dédéngéan terus-terusan ngusahakeun ningkatkeun téknologi dina alat bantu dédéngéan supados tiasa masihan pangalaman anu langkung saé pikeun jalma anu kakurangan dédéngéan, numutkeun Advanced Audiology and Hearing Care. Salah sahiji conto ieu nyaéta alat bantu dédéngéan anu diaktipkeun Bluetooth (BT), anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun alat bantu dédéngéan anjeun ka sababaraha alat liwat streaming nirkabel. Tetep maca pikeun neuleuman kumaha alat bantu dédéngéan Bluetooth tiasa dianggo sareng naha éta aman.

Diwangun ku kolaborasi tina firma téknologi ngarah, Bluetooth nyaéta platform komunikasi nirkabel anu ngamungkinkeun pikeun nransfer data antara dua atanapi langkung alat éléktronik. Téhnologi nganggo gelombang radio disetél pikeun frékuénsi anu tinggi pikeun ngirim data tanpa gangguan atanapi résiko kaamanan. Rupa-rupa produk ngalebetkeun Konektipitas Bluetooth parantos dikembangkeun, kalebet telepon sélulér, pamaén musik, komputer, tablet sareng televisi.

Apple parantos patén-patén konéktipitas Bluetooth sareng alat dédéngéan ku kituna alat bantu dédéngéan tangtu bisa komunikasi langsung jeung platform ios nu ngajalankeun alat iPhone, iPad jeung iPod Toél. Téknologi ieu dirarancang pikeun ngidinan alat-alat sambungan langsung tanpa setrés ekstrim dina daya batre. Seuseueurna pabrik alat bantu denge geus ngaluarkeun alat bantu denge anu nerapkeun teknologi Bluetooth ieu, dipasarkeun jadi Made for iPhone™. Kunjungan halaman wéb Apple kanggo daptar ayeuna alat bantu dédéngéan khusus anu cocog sareng platform ios. Google ayeuna nuju ngembangkeun standar kasaluyuan alat pangrungu pikeun platform Android.

W2

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Bantuan Alat Pangrungu Digital kanggo Nyambungkeun Telepon

  • Ngecas 1.5H, 30H nangtung, diteruskeun-terus
  • nu 12th generasi Bluetooth 5.0Hz, stabil disambungkeun
  • Sambungkeun dua ceuli na, hiji konci bebas ngalih antara Bantuan Pangrungu sareng sauran telepon
  • Réduksi Noise Digital

Unduh JH-W2 Lembar Data PDF

Alat bantu nguping JH-W3 TWS Bluetooth BTE kalayan Rechargeable OTC Dédéngéan Amplifier Smart App

  • Aplikasi Smartphone (iOS / Android)
  • Pribadi unggal ceuli sacara mandiri ngalangkungan App
  • Kontrol setélan EQ pikeun pangalaman audio optimal
  • Kasus Ngecas Multifungsi 3-in-1
  • Kasus Ngecas Portabel Mini
  • Lampu anti-baktéri UV
  • Sambungan Bluetooth binaural pikeun nelepon sareng ngalirkeun
  • Tahan cai
  • Nano Coating ngusir cair
  • Mékanis IPX6

Unduh JH-W3 Lembar Data PDF

jh-w3-imah-spanduk-800

Alat pitulung dédéngéan Bluetooth

Kumaha bluetooth tiasa dianggo sareng alat bantu dédéngéan?

Téknologi Bluetooth tiasa dianggo sapertos internét nirkabel atanapi Wi-Fi: Sora ditransferkeun tina hiji alat ka alat anu sanés ngalangkungan sinyal éléktronik anu teu katingali, numutkeun Advanced Audiology and Hearing Care.
Sandra Porps, AuD, diréktur audiology di MDHearingAid di Michigan, nyarioskeun ka WebMD Connect to Care yén sababaraha alat dédéngéan kalawan Bluetooth bisa ngalirkeun data musik jeung telepon langsung ka Anjeun alat dédéngéan, sedengkeun anu sanésna ngamungkinkeun smartphone anjeun tiasa fungsina salaku kadali jauh pikeun anjeun alat dédéngéan. Sababaraha alat bantu dédéngéan Bluetooth ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun duanana hal ieu.

Naha alat bantu dédéngéan bluetooth aman?

Numutkeun kana Advanced Audiology and Hearing Care, konektipitas nirkabel ngamungkinkeun para pangguna alat bantu dédéngéan langkung hadé ngagunakeun rupa-rupa téknologi dina kahirupan sapopoé. Ngadangukeun musik, nelepon telepon, ngagunakeun komputer atawa tablet, komo ningali acara favorit anjeun dina TV bisa jadi pangalaman leuwih nikmat. BT masihan anjeun kalenturan pikeun ngatur volume sababaraha alat anu tiasa diurus ku alat bantu dédéngéan anjeun atanapi aplikasi.
"Teknologi Bluetooth parantos leres-leres ngarobih pangalaman audio nirkabel pikeun jalma-jalma anu kakurangan dédéngéan. Modél BT ngamungkinkeun alat dédéngéan pikeun ngagandakeun alat audio khusus anu dipersonalisasi pisan, ku cara nampi sinyal audio tina alat BT anu sanés anu dipasangkeun ka alat dédéngéan", ceuk Soiles.
"Hasilna, BT-diaktipkeun alat dédéngéan nyadiakeun kualitas sora alus teuing luyu jeung leungitna dédéngéan jeung ngurangan eupan balik atawa noise éksternal séjén. Alat bantu dédéngéan BT dasarna janten earphone nirkabel, ”tambah Soiles.

Kaleungitan dédéngéan tiasa diurus sareng dirawat

Saméméhna anjeun alamat gejala leungitna dédéngéan, leuwih gampang anjeun pikeun nyingkahan karuksakan teu bisa balik. Kéngingkeun jawaban anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian perawatan ayeuna.

Kumaha nyambungkeun alat bantu dédéngéan ka alat Android?

Pilihan ieu sayogi dina alat anu nganggo Android 10.0 atanapi engké.

Anjeun tiasa nyapasangkeun alat dédéngéan jeung alat Android Anjeun.

  1. Buka aplikasi Setélan alat anjeun
  2. ketok Alat anu nyambung teras salajengna Masangkeun alat énggal.
  3. Pilih alat bantu dédéngéan anjeun tina daptar alat anu sayogi.
    • Upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji alat denge: Tungguan alat denge pangheulana nyambung, teras ketok alat bantu denge nu sejen dina daptar alat nu sadia.
  4. Pikeun ngarobah setelan, di gigireun nami alat denge, ketok Setelan
GALES ORDER

Bentuk kontak

Pénta pikeun pesenan bulk atanapi jasa bantu dédutan OEM.