JH-A39

  • Amazon ngajual pangalusna Alat nguping puncak 10, Desain pantun.
  • Desain hébat, gancang sareng basajan ngecas, sareng gampang nganggo earbuds nirkabel anu ogé dua kali minangka amplifier sora.
  • Ngadamel sora pikeun paguneman gampang
  • Hikmah, di sebalik desain ceuli anu gaduh tilu ukuran tips ceuli
  • Batré anu tiasa dicocogkeun deui dugi ka jam dengekeun 16
  • Ngagancangkeun sora pikeun leungitna nguping
  • Ngirangan sora anu ambien pikeun paguneman gampang

Maca deui

JH-W3

  • Aplikasi Smartphone (iOS / Android)
  • Pribadi unggal ceuli sacara mandiri ngalangkungan App
  • Kontrol setélan EQ pikeun pangalaman audio optimal
  • Kasus Ngecas Multifungsi 3-in-1
  • Kasus Ngecas Portabel Mini
  • Lampu anti-baktéri UV
  • Sambungan Bluetooth binaural pikeun nelepon sareng ngalirkeun
  • Tahan cai
  • Nano Coating ngusir cair
  • Mékanis IPX6

Maca deui

JH-D59

  • GARANSI: 20 Jam damel kanggo panguat sora. 2 Jam ngecas ku portabel.
  • Operasi Sederhana: Ngan peryogi hiji tombol pikeun pindah antara 3 modeu (Normal / Ribut / Telepon).
  • Gampang Dianggo: Ngan 2 tombol kontrol. Pencét panjang "M" 3 detik pikeun ngahurungkeun / pareum. Pencét pondok "M" kanggo pangaluyuan modeu. Pencét Pencét Volume Jilid pikeun volume +/-, teu kedah dicandak

Maca deui

JH-A17

  • Ukuran Dédéngéan Super Mini Ukuran CIC
  • Penguat sora kalayan batré Néng ngeusi batre A10,70H-100H
  • Maké ngagem
  • Bungkusan kado kalebet
  • FDA sareng médis CE disatujuan, garansi sataun.

Maca deui

JH-D26

  • Ukuran alit, kawih tukangeun ceuli, Kawat ipis anu ditampih kawih mata
  • Cocog sareng saluran ceuli kalayan saé tanpa ngarareunah Gampang nganggo tombol polumeu Turun Turun
  • Kadali frekuensi pikeun lingkungan unik
  • Frékuénsi normal / sapopoé
  • Frekuensi Réduksi Bising
  • Frékuénsi televisi
  • Kamampuan Réduksi Noise Otomatis
  • Eupan Balik Otomatis Dibatalkeun

Maca deui

JH-D30

  • Ukuran alit, beurat enteng 1.8grame hungkul, mini wijaksana ITE alat dédéngéan
  • Bahan anu ramah kulit, Ngagem confortable. Kabayang pangaturan volume anu gancang kalayan fungsi OFF
  • Ganda palapis anti séramik dua lapisan
  • DSP chip, écés sareng anu beunghar, sora pembatalan otomatis
  • Panyusutan portabel sareng kasus ngecas sareng layar tampilan LCD, Hakeup hudang.
  • 14 jam waktos damel kénca sareng katuhu alat dédéngéan.

Maca deui

JH-W2

  • Nelepon ayeuna, nganggo G.Sound Buds anjeun
  • Nalika Dédéngéan Aid nyumponan Bluetooth, hirup parantos robih.
  • Fungsi Bluetooth & alat bantu dengar luar.
  • Ngecas 1.5H, 30H nangtung, diteruskeun-terus
  • Generasi ka-12 Bluetooth 5.0Hz, sambung stabil
  • Sambungkeun dua ceuli na, hiji konci bebas ngalih antara Bantuan Pangrungu sareng sauran telepon
  • Réduksi Noise Digital

Maca deui

CATEGORI CIRI

Lengkep bantuan pendengaran kami.

LAYANAN OEM & ODM

Meuli bantu dédéngéan OEM / OEM hartos urang tiasa ngahasilkeun produk anu unik numutkeun logo merek atanapi desain industri.
carana ngumpulan

rarancang

LAYOUT & Cetakan

Masing-masing ahli anu nyusun damel spésifikasi sareng desain, tata letak sareng modél anu cocog sareng kabutuhan customer.

disetél

kualitas

APABIL

Urang ngahasilkeun produk-produk presisi anu luhur nganggo unit 48 unit-komputer anu pangawalana dikendali panganyarna.

flower_fill

istimewa

COATING & PRINT

Éta ningkatkeun kualitas produk sareng nambihan nilai. Kami ogé nyadiakeun palapis UV ogé.

sumberdaya

boga ijasah

papanggihan

Saatos lamaran, palapis, percetakan layar. Urang ngumpul sababaraha bagian sareng manufaktur produk precision anu luhur.

Gedong Médis Jinghao

Naha milih AS?

Tim profésional

Kami ngagaduhan pabrik kami, alat profésional pikeun produksi asuransi

jaminan kualitas

Kami gaduh ISO9001, ISO13485, CE, sertifikasi RoSH.

pangalaman

Kami ngagaduhan éksportir utama kanggo langkung ti 10 taun. Pelanggan ti 100 + nagara milih kami.

Kualitas & Harga

Alat pendengaran maju urang téknologi sareng kapasitas produksi tiasa ngahemat waktos sareng artos anjeun.

produk diulas

Sadaya jinis pitulung pendengaran sareng panguat nguping

SHOP ONLINE ONLINE HEARING AIDS SHOP

Alat bantu dengar di toko ayeuna online, ngalangkungan toko Shopify kami. mayar ku PayPal atanapi Kartu Kredit. Gratis pengiriman ka AS & CANADA.
(558x280) A39

Jh-117 Alat pamariksaan dengar Jh-XNUMX

JH-117 ITE dédéngéan bantosan

JH-d36 bte pendengaran ngabantosan 4 saluran 4 modeu

JH-D36 RIC dédéngéan bantuan

351-O bantosan dédéngéan

(558x280) D19

JH-907 ITE dédéngéan bantosan

JH-D30 bantuan dédéngéan ITE

KAJIAN CUSTOMER

Ulasan Palanggan ti kami sareng paméran Alibaba Platform.

Abdi parantos ngagaleuh seueur alat bantu pendengaran, tapi éta anu paling murah dugi ka ayeuna. Abdi resep pisan kana kualitas produk. Meureun éta moal sampurna pikeun sadayana, tapi éta tiasa dianggo pisan pikeun kuring.

 

Andreo - Dokter Audiologi

Kuring resep alat pikeun ukuran alitna sareng modeu nguping anu béda-béda. sareng saklar tingkat volume goyang anu pinter dina desain, gampang dilereskeun, hususna pikeun hiji kolot, ramo henteu sénsitip pikeun diatasi.

 

Oliver - Nu meuli

Kuring parantos ngagunakeun mérek anu béda anu dianggo pisan pikeun leungitna frékuénsi luhur tapi henteu kitu pikeun frékuénsi anu handap. Alat ieu ngagedékeun sadaya frékuénsi, sora na jelas, leres-leres minuhan masalah pangrungu kuring.

 

Isabella - Ménéjer proyék

BLOG KESIHATAN KAYU

Berita anyar sareng alat pendengaran Tulisan téknologi technoledgy, pamariksaan pembantosan pituduh.
Klasifikasi Bantuan Pangrungu

Klasifikasi Bantuan Pangrungu

Bantuan pangrungu dibagi kana kategori anu béda. Cocog ti bantuan pendengaran gumantung kana karugian dédéngéan anjeun. Ayeuna, pamariksaan pendengaran amazon ngajual saé.
Bantuan pendengaran umum dibagi jadi opat kategori:

20th, Aug 2019

Jinghao Médis di Canton Fair

Jinghao Médis di Canton Fair

Impor Impor sareng Ékspor, ogé katelah Canton Fair diayakeun sacara aneh di Guangzhou unggal musim semi sareng usum gugur, kalayan sajarah 59 taun saprak 1957.

20th, Aug 2019

Dédéngéan pitulung pikeun sepuh

Dédéngéan pitulung pikeun sepuh

Anyar-anyar ieu parantos aya paningkatan panurunan jalma leungiteun umur 60. Anu lalaki kolot di bumi nembé nyarios nyaring, gampil tarung, sareng tiasa sabar deui?

20th, Aug 2019