Perawatan & Rehabilitasi Expo Cina

Expo Kamanusaan sarta Studi Pangbadagna Cina urang

Care & Rehabilitation Expo China ("CR Expo") parantos suksés dilaksanakeun salami 14 sesi. Salaku hiji-hijina adil tingkat nasional pikeun produk sareng alat para cacad sareng manula, ogé Expo Perawatan & Rehabilitasi Pangbadagna Cina, CR Expo ngahijikeun téknologi, prestasi sareng produk anu paling maju sareng paling diropéa tina rehabilitasi, alat bantu, manula. industri perawatan sareng kaséhatan, kalayan tujuan ngawangun platform multi-fungsi sareng sadaya-dimensi pikeun mingpin pangwangunan industri anu bakal datang.


25,000m2  Daérah paméran
350Exhibitors
50,000+  datang

Perawatan & Rehabilitasi Expo Cina 2021

Émbaran Éksposisi

 

Kaping: 15-17,2021 Oktober XNUMX

Tempat: Pusat Konvénsi Nasional Cina.

Host: Féderasi Panyandang Cacad Cina
Panitia: Pusat Alat Bantu sareng Téknologi Cina pikeun Panyandang Disabilitas / Féderasi Penyandang Cacad Beijing
Panyatur bareng: Guangzhou poli Jinhan Pameran Co., Ltd.
rojongan: Asosiasi Pusat Promosi Produktivitas Cina (CAPPC)
Yayasan Cina pikeun Jalma Cacad
Cina Association of Rehabilitation Kedokteran
Asosiasi Buta Cina urang
Asosiasi Tuna Rungu sareng Kasus Dédéngéan Cina
Cina Asosiasi Jalma kalawan Cacad Fisik
Asosiasi Rehabilitasi Penyandang Cacat (CARD) Cina
Sidang Perdagangan, Kedubes KanadaBeijing Rehabilitation Médis Association

 


Acara babarengan:

  • forum Summit
  • Seminar, Symposium
  • bengkel
  • peluncuran produk anyar
  • pasamoan matchmaking, jsb.

Pameran:

  • Leumpang jeung mobilitas AIDS
  • fasilitas bébas halangan
  • Prostheses sareng orthoses
  • Alat rehabilitasi sareng terapi
  • Bantuan Keperawatan, Bantuan Médis
  • Aids rehabilitasi pikeun barudak
  • Bantuan komunikasi sareng inpormasi
  • Produk sareng jasa perawatan manula
  • Aids pikeun perawatan pribadi tur panyalindungan

Datang:

  • Féderasi Cacad sareng unit anu aya hubunganana
  • Departemen Urusan Sipil & Komisi Kaséhatan
  • lembaga médis & rehabilitasi
  • rumah sakit
  • Lembaga perawatan manula
  • Lembaga atikan husus
  • Dealer / Agén
  • Impor / Ékspor
  • Toko ranté
  • Toko online
  • pabrik
  • Asosiasi & Organisasi Layanan Sosial
  • Institusi ilmiah sareng akademik
  • Institusi Investasi & Asuransi
  • pamakéna

2021 Perawatan & Rehabilitasi Expo Cina Jinghao Médis Booth

 Alat bantu dengar JH-W3-M Bluetooth kalayan kontrol APP sareng pas diri

JH-A620 ITE alat bantu dengar anu tiasa dicas deui 

 Alat bantu dengar JH-W3-M Bluetooth kalayan kontrol APP sareng pas diri

 

Tautan :2021 OCT Jinghao Médis di Beijing - Kamanusaan sarta Studi & Rehabilitasi Expo Cina


Artikel asalna tina Internét. Upami aya palanggaran, mangga ngahubungi [email dijaga] dihapus eta.