Salila sababaraha taun, alat pamariksaan analog mangrupikeun hiji-hijina jinis anu anjeun kéngingkeun. Dinten, alat-alat analog masih sayogi sareng nawiskeun sababaraha manpaat pikeun pangguna.

Alat bantu dengar analog tiasa dianggo dina cara anu sami kana mikropon anu dipasang ka spiker. Bantuan pamariksaan nyokot sora luar, ngagedékeunana, sareng ngahasilkeun sora anu sami dina volume anu langkung ageung. Beda sareng alat pamariksaan digital, alat pamariksaan analog ningkatkeun sadaya sora sakaligus. Aranjeunna henteu tiasa misahkeun latar latar sareng latar latar atanapi ngasingkeun sababaraha jinis sora.

Kitu saurna, seueur alat pamariksaan analog masih tiasa diprogram, sareng nawiskeun sababaraha modeu nguping kanggo sababaraha lingkungan anu béda. Sababaraha urang panginten ogé pameget pamariksaan analog disada “langkung panas” sabab sora anu henteu diolah sacara digital.

Kauntungannana sababaraha alat pamariksaan analog nya éta:

Handap harga rata-rata
Hidup batré anu langkung panjang dina polumeu kaluaran anu sami
Langkung gampang pikeun nyetél

Némbongkeun sakabéh hasil 8

Tampilkeun sidebar